STIGAO JE RETROGRADNI MERKUR Evo kojim znakovima će napraviti haos od života
Foto: Shutterstock

Stigao je retrogradni Merkur, planeta od koje toliki "strahuju" zbog njenog komplikovanog uticaja na međuljudske odnose, ljubav, uspeh, pa čak i tehnologiju i novac.

Po horoskopu, ovih pet znakova osetiće njegovo dejstvo na različitim poljima. Moraju da se pripaze - emocije će biti pojačane, stari problemi će isplivati, a neke planove moraće potpuno da promene!

Blizanci

Merkur će ići kroz vašu 9. kuću avanture, osećaćete se kao da ste zaglavljeni u nekoj rutini. Ako inače volite putovanja i provod, sve će vam to nedostajati. Imaćete priliku da iznova sagledate svoje planove za 2022. godinu i shvatićete gde nešto nedostaje. Moguće je i da ćete u ovom periodu biti previše emotivni.

Devica

Merkur će ići kroz vašu 6. kuću dnevne rutine i dobrobiti. Pažljivije ćete sagledati svoj raspored, svoje obaveze ali i način na koji vodite računa o sebi. Odličan je trenutak da odustanete od nekih obaveza ili navika koje vas samo vuku unazad.

Škorpija

Retrogradna putanja vodi Merkur kroz vašu 4. kuću, vezanu za dom i porodicu. Na površinu isplivavaju neki stari konflikti koje i dalje nosite na srcu. Sada ćete imati hrabrosti da se s njima izborite, da ih konačno zatvorite kao temu i nastavite dalje srećniji.

Vodolija

Merkur je u vašoj kući, u prvoj kući Vodolije i osećaja sopstvenog identiteta! Najpre će vas "moriti" brigama o tome kako vas drugi ljudi vide. Kako doživljavaju vaš život ili vaše ideje i odluke. Razmislite, možda vas vodi u pravom smeru, možda negde grešite?

Ribe

Početak retrogradne putanje Merkura odvijaće se u vašoj 12. kući spiritualnosti. Sve će vam biti kao u snu! Oslanjaćete se na intuiciju, unutrašnji osećaj, "leptiriće" u stomaku. A sve to vodi vas ka problemu koji ste dugo držali zakopanim ispod obaveza i planova. Iskoristite ovaj tranzit da taj problem konačno rešite!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading