Takvi su rođeni: Pet najstidljivijih znakova Zodijaka
Foto: Shutterstock

Najsramežljivija petorka!

Rak

Iako se prave da su jaki, Rakovi su izrazito emotivni i najviše se stide pokazivanja svojih pravih osećanja. Kada ne uspeju da ih zadrže u sebi, misle da ih okolina zbog toga osuđuje i osećaju se posramljeno.

Devica

Device su perfekcionisti i vole sve da imaju pod kontrolom jer se boje neuspeha. A ako i kada u nečemu ipak pogreše, za njih je to velika sramota i svoj stid ne mogu da sakriju od drugih.

Vaga

Vage su otvorene i iskrene prema svima pa isto očekuju i od drugih. A upravo zbog svog slepog poverenja u ljude često se osećaju izigrano i osramoćeno, jer drugi iskorišćavaju njihovu naivnost.

Ribe

Ribe su po prirodi nežne i osetljive pa je mnogim pripadnicima ovog znaka dovoljno da im se neko samo obrati da bi se u trenu zacrveneli. Zbog toga osobe rođene u znaku Ribe obično imaju problema s upoznavanjem novih ljudi.

Jarac

Ambiciozni i odgovorni Jarčevi žive prema pravilima i retko se prepuštaju trenutku, a kada im se to ipak dogodi, kasnije ih bude stid što su na bilo koji način istupili iz svog strogog režima i opustili se.

Komentari (0)

Loading