HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. OKTOBAR: Raka brzopletost skupo košta, Vaga će emotivno procvetati, Ovan dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija
Foto: privatna arhiva

OVAN

POSAO: Moguće je da vam se nudi prilika za novu poslovnu saradnju kakvu niste očekivali. Možete da očekujete pozitivne promene u narednom periodu na ovom polju.

LJUBAV: Deluje vam da se partner ponaša drugačije prema vama i čini vam se da se situacija preokrenula u negativnom smislu. Imate utisak da vaš odnos može biti problematičan.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa zuboboljom u narednom periodu. Bilo bi dobro da na vreme sebi zakažete pregled kod stomatologa i da uradite redovnu kontrolu.

BIK

POSAO: Razmišljate o pokretanju privatnog posla koji bi mogao da vam donese veće poboljšanje zarade. Pred vama je povoljan period za nove ideje na ovom polju.

LJUBAV: Dolazite do kontakta sa osobom koja će otvoreno pokazati da joj je stalo do vas. Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati priliku da ostvarite vezu.

ZDRAVLJE: Stanje je sve bolje na ovom polju. Ukoliko ste imali bilo kakve probleme iz prošlosti, sada polako dolazite do stabilizacije i oporavka.

BLIZANCI

POSAO: Dolazite do novih kontakata i poznanstva koja bi za poslovno polje mogla da vam budu veoma značajna. Iskoristite maksimalno ovaj dan koji može da vam bude veoma povoljan.

LJUBAV: Nakon iskrenog razgovora sa osobom do koje vam je stalo ćete lakše sami sa sobom razgraničiti neke stvari. Važno je da budete spremni na nove emotivne odluke.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa plućima kod vas u narednom periodu. Pogotovo ako konzumirate cigarete možete da budete skloni tegobama sa disajnim  putevima.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. OKTOBAR: Raka brzopletost skupo košta, Vaga će emotivno procvetati, Ovan dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija

Foto: Pixabay

 

RAK

POSAO: Moguće je da ste preterano brzopleti i da ćete zbog toga praviti neke manje greške i propuste na poslovnom planu. Važno je da neke stvari prekontrolišete više puta.

LJUBAV: Možete da očekujete strastven susret sa osobom prema kojoj gajite jake simpatije. Pred vama je jako povoljan period za polje ljubavi. Bićete zadovoljni novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Imate višak energije, prijaće vam trening. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom na polju zdravlja jer generalno nemate veće probleme.

LAV

POSAO: Možete da očekujete povoljnu priliku za pokretanje novog posla. Pred vama je povoljna faza za preokrete i nova dešavanja na ovom polju. Bićete zadovoljni ishodom.

LJUBAV: Možete da očekujete lepu atmosferu sa simpatijom. Očekuje vas povoljan dan za ljubavno polje. Potrudite se da se opustite i da iskreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom polju vas očekuje u narednom periodu. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju posla.

DEVICA

POSAO: Radite prekovremeno i spremni ste da uložite maksimalan trud i napor kako biste ostvarili dosta bolju zaradu. Poslovno polje vam je danas generalno dobro prikazano.

LJUBAV: Možete da očekujete da će vaš odnos sa voljenom osobom postati čvršći i stabilniji vremenom. Ako budete radili na tome da gradite iskreniji odnos, bićete zadovoljni.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je fizička aktivnost da biste se osećali bolje. Potrudite se da organizujete svoje vreme tako da uvek imate dovoljno prostora za bavljenje sportom.

VAGA

POSAO: Preispitujete svoje planove i pitate se da li su dovoljno realni. Možete da očekujete splet srećnih okolnosti koji će biti na vašoj strani, a dobićete i podršku svojih saradnika.

LJUBAV: Moguće je da ste imali neke probleme u braku ali i da ste stanje između vas i voljene osobe postepeno popravlja. Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani koja bi trebala da vam bude raznovrsna ali istovremeno i umerena. Neophodno je da budete spremni da menjate neke loše navike.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 25. OKTOBAR: Raka brzopletost skupo košta, Vaga će emotivno procvetati, Ovan dobija poslovnu ponudu koja se ne odbija

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPIJA

POSAO: Možete imati manji nesporazum sa kolegama koji pokazuju da nemaju isto mišljenje i poglede na svet kao vi. Vi težite tome da dominirate na poslovnom polju.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koju često viđate u svom bliskom okruženju i spremni ste da pokažete svoja iskrena osećanja ka njoj. Možete da se nadate lepim novim dešavanjima.

ZDRAVLJE: Poradite na tome da ojačate imunitet.povećajte unos vitamina i potrudite se da se hranite zdravije. Veoma je važno da poradite na svojim navikama.

STRELAC

POSAO: Ukoliko ste posvećeni privatnom poslu, možete da se nadate poboljšanju okolnosti na tom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu za neku novu poslovnu saradnju.

LJUBAV: Ostvarićete dobru komunikaciju sa bračnim partnerom. Možete da računate na pozitivne ljubavne preokrete koji će u vaš život uneti mnogo pozitivne energije.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu koji bi mogao da vam bude osetljiv i podložan problemima. Pogotovo budite oprezni kada su u pitanju srce i pluća.

JARAC

POSAO: Nemojte da donosite brzoplete odluke jer biste mogli veoma da se pokajete. Izbegavajte promene na poslovnom planu danas kako ne biste sebe dovodili u rizične situacije.

LJUBAV: Moguće je da priželjkujete novu vezu ali za sada u svom okruženju nemate adekvatnu osobu za tako nešto. Pred vama je period koji za ljubav može da bude problematičan.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku i crevima koji bi mogli da vam budu osetljivi. Tokom ovog perioda možete generalno da budete skloni stomačnom virusu i trovanjima.

VODOLIJA

POSAO: Još malo ćete čekati na ostvarenje vaših poslovnih ciljeva, neke stvari vam se odlažu iako to niste planirali. Važno je da ipak pokažete strpljenje kako bi sve prevazišli.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je postala prilično napeta i tenzična. Ne znate šta da očekujete od ove situacije. Moguće je da vaš odnos zapada u veću krizu sada.

ZDRAVLJE: Prolazan kašalj vas muči u ovom periodu i skloni ste manjim problemima na polju zdravlja. Oko svega što vas muči, za svaki slučaj treba da se posavetujete sa lekarom.

RIBE

POSAO: Ostvarićete značajno poboljšanje zarade. Generalno vas očekuje dan u kojem ćete biti zadovoljni svojim poslom i situacijom na ovom polju. Sudbina vam je naklonjena.

LJUBAV: Želite da ostvarite stabilan odnos sa partnerom ali vam se čini da on uporno pravi iste greške ka vama. Moguće je da često imate utisak da se vrtite u začaranom krugu.

ZDRAVLJE: Prijaju vam sveže namirnice i potrebna vam je zdravija ishrana kako biste na polju zdravlja mogli da ostvarite bolje stanje. Važno je da se posavetujete sa nutricionistom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIA

25.10.2021 07:07

Volim nova desavanja 🤣🤔🤣🤗🤗🤗🌹💞❤😜😜😜🌹🍀🤗