VEČERAS JE MLAD MESEC U STRELCU: Spremite se za HAOS i velike životne PROMENE, a evo i kada će se stvari konačno SMIRITI!

Vesti 04.12.2021 19:50 0

Ovaj Mlad Mesec u znaku Strelca je mnogo jači po uticaju nego običan mlad Mesec jer je to i potpuno pomračenje Sunca

VEČERAS JE MLAD MESEC U STRELCU: Spremite se za HAOS i velike životne PROMENE, a evo i kada će se stvari konačno SMIRITI!

Shutterstock

Ovaj uticaj Sunca je izazvan inkonjukcijom u odnosu na Uran u Biku, koji donosi iznenadne i velike promene. 

Ovo je ogromna potreba za promenom i to osećamo svi, na svim životnim poljima. Posebno osećamo napetost zbog kvadrata Urana i Saturna koji je aktivan tokom cele godine. Poslednji trzaj ovog kvadrata će bitu krajem decembra i stoga ovo pomračenje Sunca pokreće u nama samima onaj osećaj NEIZDRŽ - to jest stanje u kojem osoba ne može da se smiri i često povezano sa anksioznošću.

Ovde imamo ponavljanje obrazaca i uverenja koja nam predstavljaju ogromnu prepreku da napredujemo. Toliko dugo se već vrtimo u krug da smo zaboravili na sebe i svoje emocije i emotivna stanja. 

Mlad Mesec u Strelcu govori o oslobađanju svega što nam je nagomilano, što krijemo, sakrivamo, što sklanjamo. Najvažnije je biti svestan da od nas zavisi početak iako osećamo pritisak već godinu dana. Taj pritisak je ogroman i mnogi od nas su toliko letargični da im je problem da se trgnu.

Ovaj Mlad Mesec nas podseća da su sloboda misli i sloboda delovanja veoma važne za svakodnevni život i opstanak.
 

Komentari (0)
Loading