ONI SU UBEDLJIVO NAJBOLJE TATE: Ova 3 horoskopska znaka su očevi za poželeti!
Shuterstoock


Ako je vaš partner rođen u jednom od ova tri horoskopska znaka, zaista ste srećni, jer će on biti više od posvećenog oca. Biti roditelj nije laka stvar. Ipak, ako pored sebe imate partnera koji je vezan za porodicu i voli decu, znajte da ćete zajedno lakše savladati sve prepreke.

Oni koji veruju u horoskop kažu da se u ova tri znaka zodijaka rađaju najbolji očevi.

Rak

Za osetljivog Raka porodica je uvek na prvom mestu. Od prvog dana trudnoće on će biti stalno pored vas, milovati i paziti na vas, davati dobre savete i nežno vas tapšati po uhu. Kada dete dođe, tada počinje najlepši period njegovog života. On će uvek biti sa vama i vašom decom, uvek se možete osloniti na njega.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage su dobri očevi kojima nikada nije dosadno. Uvek su spremni za zabavu, vole da pokažu i objasne svet svojim potomcima na drugačiji način. Koliko god tate bili zabavni među horoskopskim znacima, oni takođe mogu biti veoma ozbiljni. Sa svojim istaknutim osećajem za pravdu, oni žele (i to im je veoma važno!) da vaspitavaju svoju decu da budu emocionalno inteligentna i pažljiva.

Lav

Njegova deca su njegov ponos. On će jednostavno učiniti sve što je u njegovoj moći da ih zaštiti. Ne može da im uskrati želju, pa ih često kvari. Veoma je zahtevan prema sebi, jer želi da bude savršen otac, pa već pri rođenju deteta zna napamet svu literaturu o vaspitanju dece.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading