HOROSKOP ZA 27. OKTOBAR: Ovo je dan velikih promena, mnogim znakovima će se život okrenuti naopačke!
Foto: Pexels

OVAN

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da isplanirate neke nove dogovore koji će vam biti veoma važni na ovom polju. Spremni ste da se posvetite poslu iako su svi u prazničnom raspoloženju.

LJUBAV: Očekuje vas stabilna situacija sa voljenom osobom. Zadovoljni ste jer pored emotivnog imate i otvoren i iskren prijateljski odnos koji vas ispunjava.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja kod vas. Možete da očekujete da će pozitivno stanje na ovom polju da vam se nastavi na duže staze u budućnosti.

BIK

POSAO: Iako su važni poslovi pred vama danas niste okupirani njima. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i niste preterano ažurni već dajete sebi vremena da odmorite.

LJUBAV: Otvoreno ćete pokazati svoja osećanja i dobićete veoma pozitivnu reakciju od druge strane. Pred vama je povoljan dan za polje ljubavi. Romantika će biti na visokom nivou.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete i duvanski dim i generalno se potrudite da u svoj život uvedete više zdravih navika kako biste na ovom polju mogli da ostvarite dobro stanje.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati neki novčani dobitak tokom današnjeg dana i da vas generalno prati mnogo sreće sa finansijama. Očekuje vas povoljan period i za posao.

LJUBAV: Očekuje vas dan u kojem ćete imati novo poznanstvo. Spremni ste za ljubavne promene i radujete im se! Ako ste slobodni, konačno se završava vreme samovanja.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za početak dijete koji će vam u kraćem vremenskom roku dati zadovoljavajuće rezultate. Možete da očekujete generalno povoljan period za zdravlje.

RAK

POSAO: Imate jaku intuciju i ako se dvoumite oko nekih poslovnih odluka samo treba da poslušate svoje predosećaje. Nemojte da idete protiv sebe na ovom polju.

LJUBAV: Partner vam sasvim odgovara i lepo se osećate pored njega. Možete da očekujete povoljan dan za ljubavnu stabilnost ali i za donošenje važnih odluka na polju emocija.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i zadovoljni ste okolnostima na svim poljima. Današnji dan vam je generalno povoljan, pa možete da očekujete da ćete ostvariti sve planove koje imate.

LAV

POSAO: Zahvaljujući vama, stanje na polju posla se postepeno popravlja. Možete da očekujete pozitivne okolnosti danas. Saradnici će pokazati zahvalnost jer ste uspeli da neke stvari rešite.

LJUBAV: Moguće je da imate neke sumnje i problemi sa partnerom se nižu jedni na druge. Nepoverenje vam stvara razdor u braku i važno je da radite na iskrenijoj komunikaciji.

ZDRAVLJE: Moguća je slabija cirkulacija u nogama, pa će vas problemi sa zdravljem opterećivati u narednom periodu. Važno je da se posavetujete sa lekarom oko svega.

DEVICA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa nekom osobom koja je rođena u znaku Blizanaca nemate dovoljno poverenja u nju. Moguće je da ćete imati neki poslovni preokret.

LJUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koja vam je i ranije pokazivala svoje interesovanje. Pred vama je faza koja može da vam donese i novo poznanstvo- pa i ljubavnu dilemu.

ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi i možete da očekujete generalno dobar period za zdravlje. Ne biste trebali da očekujete bilo kakve tegobe na ovom polju danas.

VAGA

POSAO: Imate utisak da neke stvari na poslovnom planu nisu onakve kakve ste vi želeli da budu. Važno je da budete strpljivi ali i da budete spremni da neke stvari dobro izanalizirate.

LJUBAV: Imate potrebu da dođete do konkretnijih rešenja za probleme koje imate u vezi sa voljenom osobom. Vreme je za iskren razgovor sa osobom do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Moguća je nesvestica ili nizak pritisak kod vas u narednom periodu. Potrudite se da sada više vremena posvetite svom zdravlju i da se posavetujete sa lekarom.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da za sada nećete ostvariti sve ono što ste planirali na ovom polju, ali postepeno kroz vreme ćete naći rešenje. Nemojte da brzate sa naglim odlukama.

LJUBAV: Očekuje vas obnova kontakta sa osobom iz vaše prošlosti. Spremni ste da joj date još jednu šansu kako bi vaš odnos mogao da napreduje u budućem periodu.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za pritisak su kod vas naglašeni u narednoj fazi. Moguće je da ćete imati neke poteškoće zbog preteranog stresa. Izbegavajte veće naprezanje.

STRELAC

POSAO: Pred vama je veoma pozitivan dan. Nećete biti mnogo opterećeni poslovnim brigama. Uživate i odmarate, koristite praznike kako bi napunili svoje baterije.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan ako ste u vezi ili braku. Odnos sa voljenom osobom može značajno da se poboljša ako se potrudite oko iskrenije komunikacije i kompromisa.

ZDRAVLJE: Proverite nivo šećera u krvi kako biste se uverili da li na ovom polju imate neke nove probleme. Potrudite se da pazite i na svoju ishranu i navike kako bi ostali zdravi.

JARAC

POSAO: Saradnici vas poštuju i u narednim danima ćete sa njima uspeti da ostvarite jako dobar odnos sa njima. Moguće je da ćete uskoro biti predloženi za neko unapređenje.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja deluje distancirano ka vama. Današnji dan vam nije povoljan za početak veze pa možete da budete nekako otuđeni na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Prijaće vam odmor i opuštanje u narednom periodu. Važno je da nađete dovoljno vremena kako biste se naspavali i kako bi na ovom polju izbegli probleme.

VODOLIJA

POSAO: Otvara vam se prilika da promenite posao, odnosno da pređete na neko dosta bolje radno mesto. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na poslu.

LJUBAV: Impulsivni ste i nije vam lako da uvek razmislite pre nego što nešto uradite. Zbog toga ste uspeli da razočarate vašeg partnera koji neke stvari ne može da vam oprosti.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike kako biste na polju zdravlja ostvarili bolje stanje. Sada je pravi trenutak da se pozabavite sa rešavanjem zdravstvenih problema iz prošlosti.

RIBE

POSAO: Moguće je da ćete iz nekog razloga morati da ostanete duže na poslu i da vas to frustrira. Pred vama je period koji bi mogao da vam donese stresove.

LJUBAV: Vi maštate o nekoj ozbiljnoj vezi ali vam nije lako da tu priču do kraja zaokružite jer partner ne želi baš isto što i vi. Moguće je da ćete morati da se nađete na pola puta.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro i nemate veće probleme. Zadovoljni ste svojom situacijom. Imate dosta energije u sebi i generalno vam je sudbina sada naklonjena.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

27.10.2021 07:11

Ima mozda 80% samo sansa za jedno osobo,a njemo prvo slovo je M.Ostale osobe ne trebate obste da pokusavate nesto.Jer odgovor je NO/GO.Hvala vam na razumevanju i lep pozdrav 🙋‍♂️🌹.