NEDELJNI HOROSKOP: Astrolozi predviđaju velike životne promene za sve znakove, neki moraju posebno da budu na oprezu!
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao

Teška poslovna nedelja je pred vama i možete da imate puno kočnica i nestabilnosti na svim poljima u narednom periodu. Sve ukazuje na to da vam neće biti lako da se prilagođavate novim poslovnim zahtevima i da ćete imati dosta problema sa nadređenima. Moguće je da ćete unutar sebe osećati i veliku dozu nekog besa, nezadovoljstva i da će vas dosta togaa opterećivati. Mogući su i manji sukobi sa autoritetima, ali i neslaganja i nerazumevanje sa kolegama i saradnicima. Ova nedelja je povoljna ukoliko imate u planu rešavanje nekog imovinskog pitanja, nasledstva, kredita, jer u tom slučaju možete da očekujete pozitivne promene na polju posla. Povedite više računa o komunikaciji sa drugima, jer u narednom periodu vaša poslovna situacija više zavisi od drugih nego od vas. Nije vam dobar period za započinjanje nekog novog posla, traženje povišice ili upuštanje u neke nove poslovne poduhvate.

Ljubav

Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete da ćete imati nova dešavanja sa nekom osobom koju već poznajete od ranije. Moguće je da je vama generalno teško sada da pokažete otvoreno svoja osećanja i da vas dosta toga opterećuje. Možete da budete skloni i tome da nekako bezglavo, na bazi strasti ulazite u nove veze tako da ćete imati probleme i zbog toga što birate partnere po pogrešnim parametrima na neki način. Brzopletost u ljubavi vas vodi do pogrešnih izbora u toku ove nedelje. Ako ste već u vezi ili braku mogući su veći problemi sa ljubomorom, nepoverenjem i odnos sa voljenom osobom može da vam postane veoma buran zbog toga. Pred vama je nedelja koja vam generalno donosi razne preokrete na ljubavnom polju. Bilo bi pametno da spustite loptu i da ne reagujete uvek na prvu, jer možete izazvati nepotrebne svađe.

Zdravlje

Na polju zdravlja u narednom periodu imate velike izvore energije i jaku moć regeneracije. Sve ukazuje na to da ćete biti jako zadovoljni situacijom kada je u pitanju zdravstveno polje. Imate puno snage, vitalni ste i bavljenje sportom vam mnogo znači i prija u ovim danima. Možete da očekujete da ćete uspeti konalno da rešite manje probleme sa zdravljem koje ste imali u prošlosti. Na ovom polju je sudbina maksimalno na vašoj strani i nemate predispozicije za bilo kakve veće probleme. Možete da očekujete jednu povoljnu nedelju u kojoj ćete se najbolje osećati kada ste aktivni, kada se krećete, trenirate, trčite i kada ste okrenuti reakreaciji i bavljenju sportom. Iskoristite ovaj period da svoju formu poboljšate i da budete posvećeni redovnim treninzima. Bilo bi pametno da fizičku aktivnost uvrstite u svoj svakodnevni život.

Savet: Budite nežniji i pažljiviji prema sebi, jer naš odnos sa drugima zapravo počinje od nas samih.

BIK

Posao

Očekuje vas period u kojem na poslovnom planu možete da imate veća očekivanja od sebe, ali i od drugih. Pitanje poslovnog partnerstva i poslovnih promena vam se nameće kao veoma važno pitanje i možete da očekujete da ćete imati neke nove odluke pred sobom koje ćete morati da donesete. Očekuje vas faza koja može da vam donese i priliku da sklopite nove dogovore, ali treba da budete oprezni i da ne donosite odluke naglo pre nego što dobro promislite. Moguće je da je doza rezerve i nepoverenja trenutno neophodna kako sebe ne bi doveli u poziciju koja bi mogla da vas ugrozi na bilo koji način i da kasnije zbog toga ispaštate. Ove nedelje možete biti skloni manjim greškama na poslu pa povedite računa i o tome. Važno je da ne mešate posao i emocije u svakom slučaju, zapamtite da je posao samo posao.

Ljubav

Očekuje vas jedna važna nedelja kada je u pitanju polje emocija. Pred vama je period u kojem ćete sa voljenom osobom imati puno lepih trenutaka, susreta, bliskost je naglašena kao i senzualnost i erotičnost među vama. Možete da očekujete da ćete uživati u vašem odnosu i da će velika doza hedonizma da pokrene uzbuđenje i donese vašu vezu na neki dublji nivo. U svakom slučaju možete da očekujete povoljan period za ljubav. Ako ste slobodni, ova faza vam je sjajna za početak nove ljubavne veze koja bi mogla da traje na duže staze. Pojavljuje vam se partner koji vas iskreno voli i sa kojim u budućnosti možete da pravite neke ozbiljnije planove. Nemojte da idete protiv svojih osećanja, već u skladu sa njima postupajte. Slušajte svoje srce ove nedelje i definitivno će vam se to na duže staze isplatiti.

Zdravlje

U narednom periodu vas očekuju mogući manji problemi sa zdravljem. Trebalo bi da povedete računa najviše o stomaku, ženskim organima i da idete na redovne lekarske kontrole kako bi uspeli da održavate stabilno stanje. Važno je da vodite računa i o svojoj ishrani kako biste mogli da imate bolje stanje na polju zdravlja. Vama sledi faza u kojoj ćete imati dosta nekih neočakivanih smetnji, te je stoga vrlov ažno da vodite računa o svojim svakodnevnim navikama. Osetljiviji ste i ranjiviji nego inače, imunitet vam je oslabljen i moguće su zdravstvene tegobe, pa je jako važno da se potrudite da vodite više računa o sebi. Unos vode je za vas takođe jako važan kako biste mogli da budete zdravi i da se dobro osećate. U narednom periodu unosite više vitamina i minerala, osetićete značajno poboljšanje sveopšteg stanja u narednim nedeljama.

Savet: Ne shvatajte sebe toliko ozbiljno i pokušajte da uživate više u svakodnevnim aktivnostima.

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas jako dobra nedelja za polje posla, pa bi bilo dobro i da to maksimalno iskoristite u svoju korist. Možete da se nadate pozitivnim preokretima koji bi na ovom polju mogli da vam donesu dobre vesti i promene koje će biti dobre za vas na duže staze. Imaćete dosta obaveza koje ćete morati dobro da organizujete kako bi vam svi poslovi krenuli u još boljem pravcu. Dobro ste organizovani, metodični, vredni i posvećeni svom poslu zaista maksimalno. Možete da očekujete da ćete da budete zadovoljni postignućima na ovom polju u narednom periodu. Vaša sposobnost analize i zaključivanja vas dovodi do pravih i realnih poslovnih odluka kojima ćete biti veoma zadovoljni. Povoljna je nedelja pred vama i treba maksimalno da je iskoristite kako biste ostvarili svoje ciljeve. Dobre su vam šanse i za povećanje plate ili neki neočekivani priliv novca.

Ljubav

Sledi vam period koji na ljubavnom polju kod vas donosi rutinu i dosadu. Moguće je da ste počeli na neki način da racionalizujete odnos sa partnerom i da vam u tom smislu nije baš lako ni jednostavno da menjate trenutno stanje. Moguće je da se postali malo hladniji nego inače i da rutina i dosada mogu nekako da se uvuku u vaš odnos i da to može da vam predstavlja problem u budućnosti. Pred vama je faza koja donosi priliku da partnera, njegove navike i životni stil sagledate iz nekog drugog i sasvim novog ugla. Ako ste slobodni, sada ste usmereni na posao u velikoj meri, a negde u blizini posla može da vam se nađe i neka nova ljubav. Pred vama je faza kada ćete se teže prepuštati osećanjima i trebaće vam više vremena da se opustite i uđete u neku novu vezu, pre svega zbog loših iskustava iz prošlosti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje promenljivo stanje u narednom periodu. Moguće su neke oscilacije i nestabilnosti koje će vas brinuti na ovom polju. Važno je da budete spremni da se posvetite stvaranju zdravih navika i da pazite na sebe malo više. Dosta ste se posvetili drugima, a na sebe ste zaboravili. U narednom periodu redovno kontrolišite krvnu sliku i potrudite se da budete spremni da menjate loše navike. Važno je da unosite dovoljno tečnosti, da se pravilno hranite i da čuvate svoje organe za varenje. Probavni trakt može da vam bude problematičan sada a mogući su i problemi sa urogenitalnim traktom. Pad imuniteta vas prati. Povećajte unos vitamina i potrudite se da obezbedite svom telu sve što mu je potrebno. Ukoliko bilo kakve probleme imate, posetite vašeg lekara na vreme i odradite sve neophodne analize.

Savet: Nemojte se uvek toliko truditi da budete bolji od drugih, već se trudite da živite život po svojoj meri.

RAK

Posao

Očekuje vas jako povoljan period na vašem polju posla u narednom periodu. Ove nedelje ćete imati puno unutrašnje snage, volje i motivacije za rad. I u poslovnim odnosima i odlukama bi trebalo da se oslonite na svoju intuiciju kako biste bili uspešni. Možete da očekujete da ćete imati i dosta sreće sa novcem i da će vam generalno sve što zamislite ići od ruke. Moguće je da delujete zatvorenije prema saradnicima ili da ne otkrivate svima sve što se tiče vašeg poslovnog plana. Uz odgovarajuću taktiku koju budete sproveli možete da očekujete i ostvarenje poslovnog uspeha. Sudbina vas maksimalno podržava na vašem putu do bitnih ostvarenje na ovom polju. Potrudite se da ostanete ambiciozni, jer su vam ove nedelje planete izuzetno naklonjene i bilo bi pametno da ih zaista maksimalno iskoristite u svoju korist.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete na neki način biti dominantniji od partnera. U odnosu sa voljenom osobom pokazujete sada svoju jaču stranu i spremni ste da vodite igru i da pokažete inicijativu. Možete da se nadate veoma pozitivnim promenama koje će vam na emotivnom polju doneti ispunjenost, sreću i zadovoljstvo. Pred vama je period koji vam donosi zanimljive promene ukoliko ste slobodni, moguć je početak veze sa osobom koju ćete prepoznati kao idealnog partnera. Ta osoba je vrlo verovatno malo starija od vas, zrela i stabilna. Očekuje vas faza u kojoj biste baš iskreno i fatalno mogli da se zaljubite i u kojoj ćete pokazati spremnost da sebe posvetite samo jednoj osobi. Moguće je da ste konačno rešili i da napravite neke ozbiljnije korake bilo da ste u vezi ili da samo razmišljate o nekom potencijalnom partneru.

Zdravlje

Generalno solidno stanje može da vlada na vašem polju zdravlja u periodu pred vama. Nisu vam naglašeni veći problemi i možete da očekujete da ćete biti pretežno zadovoljni svojom zdravstvenom situacijom. Očekuje vas period koji može da vam donese veliku dozu energije, spremni ste da se aktivirate, da trenirate, da se bavite sportom i da pokažete kako se najbolje osećate kada ste fizički dovoljno spremni. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i razvoju dobrih navika. Vaša vitalnost i energija su na visokom nivou ove nedelje. Sada će vam prijati i plivanje, ali i svi sportovi vezani za vodu. Možete da očekujete da ćete imati dobro zdravlje ove nedelje i da ćete često imati i višak energije u sebi. Ne bi trebalo da bude razloga za brigu kada je u pitanju ova sfera života, osećate se sjajno u ovom periodu.

Savet: Radite više stvari koje volite i koje vas raduju. Ispunite dane smehom i ljudima koje volite.

LAV

Posao

Nastupa dobra nedelja za mogućnost da se maksimalno posvetite svom poslu. Možete da očekujete da ćete da budete dobro organizovani, vredni i da ćete imati novu volju i energiju koja će vam prijati i doneti dodatnu motivaciju da se poslovnom polju posvetite malo više nego što je to do sada bio slučaj. Sve ono što ste možda odlagali ili vam se prosto nije dalo da završite, konačno završavate kao od šale. Jako vam je povoljan period i ako se bavite privatnim poslom, u tom slučaju je moguće poboljšanje finansija i neke lepe vesti koje će vam na ovom planu biti jako značajne. Važno je da budete spremni da se borite za svoj uspeh i sigurno ćete uspeti da ga ostvarite! Možete da očekujete i podršku porodice oko posla, pa čak i da započnete biznis baš sa nekim od članova porodice ili pak bliskih prijatelja, kumova.

Ljubav

Na ljubavnom polju vam sledi faza u kojoj ćete želeti da sve bude mirno, uređeno i po pravilima. Sada se najbolje osećate ako ste u dugoj vezi ili braku, odnosno ako pored sebe imate osobu koja vam pruža stabilnost i kojoj maksimalno verujete kada je u pitanju vaše emotivno polje. Spremni ste da se posvetite svojim osećanjima i da partneru pružite sigurnost koja mu je pored vas svakako bila potrebna. Vi ste generalno zaštitnički nastrojeni i hrabri kada su u pitanju ljubavne odluke. Kada volite vrlo ste strastveni pa možete da očekujete jedan lep period u kojem odnos sa voljenom osobom može da napreduje. Ako ste slobodni, sada ćete pre biti osvojeni nego što ćete vi osvajati ili praviti prve korake u ljubavi. Niste spremni za inicijativu iako ste generalno jako samopozdani i vrlo lako prvi krećete u akciju.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja očekuje vas period u kojem možete da imate manje zdravstvene probleme. Ova nedelja vam donosi manji pad energije povremeno, pa je važno da se odmarate ali i da se relaksirate. Kod vas sada mogu da budu naglašeni problemi sa nervnim sistemom pa je jako važno da izbegavate stres i da se potrudite da budete maksimalno posvećeni zdravom životu, smireni i da minimalizujete bilo kakvu mogućnost za stvaranje nekih novih problema. Pored toga, mogući su i manji problemi sa stomakom, organima za varenje, ali i sa bubrezima i bešikom. Ukoliko ste već imali slične tegobe, sada je vreme da posetite lekara. Generalno čuvajte zdravlje tokom ove nedelje jer ćete biti nešto osetljiviji nego pre. Bilo bi dobro i da odradite detaljne analize, pogotovo ako već dugo to niste radili.

Savet: Život je splet loših i dobrih dana. Ukoliko prolazite kroz težak period, znajte da će i to proći.

DEVICA

Posao

Očekuje vas zaista sjajna nedelja za poslovne promene i za nova dešavanja na poslovnom planu! Možete da se nadate pozitivnim okolnostima koje će vam na poslovnom polju doneti mogućnost napretka dobrih pozitivnih odluka. Možete da se nadate povoljnim pozicijama i mogućnosti da na ovom planu ostvarite sve svoje planove. Povoljan je period za kraće poslovno putovanje, za dogovaranje novih poslovnih saradnji ili za manja ulaganja. Svakako da ćete biti uspešni šta god da uradite. Možete da očekujete i povoljan period za rešavanje formalnih ili papiroloških pitanja. Potrudite se da se dobro organizujete kako bi mogli da ostvarite pozitivne pomake. Vaša koncentracija je sada na zavidnom nivou, pa iskoristite to na što bolji način. Ukoliko dugo tražite posao, sada je idealna prilika da pronađete mnogo bolje radno mesto nego što ste očekivali.

Ljubav

Niste dovoljno otvoreni na ljubavnom polju i iz tog razloga često partneru možete da delujete veoma misteriozno i najblaže rečeno čudno. Veza može da vam bude promenljiva i nekako nestabilna, tako da je važno da i vi sami pre svega sebi definišete šta hoćete od partnera, ali i od vaše veze generalno. Ako budete vi bili spremni da se na pravi način postavite prema osobi do  koje vam je stalo, onda ćete moći da ostvarite neki konkretan napredak u vašoj vezi koji ćete osetiti i na duže staze. Možete da očekujete da ćete imati pozitivne okolnosti koje će vam doneti nova poznanstva, ako ste slobodni. Vi osvajate svojom harizmom, svojim stavom i delujete sada magnetski privlačno na osobe suprotnog pola. Jako vam je povoljan period kada je u pitanju ljubavno polje. Prepustite se svojim željama.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je naglašena jako dobra faza i ne biste trebali da očekujete neke veće probleme. Možete da očekujete da ćete konačno uspeti da ostvarite stabilizaciju i rešavanje problema koje ste imali iz prošlosti. Važno je da nastavite sa dobrim navikama i da se trudite maksimalno da na ovom polju budete posvećeni sebi i svojim potrebama. Hranite se pravilno, potrudite se da budete posvećeni zdravim navikama i da vodite brigu o sebi. Izbegavajte stres i sve što bi moglo da vam naškodi. Izbegavajte cigarete i duvanski dim. Potrudite se da se oslobodite negativnih kontakata i dajte sebi neko vreme da ugodite samo svojim potrebama. Neki ljudi umeju da budu pravi energetski vampiri i da vam prenose svoja mračna osećanja samo kroz razgovor. Birajte društvo jer je važno da vam i mentalno zdravlje bude na prvom mestu.

Savet: Budite čvrsti u svojim zamislima i stanite iza svojih ideala, ma koliko komplikovano delovalo.

VAGA

Posao

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite povoljnu situaciju na polju zarade. Naporan rad i trud koji budete uložili u vaš posao će vam se zaista isplatiti. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na ovom planu, povećanju plate, bonusu ili pak nekom neočekivanom novcu koji vam dolazi kroz posao. Pred vama je faza u kojoj ćete imati puno posla, ali ćete znati iz kog razloga ste posvećeni obavezama. Možete da očekujete da ćete u ovom periodu generalno imati dosta energije i da ćete biti posvećeni jasno postavljenim ciljevima koji će vas dovesti do poboljšanja opšteg materijalnog statusa. Potrudite se da uhvatite svaku priliku koja do vas dođe, jer će vam se višestruko isplatiti. Nemojte da se dvoumite previše oko odluka, već samo radite na sebi i na svom poslovnom razvoju.

Ljubav

Spremni ste da na ljubavnom polju gradite stabilan i ozbiljan odnos sa partnerom koji će trajati na duže staze u budućnosti. Želite da budete posvećeni samo jednoj osobi, samo jednom partneru i to zauvek. Možete biti skloni manjim problemima vezanim za ljubomoru i posesivnost tokom ove nedelje, pa o tome povedite računa ako ste u braku ili u nekoj dužoj vezi. Ako ste slobodni, onda je druga polovina nedelje povoljna za flert i neku avanturu na bazi strasti ili iz radoznalosti. Ali, ovaj period pred vama generalno nije preterano povoljan za ulazak u neku sasvim ozbiljnu novu ljubavnu vezu. Želeli biste da nađete pravu ljubav, ali sada nije momenat za takvo poznanstvo i trebaće vam još vremena dok vam se ta osoba ne pojavi. Ne očajavajte, jer će sve doći u svoje vreme!

Zdravlje

Povedite računa o svom zdravlju jer tokom ove nedelje možet da budete skloni upalama i bolnim stanjima kao i infekcijama vezanim za urinarni trakt. Potrudite se da ojačate svoj imunitet i da pripazite malo više na sebe. Vodite računa o svojim navikama i pazite na zdravlje tokom ove nedelje. Važno je da mogućnost za bilo koji problem svedete na minimum i da radite na merama prevencije koliko god to možete. Ukoliko od ranije imate neke hronične tegobe ili dijagnoze koje niste rešili do kraja, vi se onda potrudite da ih rešite sada, jer su vam aspekti povoljni za to. Sa vašim lekarom se detaljnije posavetujte oko svega što vas muči. Nemojte da se lečite na svoju ruku i posavetujte se sa pravim stručnjacima. Važno je da budete odgovorni prema svom zdravlju i pravo je vreme da krenete na sistematske preglede.

Savet: Ne morate nikoga pitati koliko mu značite u životu, samo obratite pažnju na njegove postupke.

ŠKORPIJA

Posao

Nije vam baš najpovoljnija faza i najbolje bi bilo da ne rizikujete u poslovnom smislu. Trenutno su planetarni aspekti takvi da ne možete da napredujete niti da ostvarite neki značajniji uspeh. Ukoliko radite u sklopu poslovnog partnerstva onda možete da očekujte da će se poslovni partner zauzeti za vas, pa u tom slučaju možete da prođete bez većih problema. Ali ako se bavite nekom drugom vrstom posla veoma lako bi moglo da se desi da dođe do brojnih neočekivanih preokreta sa kojima vam neće biti lako da se izborite. Važno je da nađete svoju unutrašnju snagu i da ništa ne shvatate previše kritično. Svaki problem oko vas može da se reši ako primenite pravi pristup. Nemkojte da gubite veru u sebe i svoje sposobnosti. U nekim narednim nedeljama biće mnogo povoljniji astro period za neke nove poslovne izazove i napredak.

Ljubav

Imaćete izuzetan osećaj privrženosti i uzajamne ljubavi sa voljenom osobom, strast može da bude jaka, ali bi mogli dosta da vas muče zajednički poslovni ili finansijski problemi. U tom slučaju ćete svoje brige da preorijentišete na to polje i nećete biti spremni da se bavite previše vašim odnosom. Ali najvažnije je da znate da jedno u drugo možete da imate poverenja. Ako ste slobodni, mogli biste da uđete u vezu sa nekom novom osobom, ali bi nedugo zatim neko treći mogao da se umeša u taj odnos što bi svakako moglo da stvori probleme sa ljubomorom i svađe. Nije vam povoljan period da uđete u bilo kakvu tajnu vezu ili odnos koji bi kasnije u životu mogao da vam donese više štete nego koristi. Pažljivo birajte partnere, jer imate sklonost ka tome da vam je strast i privlačnost primarna kada ulazite u vezu, a manje razmišljate o tome koliko bi vam ta osoba odgovarala na duže staze.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem možete da budete skloni nekim manjim smetnjama i oscilacijama na polju zdravlja. Za ženske pripadnike znaka dolazi vreme za redovnu ginekološku kontrolu, pogotovo ako dugo niste posetili ginekologa i radili sve rutinske provere. Važno je da vodite računa o sebi i da vam zdravlje bude prioritet. Možete da očekujete da ćete biti više zadovoljni ako budete posvetili više pažnje sebi. Osluškujte svoje telo i ponašajte se u skladu sa sopstvenim potrebama. Važno je da budete dobri prema sebi. Kod muških Škorpiona može da se očekuje nešto bolje zdravlje pa i nalet velike energije. Fizička aktivnost i bavljenje sportom su za vas uvek dobar izbor i kroz to uvek možete doći do toga da se bolje osećate. Važno je da ne budete pasivni i da se ne prepuštate rutini, jer je to nešto što jako loše utiče na vas, pogotovo psihički.

Savet: Tražite prijatelje među mudrijima od sebe, jer ćete tako uvek ići napred.

STRELAC

Posao

Imaćete dosta poslovnih obaveza u narednom periodu i ova nedelja vam može biti prilično važna kada je u pitanju posao i nove poslovne mogućnosti. Moguće je da ćete imati velike planove za poslovno proširenje i generalno neke važne promene na poslovnom planu. Povedite računa o tome da budete bolje organizovani kako biste mogli da postignete sve ono što želite i sve ono što ste već dugo planirali da uradite. Ako ste aktivni oko sklapanja nove poslovne saradnje, to biste takođe mogli da ispunite, pa se svakako potrudite da ostvarite svoje ambicije. Sudbina vas sada podržava, pa iskoristite to na pravi način. Potrudite se i da dovoljno slušate svoju intuiciju i nemojte da padate pod tuđi uticaj. Bitno je da sami sebi napravite detaljan i nov poslovni koncept koji će vam služiti na duže staze u budućnosti.

Ljubav

Naredni period na polju ljubavi može da vam donese malo problema, nezadovoljstva i nekih iznenadnih promena koje niste baš želeli da vam se dese. Moguće je da ćete se do tada malo dosađivati odnosno da neće biti previše novih ponuda ukoliko ste slobodni, pa to može da vam smeta, jer ste navikli da vam se na ljubavnom planu uvek nešto dešava. Vi generalno ne volite usamljenost. Ako se u braku, problemi sa partnerom mogu da vas opterećuju, vama ljubomora jeste naglašena, pa u afektu možete da budete skloni svakakvim scenama. Nije vam povoljan period i čak je bolje da se na neko vreme udaljite od partnera ako želite da vam se veza i odnos stabilizuju i poprave kasnije. Imajte na umu da jedino rešenje može da dođe kroz iskrenost i poštovanje. Važno je naravno i da među vama još uvek ima ljubavi.

Zdravlje

Važno je da u narednom periodu budete spremni da posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju. Nećete biti baš u sjajnoj formi kada je u pitanju polje zdravlja, pa početak ove nedelje vam može vam biti malo teži nego inače. Očekuju vas problemi sa krvnom slikom, moguća je anemija i pad imuniteta. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči, nemojte to odlagati. Potrudite se da vam ishrana bude kvalitetna, da jedete dovoljno mesa, ali i voća, povrća, da unosite vitamine, minerale, gvožđe, kalcijum, magnezijum kao i da unosite dovoljno tečnosti. Nemojte da se forsirate previše i odmarajte onda kada osetite da ste preterali. Ova nedelja nije povoljna za rizike na polju zdravlja. Potrudite se da sebi obezbedite sve što vam je potrebno da bi se osećali bolje, kako fizički, tako i psihički.

Savet: Niko ne može da vas uništi ni spasi kao što to možete sami sebe.

JARAC

Posao

Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni novim dešavanjima na polju posla u narednom periodu. Pratiće vas sreća generalno tokom cele nedelje što vam donekle može olakšati stvari u svakom pogledu, pogotovo u finansijskom. Ali, važno je da pokažete da ste spremni da preuzmete odgovornosti ako želite da poslovno okruženje zauzme pozitivan stav prema vama. Moguće je da ćete biti skloni nekim sitnim greškama, ali sve to možete da rešite prilično lako, svakako da te greške neće biti od krucijalnog značaja. Ne bi trebali da očekujete bilo kakve veće smetnje i poteškoće kada je u pitanju polje posla kod vas ove nedelje, sve će prolaziti u najboljem redu. Potrudite se da ostanete dosledni svojim principima odgovornosti i poslovnosti i definitivno ćete osetiti pozitivan napredak na ovom polju.

Ljubav

Možete da očekujete jako lep period za ljubav u toku ove nedelje. U vaš život ulazi osoba sa kojom ćete imati veoma jaka i duboka osećanja. Bićete spremni odmah da date svoje srce na dlanu i da pokažete da možete toj osobi da budete sve kao i ona vama. To može biti jedna osoba malo mlađa od vas kao i dosta nežnija i emotivnija. Ako ste u braku ili dužoj vezi onda tokom ove faze niste preterano zabrinuti oko odnosa sa partnerom. Ovo je jedan dobar i stabilan period za vašu vezu. Znate šta možete da očekujete i zadovoljni ste zbog stabilnosti koja postoji u vašem odnosu. Važno je da samo pokažete da imate dovoljno volje i želje da se trudite da vaš odnos uspe. Među vama postoje iskrena osećanja koja vas spajaju i ako na vašem odnosu budete radili možete da budete srećni na duže staze u budućnosti. Posvetite se voljenoj osobi.

Zdravlje

Moguće je da ćete imati probleme zbog blagog pada imuniteta, pa će vas pratiti malaksalost i generalna podložnost prehladi, upalnim i bolnim stanjima kao i problemima koji mogu da budu vezani za neke tegobe iz prošlosti. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom. Nemojte da trpite bilo kakve bolove već se uputite na pregled i nemojte da izbegavate odlazak na kontrole. Važno je da pokažete da ste spremni da vodite računa o sebi i svom zdravlju na pravi način. Pred vama je period u kojem ćete biti veoma osetljivi pa pokušajte da povećate unos vitamina ali će biti potrebno i da više spavate. Oko svega što vas muči se posavetujte sa lekarom. Izbegavajte veće naprezanje i rizike. Ukoliko se bavite sportom ili nekim drugim vidom fizičke aktivnosti, probajte da malo smanjite intenzitet, jer vašem telu definitivno treba odmor.

Savet: Zapamtite, sve što možete da zamislite to možete i da ostvarite!

VODOLIJA

Posao

Pred vama je jako povoljan period za posao i poslovni napredak. Možete da očekujete da ćete biti generalno zadovoljni dešavanjima na poslu u toku nedelje pred vama. Novi kontakti koji dolaze do vas mogu da vam obezbede uspeh kojem ste težili još od pre. Imaćete velike šanse da ostvarite sve poslovne planove koje ste imali. Sasvim dovoljno energije posedujete, znate šta želite i na pozitivan način ste okrenuti realizaciji svega toga. Ambicije su vam sada temeljene na realnim osnovama pa zato i bez većih otežanja dolazite do svojih ciljeva. Zvezde su vam naklonjene u narednom periodu i samo treba da se potrudite da iskoristite sve što vam je dato. Važno je da ne odustajete od svojih ideja, jer ćete od njih definitivno profitirati. Budite dosledni i verni sebi, jer ste jako talentovani za biznis.

Ljubav

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu imati dosta samopouzdanja i da ćete biti spremni na promene na ljubavnom planu. Kada je u pitanju ljubav nemate baš nikakav problem da pokažete inicijativu prema osobi koja vam se dopada. Imate dobre šanse da započnete jednu iznenadnu romansu sa jako zanimljivom osobom. Ako ste zauzeti, sa voljenom osobom imate iskren odnos i na pravi način jedno drugome pokazujete nežnost i posvećenost. Vaš odnos funkcioniše dosta bolje nego pre i zadovoljni ste zbog toga. Spremni ste da partneru pružite puno ljubavi i da mu otvoreno pokažete svoju nežnost i toplinu. Sve što budete dali i pružili će vam biti uzvraćeno istom merom. Možete da očekujete da ćete konačno imati svojih 5 minuta kada je u pitanju ljubav. Uživajte u pozitivnom periodu. Nećete imati razloga za strah.

Zdravlje

Naredni period vam je generalno povoljan za zdravlje pa ne biste trebali da očekujete veće probleme kada je u pitanju ovo polje vašeg života. Osećate se dobro u svojoj koži i puno pozitivne energije imate u sebi. Okrenuti ste ljudima koje volite i zadovoljni ste. Generalno su vam dobri zvezdani aspekti. Imaćete mnogo optimizma i sreće u sebi i bićete spremni na to da budete maksimalno aktivni. Spremni ste da se potpuno posvetite sebi, svom zdravlju kao i svom fizičkom izgledu. Bavljenje sportom vam prija, a ova nedelja je povoljna i da krenete na dijetu, da posetite nutricionistu, trenera da krenete sa novim režimom ishrane i stilom života koji može da vam obezbedi još bolje stanje u svakom smislu. Tokom ove nedelje ćete se usmeriti na pozitivne promene i osećaćete se svakim danom sve bolje i ispunjenije.

Savet: Ako vam je nešto suđeno, nema te sile koja bi vas odvojila od vašeg puta. Budite strpljivi!

RIBE

Posao

Možete da očekujete da ćete imati dobar period za postizanje novih poslovnih dogovora kao i da ćete uspeti da napravite pomak u odnosu na prethodni period. Ako se bavite privatnim poslom, u dugom delu ove nedelje možete da imate dosta sreće, pre svega na finansijskom planu. Pred vama je period u kojem ćete imati dobre ideje i važno je da ih na dobar način i iskoristite. Dobro vam ide komunikacija sa bliskim poslovnim okruženjem, što takođe treba da iskoristite kako bi na ovom polju situaciju nekako preokrenuli u svoju korist. Važno je da ne stajete na pola puta do realizacije i da budete spremni da se zaista svom poslu maksimalno posvetite. Očekuje vas ostvarenje uspeha i stabilizacija na ovom polju. Ukoliko tražite posao već neko vreme, sada je pravi trenutak da nađete odlično radno mesto, o kakvom ste oduvek maštali.

Ljubav

Moguće je da ćete početkom nedelje uspeti da ostvarite jedno veoma zanimljivo novo poznanstvo koje će na vas ostaviti poseban utisak. U pitanju može da bude osoba koja je skoro pa sasvim po vašim merilima. Tu osobu biste mogli i trebali da sretnete u vašem bliskom okruženju, na nekom mestu na kojem se često krećete. Prija vam flert i spremni ste i za neke konkretnije korake na ovom polju. Ako ste u braku ili dužoj vezi možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom imati dobar, topao i nežan odnos kao i da ćete imati priliku da rešite probleme u komunikaciji. Važno je da zadržite vaš pozitivan stav i da budete spremni na fleksibilnost i kompromise. Naredni period vam je povoljan za ljubavno polje, pa možete očekivati dosta pozitivnih dešavanja i promena. Takođe, možete da napravite novi korak sa partnerom, recimo da planirate brak, kupovinu nekretnine ili rad na proširenju porodice.

Zdravlje

Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni nekom blagom padu imuniteta. Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati promenljivo zdravlje, pa je jako važno da povedete više računa o sebi. Izbegavajte duvanski dim, kao i generalno zagušljive prostorije. Potrudite se da unosite dovoljno vitamina C, dovoljno tečnosti, kao i da odmarate kako biste mogli da ojačate svoj imuni sistem. Nezdrava ishrana bi mogla da ostavi neke posledice po vaše zdravlje, pa pripazite kako se hranite. Zato je važno da se potrudite da polako menjate sve ono što bi moglo na bilo koji način da vas ugrozi. Bilo bi dobro da se posvetite sebi u svakom smislu. Idite na redovne preglede i ako primetite da vas bilo šta muči posavetujte se na vreme sa vašim lekarom. Važno je da brinete o sebi i svom zdravlju. Pripazite na ishranu, smanjite masnu i nezdravu hranu, kao i unos alkohola.

Savet: Imajte na umu da će sve u životu proći, pa se nemojte nepotrebno nervirati oko stvari.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

17.10.2021 09:30

Sta onda ako se umjesa 3 osoba?Bice nam lepo,imam 3 soban stan,tako da mjesta imam dovolno haha.Cekam jedno mlado Rakico da se pojavi,koja je spremna za zajednicki zivot kod mene i misli ozbiljno vezo.Pozuri dok ne dode neka druga osoba ;)