HOROSKOP ZA 15. OKTOBAR: Ovan će imati problema sa nogama, Bika očekuje povoljan ljubavni period, a Blizanci su zadovoljni situacijom na poslu!
public.wmo.int

OVAN

POSAO: Uspeli ste da rešite sve ono što vas je opterećivalo na poslovnom planu i sada se osećate mnogo bolje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni svojim poslovnim postignućima.

LJUBAV: Imate potrebu da sa voljenom osobom otvoreno porazgovarate o stvarima koje ste neko vreme držali u sebi. Ipak je vreme da otvoreno pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa nogama. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni problemima sa cirkulacijom. Sa lekarom se posavetujte oko svega što vas brine.

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za nova ulaganja, kredite, pozajmice ili bilo kakve finansijske promene i odluke. Ipak je vreme da se neko vreme uzdržite od važnih odluka.

LJUBAV: Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja već duže vreme pokušava da vam se približi. Očekuje vas povoljan period za početak nove ljubavne veze.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Moguće je da ćete imati manje poteškoće na polju zdravlja. Očekuje vas dan u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama.

BLIZANCI

POSAO: Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili i dobro se osećate zbog toga. Na poslovnom polju sve ide onako kako ste se nadali.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima na polju ljubavi. Zadovoljni ste vašom vezom.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti kako biste mogli da imate bolji rad metabolizma. Potrudite se generalno i da poradite na kvalitetnoj ishrani.

RAK

POSAO: Veoma ste odlučni i spremni ste da pokažete poslovne sposobnosti u najboljem svetlu. Želite unapređenje i potrudićete se maksimalno da na ovom polju ostvarite svoje planove.

LJUBAV: Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti stabilnu situaciju. Spremni ste da dođete do nekih važnih odluka kada je u pitanju vaše polje ljubavi.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Vreme je da malo više razmislite o sebi i svojim potrebama. Potrudite se da udovoljite sebi i da nađete način za relaksaciju.

LAV

POSAO: U sebi imate mir, samopouzdanje i dobro se osećate. Pred vama je povoljan period da donesete neke važne odluke na ovom polju. Budite spremni za to.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura ali današnji dan generalno nije povoljan za početak ozbiljne veze. Moguće je i da ćete imati kontakt sa osobom iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Veoma ste osetljivi danas. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Maksimalno se potrudite da vodite računa o svom zdravlju i da idete redovno kod lekara.

DEVICA

POSAO: Moguće je da ni sami niste sigurni u kom smeru biste trebali da krenete. Imate veliku dilemu po pitanju posla i karijere. Očekuje vas faza u kojoj možete da budete na raskršću.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom ali vam neke sitnice kvare lepu atmosferu. Pred vama je period koji vam donosi trzavice i probleme.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna i ne osećate se dobro danas. Moguće je da vas stiže umor i iscrpljenost iz prethodnog perioda. Potrebno vam je vreme da se regenerišete.

VAGA

POSAO: Možete da se nadate ostvarenju pozitivnih promena na polju posla. Pred vama je veoma povoljan dan. Uspećete da rešite probleme koji vas muče već neko vreme.

LJUBAV: Spontano dolazite do novog poznanstva koje vas vodi do emotivnog zbližavanja. Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Želite ljubav i nekoga kome ćete se posvetiti.

ZDRAVLJE: Nervna napetost je naglašena kod vas u ovom perodu. Moguće je da ćete biti skloni problemima sa kostima i kičmom takođe. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

ŠKORPIJA

POSAO: Čekate na novu šansu da se pozabavite bitnim poslovima. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Pred vama je jako povoljan period na ovom planu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba sa kojom na prvi pogled nemate ništa zajedničko ali vas spaja neka neobična energija. Možete da očekujete jednu zanimljivu vezu.

ZDRAVLJE: Problemi sa tahikardijom su mogući kod vas u narednom periodu. Bilo bi dobro i da redovno proveravate krvni pritisak i da vodite više računa o sebi.

STRELAC

POSAO: Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da završite. Možete da očekujete da ćete imati neke manje komplikacije i otežanja.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate lepe trenutke tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete zanimljivo poznanstvo i flert koji će vam prijati.

ZDRAVLJE: Izbegavajte stresne okolnosti. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično napeti. Moguće je da će vam zdravlje ispaštati zbog preterane nervoze kojoj ste izloženi.

JARAC

POSAO: Moguće je da vam je stabilnost na poslovnom polju ugrožena na neki način i da vas to veoma opterećuje. Ne osećate se dobro kada ne znate tačno na čemu ste na ovom polju.

LJUBAV: Imate utisak da vam voljena osoba unosi pritisak u život. Niste spremni da se sasvim posvetite njoj i da menjate svoje navike i rutinu. Nastupa veća distanca među vama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti podložni brojnim problemima na ovom polju. Posavetujte se sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, tokom današnjeg dana možete imati neke kočnice. Nije vam lako da se izborite za svoj interes.

LJUBAV: Imate stabilan odnos sa voljenom osobom i zbog toga ste zadovoljni. Ne očekuju vas veće promene kada je u pitanju polje ljubavi i osećate da ste nekako ograničeni na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa kičmom kod vas u narednom periodu. Moguće je da ćete biti skloni i problemima sa reumom i išijasom. Generalno su vam kosti slaba tačka.

RIBE

POSAO: Povratak starog kolege vam budi nove ideje za posao. Obnavljanje starih kontakata bi moglo da bude jako korisno za vas. Stari saradnici vam donose nove ponude.

LJUBAV: Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da deluje pomalo distancirano na prvi pogled. Moguće je da ćete svojim šarmom uspeti da otopite njenu ledenu površinu.

ZDRAVLJE: Nema problema kod vas kada je u pitanju polje zdravlja. Možete da očekujete da ćete biti puni energije i dobrog raspoloženja. Pred vama je veoma povoljan dan.

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

15.10.2021 12:35

Ma daj javi se vec jednom i da budemo zajedno.Sad ce zima polako i trebace da grijemo jednog drugog.