MLAD MESEC JE U ŠKORPIJI, DONOSI NEŠTO VELIKO Početkom novembra nećete moći izbeći ove promene
Shutterstock

Mlad Mesec u znaku Škorpije 4. novembra pojaviće se među oblacima i svojim sjajem prvo učiniti da razmilsite koje to promene u životu treba da donesete. U ovom periodu mogu se dogoditi stvari koje će vas same od sebe naterati da promenite život i napustite zonu komfora.

Koliko svaka promena izgledala strašno, ona nam zapravo pomaže da izrastemo u osobu kakva je trebalo da budemo. Upravo ti trenuci transformacije oblikuju tok naših života. Na jednom takvom novom toku možete se naći od 4. oktobra za vreme mladog Meseca.

Svi oni koji godinama tapkaju i stagnirju u mestu sada će moći da uz posredstvo lunarne energije napokon promene nešto u svom životu. Ovaj mlad Mesec je usmeren da inspiriše promene, pa razmislite o tome šta treba da se transformiše u vašem svetu, a zatim idite na postavljanje svojih namera.

Škorpijom vlada voda i Mesec je obično veoma dobar u vodenim znacima, međutim, energija Škorpije može da stvori neraspoloženje i možda će nam biti teško da stabilizujemo nivoe energije i emocije.

Prva promena koju treba da napravite jeste ona iznutra. Zavirite u skrivene uglove vašeg srca i uma - možete otkriti rešenja za za kojima ste oduvek tragali. Jedan od vrednijih stvari koje donosi mlad Mesec u Škorpiji jeste samospoznaja, ali i zahtev da se oslobodimo srama.

Svako do nas u životu je imao neke pogrešne korake, ali ako ste oprostili, ostavili to iza sebe i krenuli dalje, onda otpustite. Budite ljubazni prema sebi, ne dozvolite da vas greške iz prošlosti ograničavaju i sputavaju. Energija mladog Meseca u Škopriji poručuje - u životu nikada ne može biti baš sve savršeno, ali sami biramo da li ćemo se fokusirati na dobro ili na loše. Samo treba da dozvolimo sebi da budemo verni onome što jesmo i da budemo ljubazni prema sebi u tom procesu.

 

Komentari (0)

Loading