HOROSKOP ZA SREDU, 19, JANUAR Ovan izlazi iz odnosa koji ga guši, Ribe dobijaju šansu života, poteškoće sa disanjem za Bika
Foto: Pixabay

OVAN

Posao: Poslovni saradnici vas teško prate. Imajte strpljenja, uvažite njihovo mišljenje. Pokušajte da im pružite šansu, možda ćete naići na dobre ideje, koje ćete uvažiti.

Ljubav: Tražite spas, izlaz iz veze koja počinje da vas guši, sputava. Partner to oseća, pa još više pokušava da vas kontroliše. Vreme je da izađete iz takvog odnosa.

Zdravlje: Ne prija vam hladno vreme, a pogotovo ne temperaturne razlike.

BIK

Posao: Umete da iznesete sve ono što od vas poslodavac iziskuje. Ne ustežete se da se prihvatite posla, ako mislite da je pravi, da će doneti određeni profit.

Ljubav: Upoznajete osobu koja će vas privući, ali sa njom možete da ostvarite samo vezu tajnog karaktera. Da li je to ono što zaisa želite i što možete podneti.

Zdravlje: Poteškoće sa disanjem, obratite se lekaru, nađite tome uzrok.

BLIZANCI

Posao: Mešanje drugih iz vaše neposredne okoline vas vređa i ljuti. Svesni ste da su to zlonamerni pokušaji da vas osujete u vašim nastojanjima da realizujete svoje zamisli.

Ljubav: Upoznajete zanimljivu osobu, koja se potpuno razlikuje od drugih. Upravo će vas to i privući.

Zdravlje: Imate poteškoća sa variranjem pritiska, nemojte ga zanemarivati.

Foto: Shutterstock

 

RAK

Posao: Poslovi su vam kao i uvek prioritet. Ipak, nemojte preuzimati na sebe previše odgovornosti, jer ćete doći u nemilu situaciju da neke stvari nećete moći postići.

Ljubav: Planirate zajednički odlazak na odmor, na zimovanje sa partnerom, gde biste se u potpunosti posvetili jedno drugom. Želite da se izdvojite od poznatih.

Zdravlje: Povećan holesterol, morate primeniti odgovarajuću terapiju.

LAV

Posao: Poslodavac pokušava da vam nametne svoje viđenje stvari. Prihvatite ih bez pogovora, jer sada nije vreme da se protivite. Ne brinite, vrlo brzo ćete uspeti da nametnete svoj stav.

Ljubav: Partner pokušava na što lakši način da vam saopšti da ga za vas ne vezuju više nikakva osećanja. To nikako ne uspevate da prihvatite.

Zdravlje: Psihosomatske smetnje.

DEVICA

Posao: Poslovi se moraju završiti na vreme, a to vas prilično zamara. Razgovarajte o tome sa svojim poverljivim timom saradnika, podelite zaduženja i olakšajte sebi.

Ljubav: Sumnjičavi ste, partner se povukao u sebe i ne želi svoje misli da deli sa vama. Budite strpljivi, uskoro će biti spreman da vam ih saopšti.

Zdravlje: Bolovi u kukovima, načinite rendgenske snimke.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao: Očekuju vas sastanci sa stranim saradnicima. Od vas zavisi da li će posao biti zaključen. Naravno, spremni ste na kojekakva iznenađenja. Vas ništa ne može poremetiti.

Ljubav: Potpuno ste slobodni i želite da neko vreme tako i ostane. Želite da se odmorite od prethodne veze, koja vas je vrlo razočarala. Sada vam nije potrebno još jedno razočarenje.

Zdravlje: Unosite u organizam malo tečnosti. Zbog toga možete imati zdravstvenih problema. Promenite ove navike.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko jedan vaš predlog ne prođe, spremni ste na kompromis. Svesni ste da ne možete uvek da dobijete u potpunosti ono što želite, ali delić toga, svakako.

Ljubav: Nepoverljivi ste prema novom partneru. Ne želite odmah da se otvorite, jer ste imali negativno iskustvo. Samo ste oprezni.

Zdravlje: Promenite režim ishrane, pobornik ste zdrave hrane.

STRELAC

Posao: Razmišljate da se na neko duže vreme udaljite i odete na neku dalju destinaciju, kako bi tamo okušali sreću u poslovima. Imate sjajen ideje. Pokušajte da ih realizujete.

Ljubav: Partner vas parti na svakom koraku. To vas nervira, želite malo slobode i privatnosti. Razmislite da li je ova osoba prava za vas!

Zdravlje: Pobornik ste slatkiša! Ne možete im odoleti. Ali, nemojte u tome preterivati.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

Posao: Svi znaju da ćete posao kojeg se prihavtite dovesti do kraja. Za vas ne postoje prepreke koje ne možete savladati. Uporni ste i ne odustajete.

Ljubav: Partneru ponekad delujete vrlo hladno i nezainteresovano. Zbog toga prilično pati, a plaši se da vam to saopšti, a da ga ne shvarite pogrešno.

Zdravlje: Smanjite cigarete!

VODOLIJA

Posao: Nezadovoljni ste postojećim poslom. Vaše ambicije su daleko veće. Već ste poslali svoj CV na moga mesta koja su vas zainteresovala.

Ljubav: Želite promene u svom emotivnom odnosu. Upali ste u rutinu, potrebna vam je akacija. Partner se nekako ne uklapa u vaše zamisli. To vas uznemirava.

Zdravlje: Problemi sa zubima.

RIBE

Posao: Do vas je stigla ponuda koja se ne odbija, koja se možda pruža jednom u životu. To je odlazak na udaljenu destinaciju. Želite da je prihvatite, jer je previše privlačna.

Ljubav: Partner je zatečen vašom ponudom, potrebom da se vaš odnos ozvaniči. Niste više sprmni na odlaganje. Smatrate da ste se dovoljno upoznali, da biste dalje bili u nezvaničnom odnosu.

Zdravlje: Problemi sa želucem.

Komentari (0)

Loading