ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIO: U novembru ove znakove čekaju veliki problemi, kriza i gubici
Foto: Youtube/Printscreen

Popularni astrolog Pavel Globa otkrio je da će novembar biti veoma problematičan za određene znakove Zodijaka. Nedavno je Globa otkrio i ko će profitirati u narednom mesecu.

A evo koje znakove čeka loša sreća u novembru...

Škorpija

Astrolog preporučuje onima koji su rođeni u znaku Škorpije da izbegavaju neprijatne ljude. Prema njegovim rečima, u novembru će zlobni i zavidni ljudi okomiti na Škorije pokušavajući da ih pmetu u napredovanju na poslu, ali i upropaste ljubavnu sreću. Savet je da se u novembru Škorpije okruže isključivo bliskim ljudima u koje imaju poverenja.

Vodolija

Predstavnike ovog znaka ponekad nazivaju konfliktnim i veoma grubim ljudima jer često ne uspevaju da kontrolišu svoje emocije. Vodolije ne bi trebalo da očekuju uspeh na poslu u novembru ako nisu u stanju da na diplomatski način reše postojeće probleme, upozorava Globa.

Ribe

Astrolog preporučuje predstavnicima ovog znaka da povedu računa o zdravlju u novembru. Rekao je da će Ribe biti najosetljivije na razne bolesti. Osim toga, u trećem mesecu jeseni mogu da se pogoršaju postojeće, hronične bolesti. Ali važno je da zapamte da će blagovremena poseta lekaru otkloniti problem u ranoj fazi.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

18.10.2021 16:37

Takve ljude sam ja vec davno izbacio iz mog zivota,bolje da njih ne vidim!