HOROSKOP ZA VIKEND Neočekivani dobitak za Bika, Lav stvara novu strastvenu ljubav
Foto: Shutterstock

 

OVAN

Avantura je vaše srednje ime sa stelijumom visokoenergetskih planeta u Strelcu, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca, koji osvetljavaju vašu devetu kuću. Pomračenje će vam pokazati ponašanja i obrasce koji vam još uvek smetaju na putu do najveće sreće. Mlad Mesec vas poziva da posadite seme novog života i da se upustite u nove projekte i poduhvate.

BIK

Vaša osma kuća intimnosti, zajedničkih resursa i tajni dobija punu slavu tokom stelijuma u Strelcu, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca. Pomračenje će vam pokazati obrasce i emocije koje treba izlečiti i osloboditi da biste imali vezu za kojom čeznete. Mlad Mesec se odnosi na sadnju namere i započinjanje novih projekata i poduhvata.

BLIZANCI

Partnerstvo i posvećenost su fokus zvezde vatrenih planeta u Strelcu koji osvetljava vašu sedmu kuću. Pomračenje vam pomaže da vidite prepreke koje stoje na putu vašoj sreći. Mlad Mesec vas podstiče da posadite nova semena i krenete u nove projekte koji vas uzbuđuju i oduševljavaju. Pozovite svog partnera da vam se pridruži dok istražujete mogućnosti.

RAK

Posao, navike, zdravlje i briga o sebi su osvetljeni stelijumom planeta u Strelcu u vašoj šestoj kući. Pomračenje jasno pokazuje šta još stoji na putu ka vašem najvećem dobru i sreći, tako da možete da ga izlečite i oslobodite. Mlad Mesec upućuje vas u pozitivne nove pravce i poziva vas da posadite seme uspeha i krenete u nove poduhvate.

LAV

Ljubav, strast i kreativnost dobijaju vatrenu energiju stelijuma u ​​Strelcu dok ispunjava vašu petu kuću optimizmom. Pomračenje će prizvati emocije i obrasce koje treba da izlečite i oslobodite ih se, a mlad Mesec vas upućuje u novim pravcima, poziva vas da ostvarite ciljeve i da krenete u nove projekte.

DEVICA

Mlad Mesec vam donosi inspiraciju i kreativnost kada je reč o uređenju i rekonstrukciji doma. Pomračenje Sunca naglašava obrasce i navike koje su još uvek na mestu koje vas koče i sprečavaju da ostvarite najviše dobro. Energija ovog vikenda podstiče promene i velike poduhvate, zato uronite u to i nastavite hrabro napred.

VAGA

Energija planeta smeštenih u znaku Strelca daje vam energiju u vašoj trećoj kući zajednice, povezanosti i komunikacije. Želećete da ostanete kod kuće i provdete više vremena sa vašim bližnjima. Pomračenje vam pomaže da postanete svesni obrazaca koji vas sputavaju i koje morate da promenite, a mlad Mesec usmerava vašu svest na nove pravce i projekte.

ŠKORPIJA

Stelijum planeta u optimističnom Strelcu osvetljava vašu drugu kuću ličnih finansija i osnovnih vrednosti, uključujući mlad Mesec i pomračenje Sunca. Pomračenje će vam pokazati čega treba da se oslobodite, a mlad Mesec će vas podstaći da se posvetite ostvarenju novih prihoda i prosperitetu. Uskladite se sa moćnom energijom koja počinje ovog vikenda.

STRELAC

Budite na oprezu. Pojačani stres je moguć ovog vikenda jer stelijum planeta u vašem znaku utiče na prvu kuću. Poželećete da uradite sve, dva puta, a drugi put veće, ali se uzdržite. Neka vam pomračenje pokaže šta treba da smanjite i dozvolite mladom mesecu da vas vodi u novim pravcima sa pogledom na godinu koja je pred vama. Vidovnjak jasnog slušanja može vam pomoći porukom vodiča.

JARAC

Stelijum planeta u vašoj dvanaestoj kući može učiniti da se osećate kao da se nalazite u dve krajnosti. Bićete istovremeno introvert i ekstrovert. Srećom, možete upravljati i jednim i drugim i pronaći ravnotežu. Pomračenje Sunca će povući staru energiju iz vaše podsvesti da biste je mogli izlečiti i osloboditi. Mlad Mesec će osvetliti put pred vama, pozivajući vas u da na krenete novim stazama života.

VODOLIJA

Ako je ikada bilo vremena za uživanje u dobroj zabavi, ovo je trenutak kada Stelijum planeta u Strelcu donosi ogromnu energiju koja utiče na vašu jedanaestu kuću prijateljstva i društvenih angažmana. Pomračenje Sunca ukazuje na ponašanja koja se moraju menjati - nekih navika se morate osloboditi. Mlad Mesec će vašu pažnju usmeriti ka novim poduhvatima i avanturama u koje ste spremni da se upustite.

RIBE

Stelijum vatrenih planeta u Strelcu osvetljava vaše ambicije i insistira na tome da pogledate svoje ciljeve u karijeri, dostignuća, šta treba uraditi i šta treba promeniti. Obratite pažnju na svoje emocije jer će vam pomračenje Sunca pomoći da otkrijete čega treba da se oslobodite. Mlad Mesec će vas voditi ka onome što vaše srce želi, pa je moguće da će neke Ribe imati hrabrosti da naprave prvi korak i započnu romansu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading