Pluton i Mesec donose raskide: Tri znaka Zodijaka mogu da dožive ljubavni brodolom
Foto: Pexels

Mesec u opoziciji sa Plutonom, aspekt koji će od večeras biti na nebu, svim znakovima Zodijaka donosi priliku da sagledaju stvari iz neke druge perspektive na koju do sada nisu obraćali pažnju.

Astrolozi upozoravaju da bi ovaj aspekt mogao da donese velike promene na planu emotivnih odnosa - sve loše veze će biti prekinute, a one jake će postati još jače i stabilnije.

Na udaru Plutona naći će se osobe rođene u znaku Bika, Vage i Škorpije koje će posebno biti izazvane da uvedu red u ljubavni život.

Bik
Sve osobe rođene u ovom zemljanom znaku koje već duže vreme pokušavaju da spasu emotivnu vezu sada će biti inspirisane da dignu ruke i odustanu od „nemoguće misije“.

Tome će doprineti otrežnjujuće saznanje da „druga polovina“ ne ulaže ni trunčicu energije i volje da popravi stvari, već samo Biku oduzima snagu, ismevajući njegove napore.

Mnogi Bikovi će shvatiti da će im u životu biti bolje bez osobe koja omalovažava njihov trud i posvećenost, pa će se okrenuti sebi i svojim ličnim zadovoljstvima.

Vaga

Emotivne, romantične i nežne Vage navikle su da suptilno „drže konce“ ljubavne veze u svojim rukama, a sada će shvatiti da je njihova „druga polovina“ odlučila da preuzme kontrolu. I ne samo to – shvatiće da im osoba kojoj su poklonile srce radi „iza leđa“, pa će odlučiti da izađu iz takve veze.

Velike su šanse da će ovakvoj odluci prethoditi saznanje o „drugoj polovini“ koje će Vage najpre šokirati, a onda naterati da „preseku“.

Škorpija
Pripadnici ovog vodenog znaka mogli bi prilično teško da podnesu opoziciju Meseca i Plutona. Ovaj aspekt mogao bi da deluje na Škorpije prilično loše – osećaj blokade biće prisutan u svim segmentima života, a ne samo u ljubavi.

Mnoge Škorpije će skinuti koprenu sa očiju i suočiti se sa saznanjem da njihova voljena osoba prestala da ih voli. Iako će se truditi da probude stare strasti, to im neće lako polaziti za rukom, baš kao ni odluka da odu iz veze u kojoj se ne osećaju voljeno, cenjeno i poštovano.

Ali, Škorpije će već početi da skupljaju snagu za raskid koji je neminovan u narednim nedeljama...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

17.01.2022 15:26

Kad se rastavis,mozes doci kod mene 🤣🤣🤣 Jos sam slobodan 😉🤗🌹💋🙋‍♂️😘 !!!