PAZITE SE, U NAREDNIH 2 NEDELJE Padajući Mesec donosi konflikte, gubitak novca, tugu, a evo koga čeka napredak
Foto: Pexels

Juče smo se suočili sa izazovnom energijom punogMeseca, a od danas, 21. oktobra Mesec je u padu do 4. novembra i donosi posebne vibracije. Evo šta treba uraditi u narednih 15 dana prema preporuci astrologa kako biste smanjili nevolje, a privukli uspeh, sreću i blagostanje!

21. i 22. oktobar Mesec je u Biku - U ovom trenutku, Mesečeva energija je maksimalno kombinovana sa uticajem sazvežđa Bika, a dani će biti ispunjeni pozitivnomenergijom. Vreme je namenjeno obavljanju poslova, privlačenju finansijskog blagostanja i komunikacije. Trebali biste se čuvati emocionalnih ispada i zanemarivanja svojih dužnosti.

23, 24. i 25. oktobra Mesec je u Blizancima - Energija boravka Meseca u znaku Blizanaca blagotvorno deluje na emocionalno stanje i omogućava da dobro isplanirate ono što želite postići. Ovih dana morate se usredsrediti na upornost i samokontrolu, kako ne biste slučajno pogrešili u proračunima. Izbegnite konflikte.

26. i 27. oktobra Mesec je u Raku - Vreme je za samoću i duhovni rast. Ovih dana astrolozi preporučuju da se brinete o svom emocionalnom stanju, da probudite sklad i unutrašnji mir, a zaboravite na pritužbe koje truju srećno postojanje. Dani su dobri za izgradnju snažnih odnosa i obnavljanje prijateljstava, piše Sensa.

28, 29. i 30. oktobra Mesec je u Lavu - ovo je kontroverzan period i sva tri dana mogu biti test snage. Astrolozi preporučuju da se pokaže mudrost i da se ne vodite jakim emocijama. Tokom ovog perioda, važno je da ostanete mirni i da ne trošite previše novca da biste izbegli dugove i veliko narušavanje budžeta.

31. oktobar i 1. novembar Mesec je u Devici - Mesec u Devici je vreme za planirane aktivnosti. Tokom ovog perioda, astrolozi preporučuju da radite samo ono u šta imate poverenje. Ne radite ništa što u vama već na samom početku budi sumnju. Oba dana su pogodna za završetak tekućih poslova i početak velikih projekata.

2. i 3. novembra Mesec je u Vagi - Dani su ispunjeni energijom stvaranja, a tuga, sukobi i negativnost ostaju po strani. Tokom ovog perioda najbolje ćete napredovati u samostalnim poslovima. Sačuvajte svoje ideje za sebe pre realizacije jer mogu lako postati tuđe.

4. novembar Mesec je u Škorpiji - Uoči mladog Meseca, opadajući Mesec biće u Škorpiji. Ovo vreme za odmor i oporavak. Astrolozi upozoravaju na pogoršanje odnosa, pa je najbolje da neke teme ostavite za drugi dan i ne reagujete impulsivno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading