Ne znaju kad je dosta: Ovo su najveće pričalice Zodijaka
Foto: Shutterstock

1. Blizanci

Ovim vazdušnim znakom vlada Merkur, a to znači da Blizanci jednostavno ne mogu da ćute. To je nešto što je jače od njih, oni jednostavno moraju da pričaju. Za njih je to poput disanja. Njihov um radi velikom brzinom, pa im "skakanje" s teme na temu ne predstavlja problem. Možda problem mogu imati oni koji moraju duže vreme da ih slušaju. Blizanci su veoma otvoreni, društveni i lako stupaju u komunikaciju.

2. Ovan

Ovnovi nemaju granicu kada je pričanje u pitanju. Iako pričaju manje od Blizanaca i oni ponekad znaju da budu veoma naporni. Pripadnici ovog horoskopskog znaka uvek imaju šta da kažu, čak i ako ta tema nikog ne zanima. Kad Ovnovi naume nešto da izgovore budite sigurni da ih niko u tome neće sprečiti. U stanju su čak i da podignu ton kako bi dokazali nešto, a rasprava se ne završava sve dok druga strana ne poklekne i ne prestane da im se suprotstavlja.

3.Strelac

Strelčevi su iskreni, entuzijastični i pravični. Mogu da pričaju satima i satima o svojim omiljenim temama, a njih često zna da bude na stotine. Pripadnici ovog znaka su odlični učitelji. Ipak, nekada je dobro da ih prekinete i zaustavite kako bi se vratili u stvarnost. U suprotnom, mogu da postanu naporni, a da toga nisu ni svesni.

Najbolji način da ućutkate Strelca je da mu date novu knjigu ili da mu ponudite temu o kojoj ništa ne zna. To će za njega biti prilika da nauči nešto novo o čemu će kasnije ponovo pričati sa drugima.

4. Ribe

Ribe su jedan od najemocionalnijih znakova. One bi najviše volele kad bi ljudi mogli da pročitaju šta je to što njima leži na srcu. Ipak, mnogi nisu dovoljno empatični prema njima. Tada razgovor postaje njihovo oružje kojim žele svima da iskažu kako se osećaju. Pripadinici ovog znaka su veoma emotivni i ako im date priliku ispričaće vam sve o sebi. Potom će razgovor usmeriti na vaše emocionalno stanje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading