HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 17. JANUAR Rak ima tajnog obožavatelja, Ribe dobijaju vetar u leđa, Lav da se trgne
Foto: Pixabay

OVAN

Posao:Ako ste državni službenik ili neko radi na višoj poziciji, šanse da budete premešteni su veoma velike. Ako se bavite poslovima sa nekretninama, možete očekivati uspeh.

Ljubav: Ovaj dan biće zabrinjavajući za bračne parove. Možda ćete morati da se suočite sa problemima kompatibilnosti i možda niste u najboljem raspoloženju da tolerišete glupost svog supružnika.

Zdravlje: Treba da se više angažujete po pitanju aktivnosti. Bilo kakve nepravilnosti vezane za krvnu sliku. ne smeju se uzimati olako.

BIK

Posao: Onaj ko planira da promeni posao mora da traži nove mogućnosti. A novi posao koji prihvatite biće bolji od očekivanog i tako će vas podstaći da radite više.

Ljubav: Možete očekivati podršku supružnika čak i dok pokušavate da prođete kroz najteže odluke u vašem životu.

Zdravlje: Organizujte svoje navike u ishrani i radnu kulturu kako biste dodatno poboljšali svoje zdravlje.

BLIZANCI

Posao: Možda ćete morati da se suočite sa gubicima u poslovanju ili ćete, nehotice, sklopiti štetan dogovor ako niste pažljivi.

Ljubav: Treba da budete podrška svom partneru i inspirišete ga da se bavi novim hobijima koji bi mogli da unaprede njegovo zdravlje.

Zdravlje: Postoji problem sa hormonima, uradite neophodne analize.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 17. JANUAR Rak ima tajnog obožavatelja, Ribe dobijaju vetar u leđa, Lav da se trgne

Foto: pexels.com

 

RAK

Posao: Ovaj dan donosi podršku nadređenih i prosperitet u vašem poslu. Ipak bi bilo bolje da se ne petljate sa bilo kim, naročito ne sa sumnjivim osobama.

Ljubav: Ako nekoga volite i čekate da mu kažete, onda bi ovaj dan bio najbolje vreme da se o otkrije.

Zdravlje: Poteškoće sa priiskom koji varira.

LAV

Posao: Morate održavati dobar odnos sa svojim partnerima, pod uslovom da ne budete pod uticajem bilo koje treće strane. Dan je posebno dobar za porodične poslove.

Ljubav: Između vas i partnera mogu postojati razdaljine, tako da bi trebalo da izbegavate bilo kakvu raspravu, posebno ako ne možete da kontrolišete svoj govor.

Zdravlje: Budite aktivniji, odlazak u teretanu bi vas relaksirao.

DEVICA

Posao: Bolje ćete kontrolisati situacije kao što su stres i anksioznost. I to će vam pomoći da se fokusirate na svoje poslove. Ali će poboljšati vaše samopouzdanje i posvećenost.

Ljubav: Stalne svađe i nekompatibilnost biće jasno vidljivi u vašoj vezi. Da biste sprečili takve emocionalno iscrpljujuće situacije, sve što treba da uradite je da izbegavate svađe i da se nosite sa bilo kojom situacijom sa najvećim intelektom i zrelošću.

Zdravlje: Izbegavajte zadimljene prostorije.

VAGA

Posao:  Zbog vašeg gustog rasporeda, videćete sebe kako odlazite od ljudi sa kojima zaista volite da provodite vreme. Dakle, postoji velika potreba da uravnotežite svoje odnose.

Ljubav: Usvojite naviku slušanja. To će vam pomoći da izađete iz nevolja u vezi, ali će biti potrebno neko vreme.

Zdravlje: Primećujete da je došlo do promene dioptrije.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 17. JANUAR Rak ima tajnog obožavatelja, Ribe dobijaju vetar u leđa, Lav da se trgne

Shuterstoock

 

ŠKORPIJA

Posao: Ne požurujte sa svojim odlukama. Naročito, ako želite da investirate u berzu.

Ljubav: Vaš partner će možda morati da se suoči i sa nekim fizičkim problemima kao rezultat mentalnog stresa i radnog pritiska. Pre nego što mu se takav stres negativno odrazi, morate im obezbediti dovoljno odmora i mira.

Zdravlje: Problem sa urogenitalnim sistemom.

STRELAC

Posao: Zajednički fondovi sa velikom tržišnom kapitalizacijom mogli bi da budu nova stvar za isprobavanje. To će vam doneti preko potrebnu zaradu.

Ljubav: Zatvorili ste se u sebe posle niza razočaranja. Pazite, možete na taj način propustiti pravu priliku.

Zdravlje: Potreban vam je san, ne polazi vam za rukom da se odmorite.

JARAC

Posao: Ako ste osećali da vam se vaš naporan rad ne isplati, onda će svaki takav osećaj nestati. Bićete motivisani da preuzmete nove prilike i to će vam  dodatno otvoriti nove puteve.

Ljubav: Partner pokazuje znake nervoze i napetosti, zbog vašeg zanemarivanja i potpunog mentalnog odsustva. Kao da više ne učestvujete aktivno u ovom odnosu.

Zdravlje: Napeti ste zbog stresa, potreban vam je odmor.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 17. JANUAR Rak ima tajnog obožavatelja, Ribe dobijaju vetar u leđa, Lav da se trgne

Shuterstoock

 

VODOLIJA

Posao: Ne ulazite u koflikt sa nadređenima, jer sada nije pravo vreme da dokazujete ispravnost svojih zamisli. Naprotiv, sada za vas to može biti štetno.

Ljubav: Zaljubljeni ste i to otvoreno pokazujete partneru. Samo, problem je što je vaš partner zauzet i što je vaš odnos tajnog karaktera.

Zdravlje: Suv kašalj i lakša upala pluća vas muči. Obratite se lekaru.

RIBE

Posao: Svoje ideje krijete, jer ste svesni da postoje oni koji bi ih rado prozreli i prisvojili kao svoje. Žele vaše radno mesto i ne prezaju da ga se dokopaju.

Ljubav: Vaše poverenje u partnera je poljuljano i vrebate svaki njegov mig, pokret. Želite da ga uhvatite u laži. Rešenje je u iskrenom razgovoru.

Zdravlje: Povišena temperatura.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading