NEDELJNI HOROSKOP: Devica će imati veći priliv novca, Lav razmišlja o selidbi, a Blizanci o promeni posla
Foto: pexels.com/katlovessteve

Ovan

Venera vam donosi vam poboljšanje odnosa sa partnerom. Slobodni, konačno ćete naći neku osobu koja može da bude prilično stabilna i zanimljiva. Trebalo bi da poboljšate komunikaciju sa kolegama, a ne da energiju trošite na rasprave. Pravite kompromis sa drugima. Ne primajte svaku kritiku previše lično, ove nedelje je vreme za završavanje obaveza. Štednja je obavezna.

Bik

Partner je veoma strastven. Prija vam pažnja ali nemojte da se opterećujete previše poslom i da zapostavljate privatni život. Vreme je za zaljubljivanje, ako ste slobodni. Na nekom putu možete da upoznate zanimljivu osobu. Nemate zastoj na poslu. Ovo je veoma uspešna nedelja. Sjajno se osećate. Lako sarađujete sa drugima.

Blizanci

Veoma ste zadovoljni. Nema više opterećenja koje ste imali u prošlosti. Pravite kompromis sa voljenom osobom. Slobodni, niste baš raspoloženi za nova poznanstva. Moguća je nova poslovna prilika. Na poslu sve ide lakše nego obično, ali morate da budete detaljni. Moguće su rasprave sa kolegama, ali pokušajte da odradite ono što je prioritet.

Rak

Moguće je novo poznanstvo na putu ili na nekom mestu za zabavu. Nemojte da odbijate dobre prilike za ljubav. Romantični ste jer je Venera u vašem polju ljubavi. Sada je najbolje vreme da započnete sve što ste planirali. Potražite pomoć kolega da biste sve uradili u zadatom roku.

public.wmo.int

 

Lav

Moguća je nova saradnja sa osobama koje nisu iz vašeg mesta. Komunikacija je odlična sa članovima porodice. Pričljivi ste, ali bi trebalo da budete ipak malo diskretniji što se tiče planova koje imate. Moguće su promene u kući ili razmišljate o selidbi. Ako ste u vezi ne želite ništa da menjate. Ako ste slobodni, preko neke bliske osobe je moguće poznanstvo.

Devica

Ove nedelje očekujte veći uspeh na poslu. Priliv novca je povećan, a vi se osećate se odlično. Pomozite drugim ljudima u poslu. Slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo. Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o nekim planovima koje stalno odlažete.

Vaga

Zauzeti, pokušajte da radite nešto novo, da vam ne bi bilo dosadno u vezi. Veoma ste strastveni. Što se tiče veze, i ove nedelje ćete biti skloni flertu ako ste slobodni. Na poslu je sve kako treba, samo je bitno da završavate obaveze na vreme. Ne započinjite više obaveza nego što možete da završite.

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Imate dovoljno energije za sve što treba da uradite. Imate motivaciju za rad. Prijatelji ili partner mogu da vas motivišu. Ova nedelja je  dobra za nove početke. Bitno je da budete odgovorniji prema novcu. Ne trošite novac na stvari koje vam nisu baš sad neophodne. Moguća glavobolja.

Strelac

Zauzeti, sve ide kako ste isplanirali, uživate sa voljenom osobom. Romantični ste. Venera u polju novca može da vam donese neko poznanstvo preko posla. Fokusirajte se na posao. Odradite stvari koje odavno planirate. Ako imate vremena kupite sebi nešto što ste odavno planirali.

Jarac

Zadovoljni ste kako vam sve ide. Konačno završavate obaveze sa manje poteškoća. Ne nervirajte se ako morate sve sami, tako je i bolje. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Bilo bi dobro da napravite kompromis na poslu. Što se ljubavi tiče, nema promena ako ste u vezi. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.

Vodolija

Ove nedelje ćete osetiti olakšanje i povećanu sreću u ljubavi. Konačno sve ide kako ste smislili. Pravite kompromis sa partnerom. Ako ste slobodni, moguća su neka poznanstva koja mogu da budu veoma zanimljiva. Što se posla tiče, moguć je napredak. Ne zapostavljajte obaveze zbog privatnog života.

Ribe

Pozitivni ste i lako se dogovarate sa drugima oko svega. Priliv novca je očekivan, ali sada i trošite više novca. Pokušajte da budete racionalni. Na poslu mogu da traže od vas da budete detaljniji. Nemojte da se nervirate ako sve nije kako ste planirali. Fokusirajte se na prijatelje, na nove kontakte, jer ćete tako manje biti pod stresom. Preko prijatelja ili interneta je moguće novo poznanstvo. Ne zapostavljajte društveni život zbog partnera. Bitno je da vam ne bude dosadno.

Komentari (0)

Loading