Ništa im ne ide za rukom: Ovi horoskopski znaci nemaju sreće
Foto: Youtube/Printscreen

Devica

Devica je stvarno jedan od znakova sa lošom srećom. U svakom segmentu joj se može dogoditi nekakav peh, zbog čega često znaju da se uznemire.

Posebno ih može uhvatiti panika u situacijama kada im je sreća preko potrebna, jer unapred znaju da može izostati. Zato Device vrlo retko ili skoro nikad ne veruju u sreću, ali se svim silama trude da svojim trudom potpuno isključe onaj trenutak u kojem bi sreća presudno trebalo da im pomogne. Ni u ljubavi ih često ne prati sreća.

Vaga

Vaga je neka vrsta nakaze za sreću. A onda, kada bi sreća trebalo da im dođe i kad im je tek pokucala na vrata, jednostavno se može dogoditi preokret i sreća se može pretvoriti u nesreću. Ako izađu napolje kad je sunce, uskoro bi ih mogao zadesiti pljusak. Red u pošti će se stvoriti neposredno pre njihovog ulaska i slično.

Vaga se lako prilagođava malim stvarima i nauči da živi s njima bez ikakvih frustracija, ali velike stvari, poput nužne sreće na poslu, ljubavi i drugih važnih životnih područja, mogu da ih frustriraju.

Riba

Ribe su srećne samo iz jednog jednostavnog razloga, jer su previše zaokupljene svojim paralelnim svetom u kojem žive, da bi uopšte shvatile koliko ih zapravo prati maler. Inače, kada pogledaju unazad, apsolutno shvataju da se sve što je trebalo da se dogodi po dobrom principu, uglavnom dogodilo po lošem.

Zbog toga znaju da budu nervozni, ljuti, ponekad čak i besni. Jedina okolnost koja može da donese veću količinu sreće u njihov život je pronalazak partnera koji će preneti ili emitovati njihovu sreću.

Komentari (0)

Loading