AKO ČEZNATE ZA PRAVOM LJUBAVI, NE BRINITE Ova 4 znaka će posle 30. godine sresti srodnu dušu
Shuterstoock

Ukoliko čeznete za pravom ljubavlju, ne brinite. Horoskop nam otkriva da postoje znaci koji će srodnu dušu sresti nakon 30. godine.

Iako su najverovatnije "ispratili" svoje vršnjake na ludi kamen, ovi znaci radije biraju druge ciljeve umesto emotivnog života.

Ipak, neki od njih će se dosta promeniti nakon što napune 30 godina.

Ovan

Kažu da je uobičajena parola jednog Ovna: "Kakva ljubav, o čemu pričaš? Treba napraviti karijeru, promovisati posao, stati na noge". Ne, Ovan nije neosetljiv, on jednostavno nema vremena. Iako je vatreni čovek, on i dalje traga za onom pravom. Ipak, Ovan pripada jednom od onih znakova koji će na žene gledati potpuno drugačije nakon što napuni 30 godina.

Rak

Pre svega, Rak se plaši da ne bude povređen. Siguran je da će se zaljubiti u pogrešnu ženu, a ona će mu slomiti srce. I drugo, Rak polako sazreva, a prava ljubav mu dolazi u prilično zrelom dobu, oko 50. godine.

Devica

Muškarac u ovom znaku je pedantan i disciplinovan. Siguran je da je ljubav za slabe. Zauzet je poslom, zarađivanjem novca, stvaranjem kontakata. Kada bude siguran u sebe i da može da obezbedi svoju voljenu, Devica će naći srodnu dušu. 

Jarac

Sumoran i nedruštven Jarac može da živi ceo život bez ljubavi. "Večiti neženja" neće nikuda, iako je sklon zaljubljivanju i vezama. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading