NOVČANI HOROSKOP OD 6. DO 12. DECEMBRA Ove nedelje Blizanci i Rak zbog nepromišljenosti upašće u dugove, Bik će povećati saldo na računu
Foto: Shutterstock

Položaj planeta od 6. do 12. decembra imaće različit uticaj na horoskopske znake - neki će imati finansijskih poteškoća, neki će morati da se čuvaju impulsivnog ponašanja, drugi da marljivo rade na svojim planovima kako bi došli do cilja.

Evo šta predviđa nedeljni horoskop na finansijskom planu tokom ove nedelje:

Ovan

Položaj zvezda i planeta ove nedelje neće biti najbolji, a to će se odraziti na vašu produktivnost. Mnogi Ovnovi će se osećati umorno pa vam astrolozi preporučuju promenu sredine i odmor. Ako budete oprezni moći ćete da dostignete vrhunac u poslovnom i finansijskom okruženju.

Bik

Predstavnici ovog znaka imaće sreće tokom ove nedelje. Ovaj period je povoljan za sklapanje novih poslova i za kupovinu. Pametno iskoristite svoje vreme jer ćete ga imate sve manje. U subotu budite oprezni šta god da radite.

Blizanci

Suzdržite se od opsesivne kupovine kako ne biste upali u dugove. Tokom nedelje astrolozi vam preporučuju da se više posvetite poslu i da budete pažljivi u komunkaciji s kolegama. Među njima može biti dosta manipulatora koji će pokušati da vam natovare i svoj deo posla. Zbog toga je važno da kažete ne.

Rak

Da nebiste došli u finansijske neprilike, tokom ove nedelje nemojte nikom pozajmljivati novac. Takođe, nemojte nepotrebno trošiti novac na stvari koje vam nisu potrebne, niti ulaziti u rizična uloganja koja deluju suviše sjajno da bi bila stvarna.

Lav

Destruktivna energija planeta u subotu vas može podstaknuti na impulsivnost, stoga je bolje da ne planirate nikakvo trošenje novca. Pokušajate da napravite optimalni finansijski plan kako biste optimizovali potrošnju i radite na jačanju intuicije. Dovedite stvari u red u kući.

Devica

Za novačni uspeh i sreću morate se malo potruditi, stoga izaberite taktiku kako biste svoj plan sproveli u delo. Oni koji budu verni svom cilju i odgovorno preuzimaju obaveze moći će da dobiju bonus. To će vam povećati samopouzdanje.

Vaga

U ovom trenutku novac i posao su najvažniji, pa je najbolje da ne odbijate primamljive ponude. Svi vaši napori će se isplatiti. Umesto da verujete glasinama i nagađanjima, razmišljajte logično i razumno. To će vam pomoći da izbegnete saplitanje kada se bavite važnim poslovnim i finansijskim pitanjima.

Škorpija

Predstavnici ovog znaka neće dugo čekati finansijski uspeh. Budite optmista i verujte u sebe i svoju intuiciju. Budite uporni u svemu što radite kako vas manje poteškoće na kraju nedelje ne bi obeshrabrile.

Strelac

Položaj planeta pomoći će vam da sprovedete najsmelije finansijske planove. Glavna stvar je da ne izgubite veru u sebe, čak i kada se snovi i želje ne ostvaruju, uprkos trudu. Da se ​​to ne bi dogodilo od 6. do 12. decembra potražite savete od onih koji znaju više. Najpovoljnije vreme za nove poslove biće ponedeljak.

Jarac

Tokom ove nedelje očekujte promene nabolje, a bićete i najproduktivniji u finansijskom smislu, što ćete videti već krajem sedmice. Iskoristite ovo vreme da osim rada, steknete i neko novo znanje ili veštinu kako biste poboljšali svoje kvalifikacije. Astrolozi savetuju stvaranje novih korisnih kontakata.

Vodolija

Dobra volja i pozitivan stav mogu vam pomoći da se ove nedelje nosite sa svim poteškoćama. Materijalno stanje će direktno zavisiti od izabrane strategije, što znači da ne treba da žurite niti da ulazite nepromišljeno u nove poslove.

Ribe

Strpljenje i rad pomoći će vam da prevaziđete privremene poteškoće i pronađete način da dobijete ne samo ličnu satisfakciju već i finansijski profit. Astrolozi savetuju da se tokom ove nedelje suzdržite od potrošnje. Čuvajte se toksičnih ljudi i oni koji žele da vas iskoriste.

Komentari (0)

Loading