POSLOVNI HOROSKOP ZA 2022. GODINU: Zvezde rade za Ribe, pozitivne promene za Blizance…
Foto: Pexels

Ovan

Godina koja nudi puno iazaova za Ovnove. Kakav će biti ishod zavisi od vas i vaših reakcija, ciljeva i planova. Sam početak godine kreće povoljno za vas. Bićete u epicentru dešavanja, imaćete razne ponude i planove. Bitno je da na sastanica mudro pratite šta i ko priča i da nemate reakciju na prvu loptu! Ostatak godine donosi vam promene koje će biti dobre po vas. Ako ste u radnom odnosu unutar same firme kreću vam promene tj ponude za bolje radno mesto. Slobodno prihvatite. Oni koji nemaju posao promene mogu da očekuju oko marta . Generalno savet za ovu poslovnu godinu je da ne reagujete na prvu loptu, da budete mudri kada govorite svoj stav i da dobro posmatrate reakcije i energiju okruženja i da na osnovu toga tražite vaših 5 minuta i tada poentirate.

Bik

Godina gde vam se dešavaju poslovne promene. Predhodna godina vas je iscrpela ali sada dolazi ova kao „nagrada“ . Neće baš sve biti lagano ali svakao mnogo bolja godina. Vi samo radite kao i do sada i nadređeni će prepoznati vaše zalaganje i sledi vam novo radno mesto. Slobodno nevezano od trenutne situacije aplicirajte i na druga radna mesta jer su zvezde na vašoj strani. Bikovi koji nemaju posao ili su na granici da napuste trenutni samo neka se strpe do proleća jer tada je odličan period za novi posao. Savet za ovu poslovnu godinu je da ne odustajete od svojih planova i želja, da i dalje predano radite i zaista dolazi nagrada do vas!

Blizanci

Godina koja vam donosi promene na poslu ali pozitivne. Sa novcem ćete biti zadovoljni tokom godine. Neće biti većih oscilacija. Jedino što vam može narušiti kontinuitet je proleće kada će biti manjih finas. poteškoća ali njih ćete lako prevazići. Januar i Mart su meseci kada će doći do promene strukture u vašem kolektivu i tada možete da očekujete novu poziciju ali će biti potrebno doškolovavanje ili kurs što bi bilo poželjno da prihvatite jer će vam se kasnije u toku godine baš zbog te pozicije otvoriti mnoga vrata. Oni koji nemaju poso neka razmisle o privatnom biznisu sa prijateljem. Tu vam sledi veliki uspeh.

Rak

Početak godine vam donosi mir. Lepa atmosfera na poslu i vi ćete biti relaksirani . Od sredine godine pokušajte da se skoncentrišete, zakažite razgovor sa predpostavljenim i da zatražite povišicu ali predhodno sakupite sve što ste radili jer samo preciznim uvidom možete očekivati unapređenje. Rakovi koji nemaju posao preko prijatelja ili rodbine mogu da nađu posao. Generalno godina koja će biti poprilično mirna bez većih trzavica.

Lav

Ove godine se borite za sebe! Zatražite povišicu i unapređenje i dobićete je. Jedino što se može dogoditi jeste zavist kolega koje ste do juče smatrali prijateljima. Biće podmetanje nogu i ogovaranja, vi ćete to sa lakoćom prevazići. Ta energija neće biti cele godine već samo prvih par meseci. Posle se stvari sležu i sve dolazi na mesto. Lavovi koji nemaju posao ili razmišljaju o promeni posla slobodno neka se u tu avanturu upuste u ovoj godini i to od spetembra meseca. Velika sreća vas prati i bilo bi glupo da je propustite. Za neke sledi pronalaženje posla preko bivših partnera.

Devica

Uz malo saveta prijatelja i iskrenih kolega ova godina za vas može da bude fenomenalna. Početko godine biće spletkarenja na poslu. Tada se primirite. Kada prođe bura a to je april mesec , tada uz savete kolega i prijatelja odigrajte pametno. Biće prostora za nova radna mesta. Mnoge Device neka od avgusta meseca imati ponudu za dodatni posao. To će vam doneti lep dodatni prihod.U početku vi nećete puno verovati u taj posao, međutim kako vreme bude prolazilo vi ćete uvideti prednosti i to čete iskoristiti. Device koje nemaju posao mogu da očekuju promene ali tek krajem 2022 godine...

Nastavak teksta pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading