Vreme je za promenu:  Izaberite frizuru na osnovu horoskopskog znaka
Foto: Freepik

Frizura je zapravo odraz naše ličnosti i produžetak našeg stila pa pogledajte kakvu biste frizuru trebali isprobati, da se pita znak vašeg Zodijaka. 

Škorpija

Za škorpije kažu da su odlučni, moćni, intuitivni i dominantni pa mogu isfurati frizuru kao što je tzv. "oštri" bob.

Odlikuju ga pramenovi iste dužine, tupi na dnu. Ovakva je frizura s*ksi, a istovremeno elegantna i ne zahteva mnogo truda. 

Strelac

Optimistični, slobodoumni i intelektualni, za Strelce kažu da su dovoljno samopouzdani da prate vlastiti ukus, a ne trendove, što znači da za njih nema ograničenja.

Ako imate potrebu da se skroz ošišate, onda je piksi frizura idealan odabir. 

Jarac

Odani, praktični, brižni i tradicionalni, Jarčevi uvek u obzir uzmu sve opcije, pre nego što donesu konačnu odluku.

Za njih je idealan praktičan bob, tačnije bob do ključne kosti koji je idealan kompromis ako želite kraću kosu, ali istovremeno ne prekratko, kako bi ste je i dalje mogli zavezati u rep ili punđu.

Vodolija

Inovativni, originalni, pošteni i nezavisni, za Vodolije kažu da su nepogrešivi buntovnici. Isto važi i za njihovu kosu, pa neće dopustiti da im trendovi diktiraju odabir.

Umesto da kosu podvrgnu nekim pravilima, oni biraju prirodne frizure koje u prvi plan stavljaju teksturu. 

Ribe

Za Ribe kažu kako su empatične, ljubazne, promišljene i nežne, a pristaju im meke teksture poput tzv. zavesa-šiški kakve su se nosile sedamdesetih godina prošlog veka, a odlično uokviruju lice. 

Ovan

Avanturistički, samouvereni, odlučni i impulsivni, Ovnovi mogu izneti nešto malo neobičnije i buntovnije, pa je megapopularni neuredni "šeg" savršen odabir.

Bik

Pouzdani, racionalni i nepokolebljivi, Bikovi preferiraju stilove koji su šik, bezvremenski i klasični.

Srednja dužina savršen je primer toga jer je mladalačka, lepa i nikad ne izlazi iz mode. Negujte takvu dužinu posebnim maskama za kosu i ona će izgledati još elegantnije i luksuznije. 

Blizanci

Oni su svestrani, znatiželjni, inteligentni i brzi, a kažu kako su Blizanci skloni poigrati se s kosom, s teksturom i bojama.

Francuski bob predstavlja drastičan rez, ali dužina do jagodica je jako "šik", pogotovo kad je upotpunjena šiškama koje uokviruju obrve. 

Rak

Emotivni, empatični, osetljivi i prijateljski raspoloženi, za Rakove kažu da su i jako promišljeni.

Frizura sa razbarušenim šiškama je opuštena, jednostavna i savršena za njihov karakter. 

Lav

Lavove opisuju kao velikodušne, otvorene, verne i ponosne, a kažu kako su razbarušene kombinacije idealan odabir za njih. 

Lavovima je vrlo važno kakav će utisak ostaviti gde god da se pojave, zato i najpre biraju frizure koje dodatno daju kosi na volumenu.

Devica

Kažu kako su Device vredne, marljive, kreativne i pedantne pa im tako i odgovara uglađena frizura.

Ultra precizan bob do brade idealan je izbor. 

Vaga

Vage opisuju kao diplomatične, šarmantne i taktične pa im pristaje nešto meko i romantično poput glamuroznih dugačkih, sjajnih valova u kosi. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading