HOROSKOP ZA VIKEND: Lav uživa u pažnji partnera, Vodolija u iznenadnom dobitku, a Škorpija gubi živce
Foto: Shutterstock

Ovan

Mesec u znaku Bika u vašoj drugoj kući novca u petak donosi brige o stanju na bankovnom računu. Prijatelj može tražiti zajam, ali vi niste u obavezi da ga date. U subotu i nedelju, Mesec u Blizancima se usklađuje sa vašom energijom Ovna, pomažući vam da shvatite koliko vam partner znači, podstičući vas da delujete i pokažete emocije.

Bik

Mesec u znaku Bika u petak osvetljava vašu prvu kuću ličnosti, osvetljava vaše samopouzdanje i povećava osetljivost. Pluton u vašem devetom polju produbljuje vašu svest i želju da saznate više o onome što vas zanima. Subota i nedelja, Mesec je u Blizancima, naglašavaju prosperitet. Sa opozicijom prema vašoj vladajućoj planeti, Veneri, možda ćete biti u iskušenju da slažete ili nešto prikrijete.

Blizanci

Petak je dan za opuštanje, kada Mesec u Biku osvetli vašu dvanaestu kuću. Uspećete da izađete iz dugogodišnje napete situacije. U subotu i nedelju Mesec u Blizancima čini da vam porastu krila; u stanju ste da letite i uživate u svakom cvetu na koji sletite. Trigon između Merkura i Meseca je posebno dobar u nedelju za ljubav i snove.

Foto: Shutterstock

 

Rak

Večera sa prijateljima je idealna u petak kada Mesec obasjava vašu jedanaestu kuću. Razgovor će biti dubok i koristan; zahvaljujući trigonu Meseca i Plutona. U subotu i nedelju, Mesec u Blizancima vas poziva da zaronite u svoje duhovne prakse dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Radite na sebi i to će vam doneti duplu sreću.

Lav

Vaš šarm, harizma i seksualnost su naglašeni. Ove nedelje ste u centru pažnje. U ljubavi vas očekuju nove i sjajne stvari. Stvari su jednako briljantne na poslu. Očekuju se i značajni novčani prilivi. Obratite pažnju na svoje stanje uma i došlo je vreme da odredite svoje životne principe.

Devica

Posvetite se ostvarenju svojih snova i planova koje ste dugo želeli da ostvarite. Takođe, tokom ovog perioda moguće je da ćete pronaći osobu koja će vam se jako dopasti. Moguć je početak lepe veze. Device koje već imaju partnera provešće miran i lep vikend.

Foto: Depositphotos

 

Vaga

Ne odustajte, ne klonite duhom, čak i ako nešto ne uspe iz prvog puta. Uvek dajte sve od sebe. Ne dajte sebe lošim mislima, mislite da sve prolazi i sve se menja, pa će sve biti u redu. U nedelju bi trebalo da prestanu loše vibracije, pa ćete imati više optimizma i pozitivne energije.

Škorpija

Ponekad će vam se činiti da je ceo svet protiv vas. Glavni razlog je vaša teška priroda. Šanse za sukob sa kolegama su vrlo velike. Sada nije najbolji trenutak za radikalnu promenu života na polju odnosa. Bolje je da usporite ili pređete na drugu oblast aktivnosti. Vikend je najbolje provesti sam i sa svojim mislima kako biste pronašli rešenje.

Strelac

Slobodno slušajte svoju intuiciju, ona će vam pomoći. Možda ćete čak pronaći izvor novih prihoda. Mogući su konflikti sa nekim veoma bliskim, sa nekim kome mnogo verujete. Samo iskren razgovor može da uravnoteži vaše stanje. Isplanirajte vikend na osnovu sopstvenih želja.

Jarac

Izdržljivost svojstvena vašem znaku igraće pozitivnu ulogu u vašem životu. Tamo gde drugi odustaju, vi ćete ići napred! Iako će ovaj vikend biti pun zadataka, možete ga savladati. Najvažnije je ne klonuti duhom i zapamtiti: svaki problem je, pre svega, korisno iskustvo kroz koje rastemo. Posvetite vikend dugo odlaganim poslovima.

Vodolija

Ovaj vikend pun je prijatnih promena. Radosni trenuci vam mogu doneti zaradu i nešto što odavno želite. Očekuje vas stabilnost na poslu, a neki će možda započeti ozbiljnu vezu. Tokom vikenda stvari će se vratiti u normalu, nema potrebe za brigom. Ali budite na oprezu, ne dozvolite da vas iskušenje obuzme.

Ribe

Vaša društvenost, aktivnost i sposobnost da iskoristite neočekivanu šansu donosi sreću. Ali ne zaboravite da i drugi, baš kao i vi, imaju pravo da izraze svoje mišljenje koje se, zamislite, može kolosalno razlikovati od vašeg. Naučite da saslušate druge ljude, inače su mogući sukobi sa šefovima ili kolegama. Vikend je dobar za kućne poslove.

Komentari (0)

Loading