VLADAVINA ŠKORPIJE, DATUMI KOJI DONOSE PREOKRET: Šta vas sve očekuje u narednim danima!
Foto: Pixabay

Škorpija u astrologiji simbolizuje transformaciju i proces promena kojima ne možemo da se odupremo. Zato nam u toku ovog razdoblja predstoji rešavanje nekih životnih problema koje smo do sada izbegavali. Više nema guranja glave u pesak i ignorisanja jer Škorpija nas tera na nužne promene koje će nas osloboditi tereta.

U ovom periodu suočavamo se sa svojim najvećim strahovima koje ćemo pobediti, čistimo život od svega što više nema svrhu, rešavamo se emocija koje smo potisnuli. Sada sve izlazi na površinu. Sve to pratiće i komplikacije, ali kada ih prevaziđemo shvatićemo da imamo moć da promenimo ne samo svoju stvarnost već i same sebe.

Škorpija je pored toga i simbol seksualnosti, pa su moguće i avanture, slučajevi fatalne privlačnosti i zabranjene veze u kojima je strast jača od razuma, piše 24.hr. Odnosi kojima smo nezadovoljni sada ulaze u krizni period.

Posesivnost, ljubomora, pa i kontrola češće se pojavljuju u odnosima u toku vladavine Škorpije. Manipulišemo jer mislimo da je to jedini način. Zaboravljamo da iskrenost i zdravo postavljanje granica mogu da raščiste sve ono što smo gurali pod tepih mesecima i tako očiste prostor odnosa od nezdravih i destruktivnih uticaja.

Opet nam se pokazuje šta moramo da menjamo kako bismo krenuli napred. Dugovanja, krediti, resursi koje delimo s drugima, nasledstvo, biće teme kojima ćemo se više baviti. Ovo je dobar period za istraživanje, prikupljanje informacija, a sve kako bismo imali jasniju sliku.

U zdravstvenom smislu potrebno je više pažnje posvetiti reproduktivnim organima, crevima, urinarnom traktu i kardiovaskularnom sistemu.

Mladi Mesec u Škorpiji 4. decembra simbolizuje završetak nečega, događaje koji najavljuju početak kraja. Osnažuje nas da shvatimo kako imamo moć da promenimo sve ono što nije dobro za nas...

Nastavak teksta pročitajte na sajtu penzionisani.rs!

Komentari (0)

Loading