HOROSKOP ZA 19. NOVEMBAR: Blizanci će imati povoljan dan na poslu, Ovan je zadovoljan ljubavnom situacijom, a Rak mora da pripazi na nizak pritisak!
Shuterstoock

OVAN

POSAO: U ovom periodu se vraćate u rutinu koja vam je bila poremećena usled brojnih problema koje ste sada konačno uspeli da rešite. Uobičajeni poslovi i obaveze vas smiruju.

LJUBAV: Sadašnji partner vam pruža emotivnu sigurnost, ljubav i pažnju. Konačno ste u vezi u kojoj potpuno uživate. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojom ljubavnom situacijom.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu koji bi u narednom periodu mogao da vam bude osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni srčanim problemima.

BIK

POSAO: Vašoj ambiciji se otvaraju nove mogućnosti koje možete jako dobro da iskoristite ako nastavite da se trudite kao sad. U budućnosti će vam se ukazati i neke nove prilike.

LJUBAV: Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Samouvereni ste i imate jaku želju da je osvojite. Možete da očekujete pozitivne okolnosti i za nova poznanstva.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvene probleme i osećate se sasvim dobro danas. Pred vama je dan u kojem ćete imati puno energije i snage u sebi. Posvetite se dragim osobama.

BLIZANCI

POSAO: Današnji dan vam je jako povoljan. Bićete zadovoljni ishodom svega što danas uradite. Pred vama je period koji će vam doneti sreću na poslovnom polju.

LJUBAV: Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će vam pružiti stabilnost. Ne želite nova uzbuđenja. Čeka vas dobar period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima su naglašeni kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti na neki način opterećeni zdravljem zuba i desni.

RAK

POSAO: Danas imate mogućnost da se odmorite od stresova na poslu. Ne oklevajte da je maksimalno iskoristite. Ostavite brige za neki drugi dan jer sada imate priliku da predahnete.

LJUBAV: Preterujete sa kritikama i nalazite povod za svađu i kad ga nema. Vaš partner postaje sve hladniji prema vama i takav njegov stav vam se ni malo ne dopada.

ZDRAVLJE: Nizak pritisak vas prati i danas možete da budete opterećeni zdravstvenim problemima u većoj meri. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

LAV

POSAO: Da biste imali uspešan dan, danas ćete morati da uložite dodatni trud. Budite svesni da sa pravim pristupom sve može da se reši u narednom periodu kod vas.

LJUBAV: Postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj mnogo maštate, ali se unervozite kad pokušate da joj priđete. Važno je da se potrudite da poradite na samopouzdanju.

ZDRAVLJE: Hronično ste umorni i moguće je da ćete iz tog razloga imati probleme na polju zdravlja. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekim manjim tegobama.

DEVICA

POSAO: Ne pokušavajte da preuzmete baš sve na sebe. Probleme ćete rešiti samo ako imate podršku drugih oko sebe. Važno je da se obratite svojim saradnicima kako bi dobili pomoć.

LJUBAV: Osoba koja vam se dopada polako otkriva nove strane svoje ličnosti koje ranije niste primećivali. Očekuje vas zanimljiv dan u kojem ćete imati priliku da bolje upoznate partnera.

ZDRAVLJE: Nemate zdravstvenih problema i dobro se osećate u svojoj koži. Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni da se više posvetite bavljenju sportom.

VAGA

POSAO: Moguće su promene na poslu koje se neće odraziti direktno na vas, ali ćete osetiti njihove posledice. Pred vama je period u kojem ćete biti često pod stresom.

LJUBAV: Vaš partner namerno budi ljubomoru u vama i vaša veza se sve više pretvara u manipulaciju. Razmišljate da prekinete tu vezu i da ipak nastavite dalje sa svojim životom.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je relaksacija. Nađite svoj mir i potrudite se da radite na sebi. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati neke unutrašnje probleme i dileme.

ŠKORPIJA

POSAO: Na polju posla ne očekujte nikakve važbe promene. Danas sve ide svojim redovnim tokom i zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite kada je u pitanju posao.

LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti lepu i uzbudljivu avanturu sa osobom koju već duže vremena poznajete. Pred vama je period u kojem vas očekuju lepi trenuci.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem. raspoloženi ste i prati vas dosta pozitivne energije. Maksimalno ste posvećeni sebi i svojim potrebama.

STRELAC

POSAO: Neće vam biti lako da ostvarite sve što želite jer ćete imati više obaveza nego obično. Potrudite se da se više angažujete kako biste ostvarili bolje poslovne rezultate.

LJUBAV: U sred ste velike emotivne dileme koja se neće lako i brzo razrešiti. Odluka koju donosite je jako važna pa se potrudite da budete fokusirani na ostvarenje ciljeva.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vas prati u narednom periodu, tako da je jako važno da na pravi način vodite računa o sebi. Uzimajte dovoljno tečnosti i pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Niste opterećeni poslom i uspevate da organizujete svoje vreme tako da stignete da se posvetite svemu što želite na ovom polju. Pred vama je povoljan dan za posao.

LJUBAV: Osećate jaku želju da partneru pružite što više i da on pored vas bude ispunjen. Uživate u svemu što činite za njega i lepo vam je jer znate da su emocije uzvraćene.

ZDRAVLJE: Zaštite svoju kožu od hladnoće i potrudite se da redovno mažete hidratantne kreme. Mogli biste da imate manje dermatološke probleme u narednom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Trenutna situacija na poslu je jako stabilna što vam daje vremena da razmatrate nove ideje i mogućnosti. Spremni ste da na neki način širite svoje ideje i mogućnosti.

LJUBAV: Vaza sa vašim partnerom dobija pozitivan preokret nakon iskrenih razgovora koje ste imali i to vam daje novu nadu. Imate utisak da bi vaš odnos mogao da se menja na bolje.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za krvotok su naglašeni kod vas u narednom periodu. Moguće je da će biti neophodno da se obratite vašem lekaru radi redovnog pregleda i kontrole.

RIBE

POSAO: Ciljeve koje ste postavili sebi ćete ostvariti i pre nego što ste mislili. Budite pozitivni i potrudite se da ostanete maksimalno fokusirani na svoje ambicije.

LJUBAV: Planirate putovanje sa partnerom, a ukoliko ga nemate, moguće je da ćete danas upoznati nekoga iz inostranstva. Spremni ste za nov flert i poznanstva.

ZDRAVLJE: Razmišljate o dijeti i želite da poradite na svom zdravstvenom stanju i na svom izgledu. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite dobre rezultate na ovom polju.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

19.11.2021 07:06

OK,cekam te i volim avanture 🤣🤣🤣🤣🙋‍♂️💋🦂👍.