ASTROLOG DUŠAN VELIČKOVIĆ OTKRIO: Evo šta će nam neobičan poredak planeta, doneti u novembru i decembru
Foto: printscreen/tvprva

Sve do 17. oktobra prati nas polje retrogradnog Merkura koji donosi konfuziju, nesporazume, obmane, samoobmane... O uticaju ovog astro aspekta govorio je astrolog Dušan Veličković koji je poručio da treba da se fokusiramo na ono što radimo i da iskoristimo ono najbolje od ovog perioda, na primer da okončamo nešto što je dugo trajalo. 

"Merkur nas tera da razmišljamo o pogrešnim stvarima, zato kad je Merkur retrogradan moramo da se fokusiramo na ono što radimo, jer ne ginu nam greške zbog rasejanosti. Retro planete ne znači samo loše, one su pokazatelj da smo neke stvari zaboravili da uradimo i one nam se vraćaju, kako bi nešto naučili", kaže astrolog. 

On dodaje:

"Retro Merkur ne mora da bude kočnica za svakoga, postoje osobe koje su se rodile kad se ova planeta kretala unazad, za njih je ovo srećan period.To su periodi kada mi neke postupke silom prilika treba da okončamo, primera sudski proces, znači ništa nije ni samo dobro, ni samo loše". 

"Kad je retro Merkur ne treba da potpisujemo ugovore, da dajemo velika obećanja, da krećemo u nove poslove. Za vreme retro Jupitera nikako ne treba pokretati biznis, za vreme retro Venere ne treba da se ženimo i udajemo", upozorava Veličković.

"Ono što nam ne ide u ovom trenutku, ne treba da nas brine, pokrenuće se za deset dana. Kako se on sporo kreće, trebaće još vremena da se stanje stabilizuje, sve do početka novembra", kaže on.

Naš čuveni astrolog ukazuje da nas čeka fenomenalan period pred Novu godinu.

"U tom periodu će Merkur biti u trigonu sa Saturnom koji je prestao da bude retrogradan - to je fenomenalan aspekt, zato što je Merkur u Vagi, a saturn u Vodoliji. Poslednja dva meseca, novembar i decembar biće kao  „jagoda na šlagu“, tad ćemo odraditi ono što smo cele godine pokušavali, a nismo uspeli", ističe astrolog.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading