Pomažemo vam da UŠTEDITE: Mesec vašeg ROĐENJA vam govori na šta najviše trošite NOVAC

Naj žena Vesti 14.10.2021 12:59 0

Za Raka je finansijska sigurnost najvažnija, dok se Strelac prilikom kupovine vodi emocijama. Saznajte šta vaš horoskopski znak govori o tome kako trošite svoj novac i pokušajte da to znanje iskoristite za izgradnju stabilne budućnosti

novac

Shutterstock

Način na koji trošimo novac mnogo govori o nama samima: naš ukus, vrednosti, težnje, zadovoljstva i prioriteti. Potrošnja i bavljenje novcem otkrivaju naše navike i ponašanje zbog kojih smo takvi kakvi smo. Neke od njih nasleđujemo od roditelja, mnoge je oblikovala naša trenutna finansijska realnost, ali mesec rođenja može imati iznenađujuće veliki uticaj na to koliko često posežemo za karticom.

Ovan

Volite popuste, majstor ste u pronalaženju stvari za male pare i možete satima gkedati i prevrtati odeću po prodavnicama, dok konačno ne pronađete nešto neverovatno po veoma atraktivnoj ceni. Kad nešto silno želite, pronaći ćete način da to dobijete. Ovnovi troše mnogo energije i vremena na kupovinu, pa bi trebalo da se pobrinu da na isti način pristupe štednji.

Bik

Bikovi prate ono što im se trenutno čini ispravnim. Vole luksuz i udobnost. Iskušava ih sve što donosi lični užitak i uživaju u okruženju visokokvalitetnim predmetima koji odražavaju njihove visoke standarde i želje. Bikovi vole da brinu o stvarima, mestima i ljudima koji su im najbliži . Oni takođe vole i da uštede, ne troše novac na trenutak.

Blizanac

Blizanci žele da dožive sve što svet nudi i voleli bi da se to dogodi što je pre moguće. Vole da idu korak ispred sebe samog i isprobaju nove stvari. Iako su često poznati kao široke ruke, iznenađujuće su dobri u uštedi za stvari koje su im važne, pa uvek žele novac pri ruci kako bi finansirali svoje sledeće snove.

Rak

Porodični život za Rakova je veoma važan, pa će stvaranje mirnog utočišta za sebe i svoje voljene, daleko od stresnog sveta, uvek biti njihov najveći prioritet. Rakovi troše mnogo novca na stvari za koje smatraju da im pružaju sigurnost i udobnost , pa stoga mogu biti i skloni impulsivnoj kupovini. Rakovi bi trebali uzeti vremena da duboko saslušaju sebe i da razumeju svoje potrebe pre nego što odluče da potroše svoj novac. 

Lav

Lavovi su velikodušni i nemaju problema da potroše svoj novac na druge. Srećom, takođe su dobri u zarađivanju novca. Za Lavove je blisko okruženje izuzetno važno, vole da pokažu svoju odanost i lojalnost onima koje vole da troše novac na njih. Kao rezultat toga, osećaju da ih drugi doživljavaju kao ljubazne i brižne partnere ili roditelje. Lavovi će takođe najverovatnije koristiti kredit za veće kupovine.

Device

Device prilično dobro upravljaju svojim finansijama. Oni vole eksel tabele u boji, štedne račune i aplikacije za planiranje budžeta . Device štede novac u neke dobre svrhe: na primer, da ih doniraju za organizacije ili za cilj koji im je blizak. Ova posvećenost principima drži finansije Device u kontroli.

Vaga

Vago, ako nisi kupio nijedan proizvod za negu kose u poslednjih 48 sati, trebalo bi da ti neko proveri puls. Vaga ima preko desetak aplikacija za kupovinu instaliranih na telefonu, vrlo često su vođene emocijama, mada najređe od svih horoskopskih znakova koristi kredite. Vaga pokušava da održi ovu izuzetnu ravnotežu između trošenja novca i štednje. Ponekad joj je teško reći "ne" kupovini za koju misli da će joj ulepšati život.

Škorpija

Škorpija ceni strategiju, kontrolu i osećaj da je korak ispred drugih, stoga, kada je u pitanju novac, veliku pažnju posvećuje budućnosti. Škorpije pokušavaju da redovno štede i troše samo ono što je najvažnije.

Strelac

Strelac ima tendenciju da troši novac na stvari koje će proširiti njegovo lično iskustvo: putovanja, obrazovanje i menadžment . Većina Strelca želi da razgovara sa drugima o novcu jer smatraju da tako mogu da prenesu svoje znanje. Strelac mora da nauči da razlikuje spontanost i impulsivnost. Da biste ukrotili impulsivne impulse, pre kupovine vredi se zapitati da li svaki od kupljenih predmeta odgovara njegovoj životnoj filozofiji.

Jarac

Jarac ima najveću uštedu od svih horoskopskih znakova i uvek se drži prethodno planiranog budžeta. On vredno radi, a zatim štedi za skupe verzije "nečega" (po mogućnosti na rasprodaji). Ne zanimaju ga proizvodi lošeg kvaliteta niti privremeni trendovi. Za Jarca je najvažniji osećaj finansijske sigurnosti.

Vodolija

Vodolije su veoma usredsređene na štednju, što ne čudi s obzirom da uvek razmišljaju mnogo pre nego što donesu bilo kakvu odluku. Sa ove perspektive, Vodolije pažljivo odmeravaju prednosti i nedostatke kupovine. Vodolija zna da njen zdrav pristup finansijama može pružiti podršku onima koji se bore sa problemima.

Vodolije najviše troše na : novu elektroniku, svu naučnu fantastiku, podršku lokalnim umetnicima, veganski lak za nokte, alternativne tretmane.

Ribe

Ribe često ne brinu o materijalnim stvarima, ali novac se ipak "lepi za njih". Ako samo malo pažnje usmere na svoje finansije, može se pokazati da su veoma dobri u upravljanju njima. Ribe bi trebalo da slede svoju neverovatnu intuiciju i da obrate više pažnje na finansijski plan za budućnost .

Komentari (0)
Loading