HOROSKOP ZA VIKEND Nedostatak novca osetiće Devica, Lavu se otvaraju nova vrata, Jarac se okreće bivšoj ljubavi
Foto: Printscreen/instagram

Ovan

Ovog vikenda imaćete problem u komunikaciji, kako sa bliskim okruženjem tako i sa porodicom. Prolazite kroz promene kada je komunikacija u pitanju i skloni ste promenama raspoloženja. Pokušajte da dozirate svoju energiju, ako možete uradite nešto za vas što vas opušta. Na taj način ćete pomoći i sebi i drugima.

Bik

Vikend pred nama obeležiće stres kada je dom u pitanju i dobijate neke ne baš povoljne informacije što se posla i nadređenih tiče.Vi nemate burne spoljašnje reakcije ali unutrašnje su jako burne. Polako, odbrojite do deset, vikend posvetite vašem umu, radite stvari koje vas relaksiraju. Čitanje omiljene knjige ili spremite lep ručak i okupite ljude sa pozitivnom energijom.

Blizanci

Dva dana iskoristite da posložite prvo svoje misli pa onda se upustite u analizu svog biznis plana. Energija vam je jaka i brdo misli i ideja vam se roje kroz glavu. Teško je uskladiti vaša lična očekivanja sa trenutnom situacijom. Savet je da ideje i planove podelite sa bliskom osobom i na taj način će vaša energija lepo cirkulisati.

Rak

Pojačana intuicija kada je ljubav u pitanju. Ljubavna dešavanja koja osećećate da dolaze su prava i ne vara vas intuicija. Kako ste celim bićem predani i nosi vas taj osećaj tako i zračite na okolinu. Trenutno stanje iskoristite da neke stare priče sada rešite jer neće biti sukoba.

Lav

Imate grč kada su finansije u pitanju. Opustite se jer od vikenda vam sledi odlična poslovna ponuda. Sa tom ponudom vama se otvaraju nova vrata. Kada je ljubav u pitanju, uživaćete sa partnerom jer sada sve radi što vama prija i godi.

HOROSKOP ZA VIKEND Nedostatak novca osetiće Devica, Lavu se otvaraju nova vrata, Jarac se okreće bivšoj ljubavi

Foto: Printscreen/instagram

 

Devica

Imate oscilacije kada su finansije u pitanju. Razmišljate da podignete kredite ili neki vid pozajmice. Kako niste potpuno sigurni u sebe bilo bi poželjno da se posavetujte sa partnerom ili osobom od poverenje. Kada ste okruženi osobama kojima verujete vaša energija je protočna i osećate se sigurno i tada donosite racionale odluke.

Vaga

Brinu vas emotivni odnosi. Cele nedelje razmišljate o partneru. Ovpg vikenda napravite mali "ljubavni plan" i predložite ga partneru. Ili još bolje iznenadite ga, sigurno će biti oduševljen i sve nedomumice će nestati. Samo nemojte previše da opteretite partnera pričom, već uživajte u ne pričajući.

Škorpija 

Stresna radna nedelja ostaje iza vas. Bilo je svega previše. Sada za vikend bukvalno ne radite niša. Samo se odmarajte, lagane šetnje će vam prijati. Dobar fil, šplja čaja i samo polako, napunite baterije za novu radnu nedelju. Intuicija radi za vas, poslušajte je.

Strelac

Ovaj vikend iskoristite za mini putovanje. Neki lep spa centar ilisalaš je idealno za vas. Potteban vam je predah od svega, pa bi bilo najbolje da ovog puta otputujete sami i da se samo sebi i svom telu i umu posvetite. Vi ne volite samoću ali sada vam je preko potrebna.

HOROSKOP ZA VIKEND Nedostatak novca osetiće Devica, Lavu se otvaraju nova vrata, Jarac se okreće bivšoj ljubavi

Foto: printscreen/facebook

 

Jarac

Osećate energiju prošlosti koja je bukavalno tu isped vas. Pomalo ste uplašeni od nje jer ne znate šta da očekujete. Za vikend možete da očejujete poziv koji će vas vratiti u neku ne baš davnu prošlost koja je bila obojena velikom strašću, ljubavlju ali i rastankom.

Vodolija

Sva dešavanja oko vas osećate i pupijate kao sunđer. Mozak i telo osećaju zamor. Ovog vikenda je odlično vreme da unesete promene u vaš ritam i način života. Napravite plan za ishranu i krenite u teretanu ili na neki trening. Vaše telo traži detoks.

Ribe

Ovog vikenda se osamite i napravite red u glavi i mislima. Nedelja iza vas vam je donela brdo novih informacija koje vi niste stigli da "obradite". Sada ova dava vikend dana polako, ako ne znate šta da učinite vi pustite intuiciju da vam kaže. Slobodno se posavetujte sa osobom od poverenja kada su finansije u pitanju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading