NEDELJNI HOROSKOP: Bik dobija dugo očekivani novac, Devica će se svađati sa partnerom, Lav na poslu upoznaje značajnu osobu
Foto: Printscreen/instagram

Ovan

Odlično se osećate ove nedelje. Imate višak energije. Želite da putujete negde i da se potrudite da se opustite. To bi vam baš prijalo. Na poslu je stanje odlično i moguća je ponovna saradnja sa osobama sa kojima ste već radili. Budite otvoreni za neku novu opciju. Nije vam lako da se organizujete i da uradite sve na vreme.

Bik

Veoma ste uporni i praktični ove nedelje. Lako rešavate sve probleme na poslu i u privatnom životu. Nije vam ništa teško. Neki novac koji čekate odavno možete baš sada da dobijete. Pomalo ste usporeni što se tiče novih poznanstava, ali moguć je neki kontakt sa zanimljivom osobom na putovanju. Ako ste zauzeti, idite na kraći put sa partnerom, prijaće vam.

Blizanci

Veoma ste radoznali i svestrani i svašta vas zanima ove nedelje. Jako je bitno da ne trošite uzaludno energiju na saradnike sa kojima ne možete da se dogovorite. Potrudite se da se ubrzate na poslu. Jako ste vredni. Nije vam jasna situacija sa nekom zanimljivom osobom koja vam se dopada odavno, pa pokušajte da popričate sa njom. Moguće su rasprave sa voljenom osobom ove nedelje. Pokušajte da to izbegnete.

Foto: Printscreen/instagram

 

Rak

Veoma lako pamtite detalje i to će vam pomoći na poslu. Budite uporni da završite sve na vreme. Neka muška osoba može da bude od pomoći. Što se ljubavi tiče veoma ste romantični. Uvek ste okrenuti ka prošlosti, ali bi trebalo da razmislite da li postoji neka zanimljiva osoba u vašoj okolini sada. U vezi uradite nešto lepo za partnera i osvežite vas odnos.

Lav

Privlačite pažnju drugih ljudi gde god da se pojavite. Neka osoba slična vama može da uđe u vaš život. Preko posla je moguće poznanstvo. Ako ste u vezi idite na kraći put sa partnerom. To će da vam znači. Što se tiče posla budite kreativni i smislite neke nove načine kako da ostvarite svoje ciljeve. Veoma ste temperamentni i ne podnosite lenjost i inerciju, ali imajte u vidu da nisu svi kao vi. Neko može da vas navede da posumnjate u svoje kvalitete.

Devica

Radoznali ste i zanima vas svašta ove nedelje. Pokušajte da se fokusirate na ono što vam je prioritet. Tako ćete biti temeljni i lakše ćete doći do dobrih rezultata. U ljubavi razmišljate hladnom glavom, ali bi trebalo da uključite emocije da biste videli ko vam stvarno odgovara. U vezi se ne vraćajte se na stare probleme jer to može da dovede opet do nesuglasica.

Vaga

Ove nedelje ćete biti komunikativniji. Lako ćete doći do dogovora sa saradnicima. Uoliko želite neku promenu na poslu pažljivo je saopštite drugima. Vi ste diplomata i znate kako da dođete do najboljeg rešenja za sve. Jako vam je bitno da imate mir i harmoniju u odnosu sa partnerom. Ako ste slobodni postoji mogućnost nekog novog poznanstva preko bliske osobe.

Foto: Pexels

 

Škorpija

Dosta kritikujete sebe zbog obaveza koje nikako da stignete da odradite na vreme. Ne liči to na vas jer vi ne ostavljate stvari nedovršene. Uložite više energije u rad. Što se tiče ljubavi pokušajte da budete malo sporiji u izboru partnera, ukoliko ste slobodni. Ne donosite zaključke brzo. Lako ćete odabrati pravu osobu za vas. Ako ste u vezi popričajte sa partnerom o planovima za budućnost.

Strelac

Veoma ste iskreni i otvoreni ali to se možda neće svakom dopasti. Za promenu budete diskretni jer će vam to više biti od koristi. Razmislite kakve posledice možete da imate ukoliko budete spori i neorganizovani i probajte da to promenite. Što se ljubavi tiče sve je idealno i odnos napreduje, a može i da pređe na viši nivo. Ako ste slobodni, moguće je poznanstvo preko posla.

Jarac

Odgovorni ste i vredni ove nedelje. Lako uspevate da ostvarite svoje ciljeve i niko vam u tome nije ravan. U ljubavi ste zadovoljni i odnos sa partnerom je stabilan. Slobodni, ne želite da uđete u neku novu vezu dok ne nađete na osobu koja je slična vama. Ove nedelje nema promena.

Vodolija

Vaše dobre namere neko može da protumači pogrešno. Ne brinite zbog toga. Pomalo ste pod stresom zbog previše posla. Ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Slobodni, moguće je neko poznanstvo preko interneta ili prijatelja.

Ribe

Vaša sposobnost da razumete različite ljude je jako izražena. Iako niste metodični, veoma ste osetljivi i razumete svakoga. To će vam pomoći ove nedelje u poslu i doneće vam uspeh u saradnji sa drugima. Potrebno da se posvetite više partneru jer se u poslednje vreme oseća usamljeno, pošto nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ako ste slobodni neka osoba koju znate duže vreme može da vam pokaže svoje simpatije.

Komentari (0)

Loading