NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Evo koji će se znakovi obogatiti narednog meseca!
Foto: Shutterstock

Jupiter je u Ribama, a Merkur prestaje da bude retrogradan 3. februara, što znači da nas očekuje veća stabilnost na svim poljima.

OVAN - Uran u drugom polju donosi vam promenu načina poslovanja i plaćanja. Imaćete više nego ikada potrebu da rizikujete i možete lako da dobijete na igrama na sreću. Većina zarade će ići preko posla i to uz veliki trud.

BIK - Retrogradni Merkur kreće 3. februara, pa će se tada konačno popraviti i vaše finansijsko stanje. Imaćete rasprave na poslu o visini zarade, ali treba da zahtevate povišicu.

BLIZANCI - Februar je odličan mesec za sponzorstva i raspolaganje tuđe imovine. Nije isključeno da rešite pitanje nasledstva.

RAK - Zbog Sunca u Vodoliji prva polovina februara vam neće doneti pomak, ali ćete krajem februara konačno da zaradite veći novac. Moguće je da će stići iz inostranstva.

LAV - Retrogradni Merkur vas je mračio u januaru, pa pokvario vaše finansijske planove. Međutim, to se menja i februaru i očekuje vas zarada na osnovu poslovnog partnerstva.

DEVICA -Vi ćete biti uspešni u februaru. Planete u Jarcu mogu da vam donesu zaradu na osnou kreativnog rada. Nije isključeno da ćete pokretnuti samostalni biznis. Vi ne morate da brinete o parama u februaru.

VAGA - Mars u Jarcu donosi vam troškove zbog stana, paće biti neočekivanih izdataka. Nije dobar period za kupoprodaju nekretnina.

ŠKORPIJA - Jupiter u Ribama donosi vam novi profit. Novčanik će vam biti pun, pa ne treba da brinete.

STRELAC - Venera u drugom polju koja kreće napred donosi vam bolje plaćenu ponudu. Ne treba da brinete o novcu ni tokom februara.

JARAC - Vi ste zbog Saturna često u krizi i pribojavate se da ne bankrotirate. Međutim, to je samo period u kojem treba više da štedite.

VODOLIJA - Jupiter u Ribama u drugom donosi vam veću finansijsku stabilnost. Biće para, tako da ne treba da brinete.

RIBE - Jupiter u vašem znaku donosi vam uspeh i sreću na svim poljima. Prijatelj će vam dati ponudu koju ne možete da dobijete. Moguća je prijateljska saradnja koja će vam doneti dodatni novac.

Komentari (0)

Loading