Želite nezaboravno iskustvo u krevetu? Ovaj znak je pravi izbor za vas
Foto: Shutterstock

LAV

To su vatreni, strastveni ljubavnici koji uživaju da dominiraju u spavaćoj sobi. Žene Lavice su san svakog muškarca, no slično je i sa muškarcima - mogu postati san svake žene. Lav jednostavno zna kako da postigne to da se njihov partner oseća posebno i uvek su odlučni u tome jer osrednjost nije njihov izbor.

Oni su partneri s najviše poštovanja jer uzimaju u obzir potrebe i zahteve svojih ljubavnika.

VAGA

I Vage su vrlo nadareni ljubavnici. Znaju ispuniti maštarije svog partnera. Ako kažete Vagi da želite da isprobate nešto novo, oni će više nego rado prihvatiti vaš predlog bez preispitivanja ili previše razmišljanja .

Očito su sjajni u umeću davanja i uzimanja, jer uzajamnost cene više od svega.

ŠKORPIJA

Škorpije su veliki ljubitelji dominacije i eksperimentisanja u krevetu. Oni imaju potrebu da se dokazuju drugima, da zadovolje svoje potrebe i ispune svoje najluđe maštarije. Nastoje da impresioniraju svog partnera pokazujući svoju dominantnu stranu. Eksperimentiranje s njima čini se tako prirodnim jer ništa ne osuđuju i njihova mašta je bezgranična.

Ako kažete Škorpiji da želite da probade najrizičniji položaj, neće ni trepnuti, a u idućoj sekundi ćete se već naći u "nevolji".

DEVICA

Suprotno od prethodna tri horoskopska znaka, Device su ljubitelji sporog, senzualnog i strastvenog vođenja ljubavi. Device daju sve od sebe da stvore ugodno i senzualno okruženje.

Ne vole da žure sa stvarima i uživaju u svakoj sekundi kao da im je posljednja. One su željne da ugode svojim ljubavnicima na najintimniji način.

STRELAC

Strelci su energični i entuzijastični u krevetu. Veliki su ljubitelji spontanog vođenja ljubavi. S njima nikad ne možete znati šta će se sledeće dogoditi i iščekivanje je intenzivno. Predlažu nove stvari koje treba da se isprobaju u krevetu kad ih partner najmanje očekuje.

Sa Strelcem možete biti sigurni da će odnos uvek biti nešto nesvakidašnje.

Komentari (0)

Loading