HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR: Ovna očekuje povoljan dan na poslu, Biku će ljubavna veza procvetati, a Vaga mora da pripazi na kolena!
Foto; iStock-Getty-Images

OVAN

POSAO: Današnji dan je povoljan za posao pa možete da očekujete da će vam sve što danas pokrenete i te kako ići od ruke. Potrudite se da budete maksimalno aktivni na polju posla.

LJUBAV: Postoji neka osoba iz prošlosti na koju još uvek mislite, iako vam razum govori da treba da stavite tačku. Važno je da budete spremni da razgraničite neke stvari.

ZDRAVLJE: Bolovi u leđima vas muče u toku ovog perioda, pa je važno da povedete više računa o zdravlju svoje kičme. Izbegavajte podizanje teškog tereta u ovom periodu.

BIK

POSAO: Moguće je da ste neko vreme prepustili glavnu reč drugima ali ste sada spremni da se vratite na velika vrata. Spremni ste da pokažete sve svoje poslovne sposobnosti.

LJUBAV: Potrebno je da voljenoj osobi otvorenije pokažete koliko vam je ona važna i koliko vam je stalo do nje. Možete da očekujete da će vaš odnos napredovati u budućnosti.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza koja vam može doneti tegobe na polju zdravlja. Posetite vašeg lekara.

BLIZANCI

POSAO: Brojne obaveze su pred vama i veoma ste opterećeni poslom. Moguće je da vam to stvara nervozu i da na neki način osećate da ste pod prilično velikim pritiskom.

LJUBAV: Očekujete poznanstvo sa osobom sa kojom bi trebao da vas spoji zajednički prijatelj ili poznanik. Spremni ste za nove ljubavi i rado ćete prihvatiti nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja u prvom delu dana je moguća kod vas. Očekuje vas period u kojem ćete imati neke poteškoće vezane za sinuse kao i za prehladu.

RAK

POSAO: Danas možete imati priliku da potvrdite neke nove poslovne dogovore koje ste ranije ostvarili. Očekuje vas povoljan dan u kojem će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti između vas i osobe koja vam se dopada i da ste oboje nekako nesigurni po pitanju emocija. Potrebno vam je vreme da to prevaziđete.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike kako biste mogli da postignete poboljšanje na polju zdravlja. Očekuje vas period koji bi mogao da vam donese stabilizaciju na ovom planu.

LAV

POSAO: Potrebno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim saradnicima, jer nekada delujete preterano zatvoreno i tvrdoglavo. Važno je da pokažete da ste spremni za kompromise.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja nije pokazala da gaji osećanja prema vama, ali vas neka neobjašnjiva sila vuče ka njoj. Fatalna privlačnost vas vodi do nove veze.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je opuštanje kako biste mogli da se rešite nakupljenog stresa i kako biste se osećali bolje u svojoj koži. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete danas uspeti da završite sve poslovne obaveze koje ste imali u planu. Nešto vam stoji na putu i ne možete da se izborite sa svim okolnostima.

LJUBAV: Vreme je da napravite konkretan dogovor sa voljenom osobom, na temu zajedničke budućnosti. Možete da očekujete da ćete imati iste želje i potrebe na ovom polju.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni i nije vam lako da napunite svoje baterije, jer ste hronično iscrpljeni. Potrudite se da budete spremniji da se posvetite sebi i svojim potrebama.

VAGA

POSAO: Povoljan je dan za donošenje novih odluka. Staloženi ste i iz prave perspektive gledate na stvari što vas čini zadovoljnim. Možete da očekujete povoljne okolnosti.

LJUBAV: Emotivna situacija se polako popravlja i odnos sa voljenom osobom ipak može da se sačuva, ako budete bili spremni da na tome poradite. Pred vama je dobar period za ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa o svojim kolenima i izbegavajte bilo kakvo naprezanje. Ako se bavite sportskim aktivnostima, potrudite se da ne dođe do bilo kakvih povreda.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansijska situacija vas je brinula u prethodnom period, ali sada konačno polako stajete na zelenu granu. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Teško pokazujete svoja osećanja i voljena osoba vam pokazuje da joj to jako smeta kod vas. Možete da očekujete da će vaš odnos zapasti u minus fazu u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o unosu vitamina kako biste mogli da ojačate svoj imunitet. Veoma je važno da stvarate zdravije navike kako biste se zaista bolje osećali.

STRELAC

POSAO: Ukoliko tokom današnjeg dana ne budete bili spremni da donesete neku konačnu odluku i da prelomite, kasnije ćete se kajati. Potrudite se da budete aktvniji na poslu.

LJUBAV: Partner očekuje da mu pokažete kakve su vam namere i osećanja, a vi ni sami ne znate tačno šta mislite. Moguće je da vam treba još vremena kako bi doneli odluku.

ZDRAVLJE: Čuvajte se alergija i mogućih problema sa zdravljem koje one izazivaju. Na vreme se posavetujte sa vašim lekarom oko svega i maksimalno izbegavajte faktore rizika.

JARAC

POSAO: Moguće je da želite da menjate okruženje i da vam radno mesto na kojem ste sada, više ne odgovara. Pred vama je period u kojem će vam biti teže da dođete do novih poslovnih ponuda.

LJUBAV: Došlo je vreme da jasno definišete u kom pravcu će ići vaš odnos sa voljenom osobom. Pokušajte iskreno da porazgovarate o svemu sa partnerom.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen kod vas u narednom period, pa možete da budete skloni problemima koji su vezani za grip, prehladu, viruse. Važno je da pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete bili brzopleti, to bi moglo da vam donese više štete nego koristi na poslovnom planu. Potrudite se da ipak budete metodičniji i poradite na strpljenju.

LJUBAV: Imate velike šanse da uskoro ostvarite kvalitetnu ljubavnu vezu. Dolazi period u kojem važno poznanstvo treba da vam se desi. Možete da očekujete lepe trenutke.

ZDRAVLJE: Srčane smetnje su naglašene kod vas u narednom periodu. Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni nekim tegobama na polju zdravlja. Povedite računa.

RIBE

POSAO: Niste sada spremni da donosite važne poslovne odluke i one koji čekaju, puštate da sačekaju još malo. Važno vam je da budete sigurni u svoj sud na ovom polju.

LJUBAV: Nepovoljan je dan za ljubavna dešavanja. Ako imate vezu ili brak, sa voljenom osobom ste na neki način u prećutnim ratovima. Atmosfera tenzije vlada među vama.

ZDRAVLJE: Izbegavajte tešku hranu i potrudite se da generalno poradite na stvaranju zdravijih navika. Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa zdravljem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading