Astrolozi otkrivaju: Ova sedmica najavljuje velike promene na kolektivnom i ličnom planu
Foto: Shutterstock

Pripazite u utorak, kada je energija zapaljiva i pod uticajem vašeg nemira i nestrpljenja. Impulsivno ponašanje može vas koštati svađe i borbe. Neko će vas ubeđivati u svoje stavove i uverenja. Ukoliko vam je potrebno da vi nekoga ubedite u nešto, po mogućnosti plemenito i korisno za druge, aspekt između Marsa i Jupitera može vam pomoći.

Ako imate jasne vizije i ideje, onda je ovo idealan dan da ih pokrenete. Negativna reakcija ovog dana donosi probleme sa zakonom, policijom i ministarstvima. Ne budite ishitreni i brzopleti u bliskim odnosima. Ali se pokrenite i aktivirajte svoje vizije i velike planove.

U sredu turbulentni aspekti donose napetost i burne reakcije. Potrebno je da uspostavite brzinu i tačnost u komunikaciji. Usporenost, usporeni ljudi i ovraničavajući faktori će vas razbesneti što će dovesti do konflikata i mogućih povreda. Ovog dana imamo i pun Mesec koji će doneti kulminaciju u svim muško-ženskim odnosima i partnerstvima.

U četvrtak možete spoznati da nemate toliko novca za svoje želje. To će vas zabrinuti i distancirati od željenog. Razmišljate o kreditima i pozajmici. Vaši projekti nailaze na izvesne prepreke i probleme. Nailazite na čekanje i odlaganje vaših planova.

Petak donosi  jedan veoma izazovan aspekt kvadrata Marsa i Plutona, koji nosi ozbiljne borbe i konflikte. Te borbe možete osetiti unutar sebe, ali i svakako kroz ograničavajuće okolnosti. Možete osetiti podeljenost između potrebe da uživate i odgovornosti koju imate prema nekome ili nečemu. Izbegavajte opasna mesta i opasne ljude. Poštujte zakon i pravila.

Ukoliko želite nešto važno da postignete, nemojte se kolebati i odustati na pola. Ovaj aspekt upravo donosi da ne postignete ništa, jer se dvoumite i plašite. Mislite na duže staze, a ne na to da pregurate samo još jedan dan. Ispravna akcija će doneti bolju budućnost. Sa nekim važnim muškarcem možete imati izazove u polju odnosa. To mogu biti otac, muž ili nadređeni.

U subotu Sunce prelazi u znak Škorpije, što donosi promenu fokusa. Orijentisaćemo se na finansije, kredite i pozajmice. Neko će želeti da napravi velike transformacije i preokrete. Na neke odnose možete staviti tačku. Podela nasledstva i zajedničke imovine može biti aktuelna. Razmišljate o eliminaciji negativnih navika. Trudite se da se više odmarate.

Nedelju završavamo tranzitom Meseca kroz Blizance, što bi trebalo da vam donese lakoću i potrebu za igrom i smehom. Budite više sa svojom decom ako ih imate. Ovog dana očekujte više komunikacije, poziva i poruka. Nemojte insistirati da nekoga ubedite u svoje mišljenje. Neće vas razumeti i doći će do nesporazuma. Neko će vam nešto reći što vam se neće svideti. Zanemarite to, prolazno je. U večernjim časovima se ne prejedajte.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading