HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. OKTOBAR: Ribe će se gadno posvađati, Strelac razboleti, Ovan otvoren za novu ljubav
Foto: pexels.com/katlovessteve

OVAN

POSAO: Imaćete priliku da ostvarite kompromisno rešenje na poslu koji vam je trenutno jako važan. Možete da očekujete da će vam sudbina na ovom polju biti jako naklonjena.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa novim poznanikom. Spremni ste da mu date priliku da vam se približi. Želite novu vezu i spremni ste za ljubav.

ZDRAVLJE: Bavite se sportom! Važno je da budete fizički aktivni kako biste na polju zdravlja mogli da ostvarite bolje stanje. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

BIK

POSAO: Današnji dan vam je odlično postavljen. Kada je u pitanju polje finansija, možete da očekujete pozitivan ishod. Pred vama su nove mogućnosti na ovom polju.

LJUBAV: Iako ste u imali neke sumnje vezano za partnera na kraju se ispostavilo da je sve i bolje nego što ste zamišljali. Možete da očekujete da će se vaša veza stabilizovati.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju krvotok. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa cirkulacijom koji će vas opterećivati. Idite na redovne kontrole.

BLIZANCI

POSAO: Povoljan je dan za komunikaciju sa poslovnim okruženjem. Možete da se nadate pozitivnim promenama u narednom periodu. Spremni ste za drugo radno mesto.

LJUBAV: Možete da se nadate lepoj atmosferi sa osobom do koje vam je stalo. Romantika je na visokom nivou i zadovoljni ste ljubavnom situacijom u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji bi mogli da vam budu osetljivi. Važno je da pazite na svoje zdravlje. Mogući su i problemi sa bešikom takođe.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. OKTOBAR: Ribe će se gadno posvađati, Strelac razboleti, Ovan otvoren za novu ljubav

Foto: pexels.com/katlovessteve

 

RAK

POSAO: Očekuje vas naporan dan jer mnoge obaveze baš vi morate da uradite. Potrudite se da se dobro organizujete i da budete spremni da se maksimalno posvetite poslu danas.

LJUBAV: Ne biste trebali da imate drastične promene sa voljenom osobom. Očekuje vas povoljna faza za ljubavnu stabilnost. Spremni ste da donesete neke važne odluke.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv i možete da budete skloni problemima sa stomakom i sa organima za varenje. Potrudite se da vodite više računa o svojoj ishrani.

LAV

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu atmosferu na poslu. Stvari idu onako kako ste zamišljali i očekivali. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme na ovom polju.

LJUBAV: Zračite pozitivnom energijom, dobro ste raspoloženi i imate mnogo udvarača. Pred vama je period u kojem ćete imati zanimljivu atmosferu na ljubavnom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Važno je da vodite računa o svom zdravlju i da pazite pogotovo kada je u pitanju jetra i pankreas. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Očekuju vas manje komplikacije na poslu. Potrudite se da budete dovoljno racionalni kako biste sve rešili. Danas nema mesta za nervozu i probleme sa lošim raspoloženjem.

LJUBAV: Period zaljubljivanja vas očekuje. Osoba koja vam se dopada je neko ko po svim merilima odgovara vama. Spremni ste da joj pokažete svoja iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku kako biste se uverili da li je na ovom polju sve uredu. Moguće je da ćete biti skloni manjim poteškoćama kada je u pitanju zdravlje.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. OKTOBAR: Ribe će se gadno posvađati, Strelac razboleti, Ovan otvoren za novu ljubav

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Možete da očekujete da će doći dan u kojem ćete uspeti sasvim da stabilizujete svoju poslovnu situaciju. Za sada je važno da ostanete dosledni u svojim namerama.

LJUBAV: Moguće je da je voljena osoba pokušava da vam udovolji i da vam se dodatno približi a vi delujete malo hladno prema njoj. Važno je da pokažete svoja osećanja ako želite pokretanje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o hormonima koji bi kod vas mogli da budu veoma promenljivi u narednom periodu. Potrudite se da idete na redovne lekarske kontrole.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da niste sasvim zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite i da ozbiljno razmišljate o većim promenama na polju posla. Uskoro ćete moći promene i da realizujete.

LJUBAV: Uživate u neobaveznim avanturama. Sada ne želite da se obavežete prema bilo kome. Jednostavno niste spremni za ozbiljnije ljubavne korake u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć danas kod vas. Povedite računa o svom zdravlju., potrudite se da nađete dovoljno vremena za odmor ali i za relaksaciju.

STRELAC

POSAO: Pred vama je povoljan period za novi posao. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani danas. Ako pokrenete realizaciju, imaćete dobre rezultate uskoro.

LJUBAV: Voljena osoba je izneverila vaše poverenje i potrebno vam je mnogo vremena da to prevaziđete i prebolite. Nemojte da forsirate sebe da ne biste došli do goreg stanja.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt je naglašen kod vas u narednom periodu. Možete da budete podložni brojnim zdravstvenim tegobama tako da će biti veoma važno da se pazite.

HOROSKOP ZA SUBOTU, 30. OKTOBAR: Ribe će se gadno posvađati, Strelac razboleti, Ovan otvoren za novu ljubav

public.wmo.int

 

JARAC

POSAO: Konačno ćete uspeti da saznate važne vesti koje ste dugo čekali. Pred vama je povoljan period za posao. Ukoliko planirate neki nov sastanak ili razgovor bićete zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas zanimljivo poznanstvo. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu ponovo, sasvim uspešno da osvoje svog partnera. Lep vam je dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Umor i neispavanost vas muče pa biste zbog toga mogli da imate naglašene probleme sa zdravljem. Potrudite se da nađete dovoljno vremena da se naspavate.

VODOLIJA

POSAO: Finansije su vam veoma promenljive i to vam stvara osećaj nesigurnosti. Jako ste nervozni sada i okolnosti u kojima se nalazite mogu da vam budu veoma rizične.

LJUBAV: Voljena osoba će vam pokazati da ima iskrene namere kada ste vi u pitanju. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav. Spremni ste da uživate u emocijama.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa štitnom žlezdom. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole i da izbegavate stresne situacije. Pazite i na svoju ishranu takođe.

RIBE

POSAO: Ishitreno reagujete u nekim poslovnom okolnostima i to vas dovodi do situacije koja je jako rizična za vas. Moguće je da ćete danas imati neku svađu na poslu.

LJUBAV: Spremni ste da prekinete vezu. Svaki kraj znači novi početak i vi to jako dobro znate. Želite nešto drugačije za sebe i spremni ste da se okrenete ipak ka novim poznanstvima.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas prati u toku današnjeg dana ali i čest osećaj nervoze. Važno je da povedete više računa o svom zdravlju kao i da izbegavate stresne situacije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading