NAREDNI MESECI DONESE SREĆU I OLAKŠANJE Saturn kreće direktno i otvara puteve napretka na svim poljima
Shuterstoock

Od 11. oktobra Saturn završava svoju retrogradnu fazu i kreće napred. Ovo je veoma povoljan događaj u astrološkom smislu, pa nas mogu očekivati pozitivne promene u narednih nekoliko nedelja.

U narednim mesecima očekuju nas mnogo lakši i bezbrižniji dani, jer će u oktobru sledeće planete - Pluton, Saturn, Jupiter i Merkur, prestati da budu retrogradne. Zbog toga mnogi astrolozi oktobar nazivaju msecom sreće i vedrih promena. Energija Saturna u tom pogledu igraće odlučujuću ulogu. Evo koje sjajne stvari nas očekuju:

Nova šansa za ostavrenje planova

U retrogradnojfazi Saturn stavlja prepreke pred našim razvojom, mnogi planovi su propali, namere ostale neiskorišćene. Međutim, od 11. oktobra ovo će prestati čeka nas nova i sveža energija koja će pomoći da očistimo put razvoja od svih blokada.

Dobićemo ono što zaslužujemo

Oni koji su bili hrabri tokom retrogradnog Saturna i nisu odustajali, od 11. oktobra mogu ih očekivati neverovatne srećne promene u životu. To bi moglo biti samo veselo raspoloženje, sreća u ljubavi ili u finansijskoj sferi. Saturn će pokušati da vam ostvari snove.

Neočekivani troškovi će se smanjiti

Saturn u retrogradnoj fazi često podstiče na neosnovane troškove i slabi našu moć analize finansija. Od 11. oktobra ovo će prestati. Mnogi će moći da uštede mnogo više novca za budućnost.

Oslobađanje od loših navika

Prema astrolozima od 11. oktobra počinje vreme oslobađanja od svega što je suvišno. Ono što je najvažnije, uspećemo da steknemo samopouzdanje i snagu volje kako bismo prevazišli neke loše navike. Kako biste ubrzali proces, astrolozi vam savetuju da počnete da se rešavate nepotrebnih stvari u kući i prestanete da komunicirate sa toksičnim ljudima koji uvek sumnjaju u vaše sposobnosti.

Ljudi će moći da prevaziđu stereotipno razmišljanje

Mnogi od nas će se moći da se oslobode predrasuda. To će imati vrlo blagotvoran uticaj na unutrašnji razvoj i traženje smisla života. U oktobru će nam se glava očistiti od mentalnih toksina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading