GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Budite spremni za nagle preokrete u životu, ovim znakovima stiže unapređenje i ljubav, a evo ko će imati najviše novca
Shuterstoock

Ova godina od nas traži da se suočimo sami sa sobom i da prihvatimo novitete koji ulaze milom ili silom u naš život. Bitno je da kada prihvatimo sebe kao "novog sebe" da pustimo da nam se dogode promene.

Za svakog će se odraziti na nekom polju zavisno od znaka. Za neke će to biti karijera, za neke ljubav, porodica, drugarstvo, međuljudski odnosi.

Bitno je da budete spremni da se suočite sa preokretima u svom životu. Nove ideje biće u sukobu sa starim pa se može desiti da tapkamo u mestu. Pogotovo tehnološki razvoj će biti naglašen a svi mi se negde opiremo promenama.

Za svakog od nas napredak u 2022. godini zavisi isključivo od nas koliko smo spremni da zagrlimo promene i da zaplešemo sa njima.

Ovan

Ove godine spustite loptu, poslušajte savete i malo koliko god je moguće umirite svoj temperament. Kada je karijere u pitanju biće promena i biće pozitivne ako budete sarađivali. LJubav je naglašena pa slobodni mogu da očekuju značajne promene. Oni koji su zauzeti neka u odnosu spuste loptu , ne mora uvek sve biti kako vi kažete.

Bik

Na polju karijere dolazi vaših pet minuta i tu se dešava spektakl. Napredovanje, bolja novčana zarada.Venera je ove godine naglašena kod vas pa možete očekivati proširenje porodice. Jupiter i Mars takođe daju lepe aspekte-lepa i sklada komunikacija i međiljudski odmosi. Jupiter je na vašoj strani kada je posao u pitanju.

Blizanci

Vama Venera i Saturn boje 2022 godinu. Početak godine donosi stresan period kada je ljubav u pitanju. Već sredinom godine stvari dolaze na svoje mesto pozitivno po vas. Saturn vam daje istrajnost i vodi vas na pravi put i daje vam odgovornost. Mars vas podržava kada je karijera u pitanju ali zajedno sa Saturnom traži realnu priču! Ne ciljajte previsoko i nerealno!

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Budite spremni za nagle preokrete u životu, ovim znakovima stiže unapređenje i ljubav, a evo ko će imati najviše novca

Foto: Printscreen/instagram

 

Rak

Bićete previše usresređeni na druge, na njihove zahteve i prohteve. Morate da povede računa o svojim ličnim osećanjima i potrebama jer će te jedino tako biti dobri sebi i okolini. Mars i Saturn zajedno sa Venerom od vas traže "buđenje". Početak godine će biti naporniji ali već od proleća vi ste novi čovek. Kada je posao u pitanju ne odacujete odmah nove ideje, polako, pustite da prenoće i mudro razmislite. Ako ih prihvatite ulazite u potpuno novi svet za vas koji vam donosi uspeh!

Lav

Vama predstoji veliki napredak u karijeri. Velika promena je pred vama i imate podršku Jupitera. Saturn vas posmatra i drži vam parvac i zaista ako ga budete "poslušali" sve ali sve se odigrava u vašu korist. Vi koji ste u dugim i stabilnim vezama sada ulazite u brak. Slobodni pronalaze ljubav na poslu koja će biti jaka .Zdravlje će vam biti naglašeno redovno radite rutinske kontrole.

Devica

Akcenat na ljubavnim odnosima kao i u okviru porodice. Biće nesuglasica, ali je Mars zajedno sa Jupiterom tu i pomoći će vam da se stvari ne otrgnu kontroli. Te dve planete od vas traže smirenost i zdravu komunkaciju. Karijera je pod lepim aspektom Marsa, ali traži od vas studioznost i doslednost.

Vaga

Karijera pod znakom pitanja? U kom smislu? Jako je bitno da ne ulazite olako u finasijske poduhvate ( imaćte zanimljive ponude) već da dobro odvagate. U suprotnom priliva će biti ali i odliva pa ćete doći na isto a puno ćete energije potrošiti. U okviru porodice biće nesuglasica koje vas mogu poremetiti i oduzeti dosta vremena. Venera i Mars plešu tako da će ljubavi biti na pretek bilo da ste u vezi ili slobodni.

Škorpija

Veoma polodonosna godina za vas. Karijera će napredovati. Zaista ste u mogućnosti da zaradite veliki novac a troškova gotovo da nećete imati. Društveni život će vam biti naglašen, zaista ćete uživati. U ljubavi su kjlučni zadnji meseci u godini jer tada sve ono što ste priželjkivali dolazi do vas i ostaje uz vas!

GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Budite spremni za nagle preokrete u životu, ovim znakovima stiže unapređenje i ljubav, a evo ko će imati najviše novca

Foto: Printscreen/instagram

 

Strelac

Nagrada za nagradom u ovoj godini. Jupiter vam daje vetar u leđa i sledi vam odlična godina sa puno sreće i uspeha. Karijera u inostranstvu ili rad sa strancima koji vam otvara vrata za naredne godine. Promena mesta stanovanja ili čak odlazak u inostranstvo i započinjanje potpuno novog života. Jupiter i Saturn vam daju snagu i sreću samo je bitno da bude fokusirani i da se oslonite samo na sebe.

Jarac

Od ove godine očekujte i nagrade i kazne. Kada je karijera u pitanju biće puno obaveza i moraćete da se klonirate kako bi sve postigli. Vi ćete uspeti u tome i imaćete veliku finsijsku zaradu. Ono što je bitno je da novac ne trošite olako već ga štedite. U ljubavnim odnosima dolazi do razlaza i biće bolno ali krajem godine vi se ponovo rađate! Porodični odnosi biće napeti pogotovo ako imate brata ili sestru jer će biti problema oko raspodele imovine.

Vodolija

Jaka i teška godina za vas od strane Saturna. Ali ako skupite snagu, budete istrajni, realni i požtvovani tada vam sledi nagrada. Ova godina traži od vas dosta odricanja jer već od sledeće dolazi nagrada života i vi tada postižete neverovatne upsehe na svim poljima.U ljubavi očekujte neočekivano u pozitivnom slimslu jer će se za to pobrinuti Uran i Saturn.

Ribe

Godina koja vam daje vetar u leđa zbog Jupitera koji je vaš anđeo čuvar- Njegove blagodeti ćete osetiti već krajem ove godine. On vam sada daje ozbiljnu zaštitu, a na vama je da se bukvalno opustite i da počnete da verujete u sebe. Jedino tako vi dolazitedo uspeha pogotovu kada je karijera u pitanju, LJubavni život će imati mali brodolom, ali samo na početku godine, u prva tri meseca, posle toga dolazi jako lep period. Vi ćete voleti i biti voljeni.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading