NEDELJNI HOROSKOP: Ogromne promene čekaju horoskopske znakove, mnogima će se život okrenuti naopačke!
Foto: Pixabay

OVAN

Posao

Očekuje vas nedelja koja može da bude jako povoljna za ostvarenje nekih dugoročnijih poslovnih projekata. Vaša odlučnost i postojanost u donošenju poslovnih odluka će vam se na duže staze definitivno isplatiti. Možete da očekujete da će sudbina da bude na vašoj strani tokom ove nedelje kada je u pitanju poslovno polje, bilo da radite za nekoga ili ste privatnik. Očekuje vas nedelja koja vam donosi i nov poslovni sastanak ili razgovor za posao koji će vam biti veoma značajan za dalji razvoj karijere. Pred vama je period koji je jako povoljan za vaš posao, pa je važno da imate dobru organizaciju kako biste uspeli sve da obavite na vreme i bez greške. Naporan rad i trud se ipak očekuju od vas u ovom periodu, ali rezultati definitivno da neće izostati. Budite uporni i strpljivi, sve će doći na svoje.

Ljubav

Moguće je da ćete se na polju ljubavi osećate nekako hladno i distancirano tokom ove nedelje. Pred vama je period koji vam donosi ljubavne dileme ili otuđenost od partnera. Ako ste u vezi ili braku, vaša okupiranost poslom dodatno doprinosi lošoj atmosferi između vas i partnera. Sa druge strane, ako ste slobodni, ne pokazujete neko veliko interesovanje za nove poznanike niti imate želje da ulazite u neku novu vezu ili avanturu. Deluje vam da vas okružuju osobe koje su prilično površne ili koje nisu sasvim po vašim merilima. Moguće je i da smatrate da na neki način nemate dovoljno vremena za sve i da vam je teško da se oslobodite emotivnih kočnica koje nosite u sebi od ranije. Prošlost vas blokira i dalje na ovom polju u nekoj meri iako toga možda niste sasvim svesni. Možda i dalje mislite na neku staru ljubav koju prosto ne možete da prebolite. Ne forsirajte se, čekajte neki bolji trenutak.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete po pitanju zdravlja biti generalno dobro i tokom ove nedelje vas ništa novo neće iznenaditi na zdravstvenom polju. Ne biste trebali da se brinete zbog bilo kakvih problema na ovom polju. Očekuje vas faza koja veoma lako može da vam donese i rešavanje nekih starih problema. Najbolje bi bilo da se fokusirate na rešavanje problema sa kičmom i leđima, kako biste uspeli da dođete do toga da se konačno zaista bolje osećate. Prevelika ukočenost i napetost koje vas prate u predelu leđa vam otežavaju svakodnevni život i obavljanje regularnih dnevnih aktivnosti. Moguće je i da bi vam veoma prijala fizikalna terapija i da bi za vas moglo da bude jako važno da na ovom polju rešite problem što pre. Povedite računa i o manjim problemima sa bolnim grlom u narednom periodu takođe. Smanjite pušenje ukoliko ste pušač i izbegavajte hladna, gazirana pića tokom ove nedelje.

Savet: Prestanite praštati nekim ljudima koji zapravo nisu ni svesni da su išta pogrešili.

BIK

Posao

Teška nedelja je pred vama kada je u pitanju vaše radno mesto. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta raznih poteškoća na polju posla i razvoja profesionalne karijere. Blokade vam dolaze i kada ih očekujete i kada ne očekujete. Najbolje bi bilo da sada ne računate na bilo kakav faktor sreće, niti da očekujete da ćete bilo kakve dobitke bez truda imati. Potrudite se da svoj posao shvatite odgovorno, ozbiljno i da se posvetite svojim obavezama bez bilo kakvih olakšica ili izbegavanja. Ako se sada ne budete suočili sa realnim problemima koji vas okružuju, onda će vas oni kasnije sustići. Potrudite se i da budete štedljiviji nego inače tokom ove nedelje kako ne biste imali finansijskih problema. Svakako da ste vi dosta vredni i ambiciozni, tako da ćete definitivno istrajati i tokom težih dana, bitno je da budete strpljivi.

Ljubav

Na polju emocija je za vas takođe aktuelan napet period pun turbulencija, svađa i trzavica. Očekuje vas faza koja može da vam donese generalno probleme na polju ljubavi. Udaljavanje od partnera, česte svađe, predomišljanje, nesigurnosti i materijalni problemi mogu veoma negativno da utiču na vaš odnos sa voljenom osobom. Mogli biste da donesete i odluku o prekidu veze, pa da se nakon te odluke na neki način pokajete. Stoga bi bilo pametno da dobro promislite pre nego što donesete bilo kakvu naglu odluku. U svakom slučaju pred vama je period koji vam može doneti brojne poteškoće na ovom polju. Ako ste slobodni, potrebno je da poradite na samopouzdanju i na osećaju koji imate prema sebi i sopstvenim vrednostima da biste mogli da nađete adekvatnog partnera koji će vas zaista voleti. Brojne kočnice su pred vama.

Zdravlje

Zdravlje vam može biti u blagoj minus fazi u narednom periodu. Dolazi vam nedelja u kojoj ćete biti skloni povratku zdravstvenih problema iz prošlosti. Hronične tegobe bi sada takođe mogle da vas prate, kao i alergije. Osetljive tačke su vam tokom ove nedelje pretežno vezane za srce, krvne sudove ali i za kičmu, kosti kao i za zube koji bi mogli da vam budu veoma osetljivi. Moguće je da ćete imati probleme sa karijesom, ali i sa nekim većim komplikacijama po pitanju zdravlja vaših zuba. Na vreme zakažite pregled kod stomatologa i sve dobro proverite da biste bili sto posto sigurni. Ovo je period u kojem vam promenjen režim ishrane može doneti pozitivan efekat na zdravlje. Očekuje vas faza u kojoj možete smršati lakše nego ranije ako se budete potrudili oko adekvatne dijete, što je odlično, pogotovo ako već neko vreme pokušavate da oslabite.

Savet: Prestanite toliko da planirate stvari i pustite da vam se neke lepe stvari dese same.

BLIZANCI

Posao

Očekuje vas jedna veoma teška nedelja kada je u pitanju polje posla. Dosta konfuzije i nesporazuma je moguće kod vas u ovom periodu. Ne osećate se baš najbolje u svojoj koži i često možete smatrati da pravite veće greške na poslu nego što to zaista jesu, pa i da sebe dodatno prekorevate zbog toga. Odnos sa saradnicima vam nije baš dobar i zbog toga takođe gubite samopouzdanje, ali i volju i motivaciju za poslom. Ovo je i period u kojem lako možete da steknete pogrešan utisak o nekome ili da donesete pogrešnu poslovnu odluku, pa bi svakako najbolje bilo da ne donosite bilo kakve ishitrene zaključke pre nego što zaista bilo šta na ovom planu pokrenete. Potrudite se da budete spremni da pokažete strpljenje prema sebi i svojim planovima. Ništa sada nemojte da forsirate. Radite koliko možete.

Ljubav

U ljubavi takođe možete da budete ne samo brzopleti, nego i pomalo nepromišljeni tokom ove nedelje pred nama, tako da vam se preporučuje pojačani oprez kada je u pitanju ova sfera života. Krećete sa pogrešne polazne tačke, od pogrešnih stavova koji vas nekako od samog početka koče. Pred vama je period u kojem ćete biti posvećeni svojim emocijama, ali i u popriličnoj nemogućnosti da sagledate partnerovu pravu stranu. Naredna faza vam donosi puno promena, ali i puno situacija koje se ne mogu tako lako rešiti. Podložni ste promenljivom raspoloženju, ali i manipulacijama. Ako ste slobodni, ova nedelja vam uopšte nije povoljna za početak nove veze, jer bi veoma lako moglo da se desi da pogrešno procenite osobu koja vam se udvara ili koja želi vezu sa vama. U velikoj meri ste sada skloni svakoj vrsti zablude.

Zdravlje

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa zdravljem. Ova nedelja vam je nepovoljna na svim poljima i zato je važno da budete dodatno pažljivi i obazrivi prema sebi. Izbegavajte bilo kakve rizične situacije po pitanju zdravlja. Potrudite se da jačate svoj imuni sistem koji vas štiti od bakterija i virusa. Povećajte unos vitamina, unos tečnosti, više odmarajte i trudite se da se kvalitetno hranite. Važno je da obratite pažnju na svoje svakodnevne navike, počnite da radite na tome već danas! Naredni period vam donosi mnogo konfuzije. Izbegavajte sumnjive namirnice, čuvajte se trovanja. Problemi sa niskim pritiskom, malaksalošću, nesvesticom i mučninama vas mogu pratiti. Ukoliko budete primetili bilo kakve tegobe, na vreme se javite vašem lekaru. Vodite više računa o svom zdravlju.

Savet: Svaki novi dan je novi početak. Udahnite duboko i nastavite hrabro kroz život.

RAK

Posao

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati neke velike poslovne dileme. Imaćete utisak da niste sasvim spremni i sposobni da donesete odluku koja je ispravna, tako da bi najbolje bilo da neke važnije odluke odložite za period kada aspekti budu bili malo povoljniji. Moguće je da će u nekim trenucima i vaša intucija biti sklona tome da zakaže. Osećate se nekako izgubljeno ili zbunjeno. Povoljan je period jedino ako planirate bilo kakvu saradnju sa daljim inostranstvom ili ako ste spremni na neke drastičnije promene, daleka putovanja i tome slično. U suprotnom, čuvajte se komplikacija, gubitaka, tajnih neprijatelja, konkurencije, rivala i svih onih koji bi mogli da imaju neki motiv da vam bilo šta rade iza leđa. Ne poklanjajte olako svoje poverenje. Budite na pojačanom oprezu tokom ove nedelje.

Ljubav

Na ovom polju vas očekuje neki sukob u ovom periodu. Ako ste u braku ili dužoj vezi, lako možete da dođete do problema sa partnerom, pogotovo ako on ima dublje emotivne potrebe i težnju ka stabilnosti- jer ćete u ovoj fazi vi samo želeti da pobegnete od monotonije i rutine. Moguće je da ćete biti u raskoraku i da će vam biti teško da ostvarite razumevanje i kompromis sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti ili neka tajna ljubavna avantura. Svakako da vam neke skrivene okolnosti dolaze u narednom periodu, pa možete da budete skloni komplikacijama kada je u pitanju emotivno polje. Potrudite se da ipak nađete balans između racionalnog i emotivnog onoliko koliko je to moguće kod vas. Generalno ste skloni pojačanim emocijama i depresiji, ali nemojte dozvoliti da vas ona potpuno obuzme.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, manji problemi će vas pratiti tokom ove nedelje. Pre svega, moguće je da ćete patiti od nesanice i da ćete često imati višak energije. Dosta je nervoze u vama, pa samim tim možete da budete skloni raznim poteškoćama, negativnim mislima, a stres sam po sebi jako loše utiče na vaše zdravlje. Porazgovarajte sa lekarom o tome na koji način bi mogli da rešite probleme koji vas muče. Budite fizički aktivniji, posvetite se izlascima, dinamičnijem životu i druženju sa ljudima pored kojih se osećate dobro. Ne zatvarajte se u sebe jer tokom ovog perioda možete da imate probleme  zbog usamljenosti. Važno je da vodite računa i o svom duhovnom i emotivnom zdravlju, pored fizičkog. Važno je da nađete neki sport ili fizičku aktivnost koja vam prija i koja vas ispunjava.

Savet: Ništa na ovom svetu nije obavezno i ništa se ne podrazumeva, imajte to na umu.

LAV

Posao

Pred vama je generalno povoljna nedelja u kojoj ćete biti skoncentrisani na obavljanje zadatih poslovnih obaveza. Možete da očekujete da će vam sudbina biti veoma naklonjena u narednom periodu i da ćete generalno biti zadovoljni poslovnim okolnostima. Uspešno ćete ostvariti svoje poslovne planove. Moguće je da ćete rešiti probleme koji su drugima delovali nemoguće ili nerešivo. Može da se desi i da ćete otkriti neke tajne koje su bile skrivene ili da ćete doći do suštine određenih stvari koje su vas opterećivale na polju posla. U svakom slučaju uz pomoć svoje intuicije ćete ostvariti značajan poslovni pomak. Iskoristite ovaj period koji je povoljan i za daleka putovanja. Imate dobre mogućnosti da zbog posla negde otputujete ili da potpišete ugovor sa nekom stranom kompanijom. Ukoliko tražite posao, sada je dobro vreme da ga i pronađete!

Ljubav

Na polju emocija vam sada nije ni malo lako da ostvarite ozbiljnu vezu. Ukoliko ste slobodni, moguće je da niste ni zanteresovani za stabilnost na ovom polju. Imaćete neka nova poznanstva preko prijatelja i aktivan društveni život tokom ove nedelje, pa možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite- u smislu da ćete dobijati pažnju koja vam je potrebna. Pa ipak, teško da ćete se odlučiti na neki konkretan izbor partnera jer vam se generalno trenutno niko ni ne dopada. Ukoliko ste zauzeti, tokom ovog perioda možete da očekujete manje probleme sa voljenom osobom koja pokazuje nepoverenje prema vama. Odnos bi mogao da vam bude u krizi i zbog mešanja drugih ljudi u vašu vezu ili zbog nekih laži. Pokažite svojoj voljenoj osobi da nema razloga da sumnja u vas i da je vaša ljubav jača od svega.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje poprilično promenljivo stanje ove nedelje. U narednom periodu bi bilo dobro da malo više pazite na svoje zdravlje i na svoje navike. Potrudite se da dovoljno spavate i da se ne umarate previše kako biste mogli ipak da čuvate svoju energiju. Vodite računa o problemima sa centralnim nervnim sistemom. Tokom narednog perioda vam slabe tačke mogu biti vezane i za krvne sudove takođe. Ukoliko imate bilo kakve veće probleme kada je u pitanju vaše zdravlje, posavetujte se na vreme sa vašim lekarom. Potrudite se da vodite uredniji život i da generalno više značaja pridajete svom zdravstvenom stanju. Izbegavajte i preteran stres ili izloženost bilo kakvim rizicima po zdravlje. Više spavajte, odmarajte i radite sve one stvari koje vam prijaju i koje su vam jako drage.

Savet: Često nismo ni svesni šta imamo u životu dok to ne izgubimo, bitno je biti svestan toga.

DEVICA

Posao

Nepovoljan je period pred vama kada je u pitanju posao i radno mesto. Cela nedelja vam donosi veliki broj poslovnih obaveza, a prilično malo vremena da sa svim tim izađete na kraj, što će vas poprilično opterećivati i stvarati vam tenziju. Očekuje vas period u kojem ćete biti prilično opterećeni brigama i problemima koji će vam dolaziti sa svih strana. Nije povoljan period da se odlučite za promenu posla jer biste mogli veoma lako da se pokajete zbog toga. Iako imate veliku želju da promenite nešto u profesionalnom smislu, aspekti planeta vam baš i nisu povoljni za to. Potrudite se da tokom ove nedelje budete dobro organizovani, ali i da ne forsirate sebe da obavljate poslove koji nisu hitni i koji mogu da se odlože za neki drugi vremenski period. Budite svesni svojih ograničenja i svojih mogućnosti.

Ljubav

Dosta lakše stanje u odnosu na prethodni period vas očekuje na ljubavnom planu u toku ove nedelje. Po pitanju osećanja možete da budete nekako rasterećeniji i spremniji da izađete na kraj sa problemima. Moguće je da ćete konačno postati malo fleksibilniji u odnosu sa voljenom osobom i da ćete uspeti da ostvarite pozitivnije stanje u vašoj međusobnoj komunikaciji. Više se prepuštate emocijama, a manje razmišljate, pa tako osećate da ste uspeli da otklonite određene emotivne blokade. Pred vama je period koji vam donosi intimnije i prisnije zbližavanje sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, možete da očekujete priliku za dva različita poznanstva, emotivna dilema između starog i novog vam stupa na scenu. Vreme je da razmislite o tome šta vam je zaista potrebno i šta vas zaista emotivno ispunjava.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, tokom ove nedelje možete da imate neke sitne ili prolazne tegobe. Generalno ćete se osećati dobro. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima koji se tiču kičme, leđa, ukočenosti pa bi vam svakako prijala masaža i rekreacija za taj deo tela. Bilo bi pametno da manje sedite, a više se krećete. Možete da očekujete da će vam ova nedelja biti povoljna za otklanjanje problema koji vas muče od ranije, pogotovo ako se ti problemi tiču zdravlja urogenitalnog trakta. Bubrezi bi mogli da vam budu glavna tema kada je reč o zdravlju. U svakom slučaju nemojte mnogo toga da radite na svoju ruku i posavetujte se na vreme sa lekarom oko svega što bi moglo da vas muči. U narednom periodu je moguća i stabilizacija zdravlja ukoliko već neko vreme vučete neki zdravstveni problem.

Savet: Neke stvari ipak treba da istrpite da biste došli do svog krajnjeg cilja i sreće.

VAGA

Posao

Moguće je da ćete na poslovnom polju u narednom periodu morati da prihvatite određena odricanja i ograničenja. Očekuje vas period u kojem nećete biti sasvim zadovoljni statusom koji imate na ovom planu i to će vas poprilično izbaciti iz koloseka. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje tokom ove nedelje kada je u pitanju poslovni plan. Važno je i da pokažete da ste spremni da širite svoje vidike i da na ovom polju učite nove stvari, da širite svoje znanja iznad svega. Moguće je da ćete uz određeno unapređenje svog znanja uspeti kasnije da ostvarite i poslovno unapređenje i poboljšanje svoje zarade. Očekuje vas period u kojem treba da pokažete da ste odgovorni i spremni da se usavršavate kako biste ostvarili svoje ciljeve. Uspeh neće izostati, samo je potrebno da budete malo više strpljivi.

Ljubav

Na polju ljubavi vam je prilično dosta ograničavanja i strogih pravila. Moguće je da za sebe želite više slobode, potrebno vam je da se opustite, da se osećate dobro pored voljene osobe. Ukoliko ona vama nameće preterano stroga pravila i ako vas na bilo koji način opterećuje, onda vi možete polako početi da se udaljavate od nje. Potrebno vam je više ličnog prostora i ne možete da podnesete da vas bilo ko guši. Očekuje vas period u kojem ćete na emotivnm polju biti skloni neobaveznim avanturama, ukoliko ste slobodni. Uživate u izlascima na sastanke, provodu i generalno opuštenom pristupu emotivnim vezama. Lako bi moglo da se desi da ostvarite neko poznanstvo sa osobom koja je drugačijeg porekla ili je povezana sa inostranstvom. Veze na daljinu bi za vas sada mogle da budu poseban izazov za vas.

Zdravlje

Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni nekim manjim zdravstvenim problemima. Moguće je da ćete biti skloni tegobama koje su vezane za umor i malaksalost, kao i za bolove u leđima. Pored ovoga i bubrezi mogu da vam budu osetljiva tačka, pogotovo ako ste imali već probleme koji su vezani za pesak i kamen u bubrezima. U svakom slučaju vas očekuje period u kojem ćete biti skloni tegobama na ovom polju. Jako je važno da idete redovno kod lekara. Ukoliko ste planirali neko putovanje bićete puni energije, zdravi i dobro raspoloženi. Potreban vam je odmor i definitivno da će vam promena sredine psihički jako prijati. Period vam je povoljan za putovanja na kojima se punite pozitivnom energijom. Važno je i da budete posvećeni rešavanju problema iz prošlosti kako bi vam se stanje stabilizovalo.

Savet: Živite za sadašnji trenutak. Prošlost ostavite iza sebe, a budućnost ne treba da vas opterećuje.

ŠKORPIJA

Posao

Možete da očekujete da ćete uspeti da konačno rešite neke svoje finansijske probleme koji vas već dugo muče. Uz sitne troškove koje imate na poslovnom polju ipak nekako uspevate da izbalansirate svoje materijalno stanje. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite finansijsko poboljšanje uz pomoć neke osobe koja je voljna da vas podrži ili ćete imati priliku za neku manju pozajmicu. Povoljan je period i da vratite stare dugove ukoliko ih imate. Generalno možete da očekujete da ćete u narednoj fazi biti uspešni po pitanju finansija i da postepeno možete da napredujete na ovom polju. Važno je da se potrudite da pokažete spremnost da bolje raspolažete finansijama. Ukoliko tražite posao, trenutno nije povoljan period za to, jer možete naći nešto što će se kasnije ispostaviti kao jako loš izbor.

Ljubav

Kada je o ljubavi reč, naredni period vam donosi malo nestabilno stanje u odnosu sa partnerom. Moguće je da vi dobro znate šta želite, ali da jednostavno sada u ovom periodu to ne možete i da dobijete. Postoje stvari i problemi koji vas opterećuju i koji vam unose određeni nemir kada je u pitanju vaš partner. Moguće je da sumnjate u neke njegove sitne laži i mislite da nešto skriva od vas. Ipak, postoji velika šansa da istina ispliva na videlo i da vi rešenje za svoje dileme ipak pronađete. Potrudite se da budete posvećeniji vašem odnosu kako bi mogli da ostvarite otvoreniju komunikaciju. Ako ste slobodni, nisu velike šanse da vam se u ovoj nedelji desi nova veza. Moguće je da ćete po pitanju novih ljubavi imati neke kočnice i da vam se niko ne dopada. Pojačana razdražljivost vas takođe sprečava da upoznate nekog novog.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje i sveopšte zdravstveno stanje, očekuje vas generalno jako povoljna nedelja. Moguće je da ćete osećati dosta energije u sebi i da ćete biti veoma izdržljivi u svakom smislu. Ako ste u prošlosti imali probleme koje ste trebali da rešite, sada vam tretmani ili terapije koje primenjujete mogu davati jako dobre rezultate. Naravno, ništa nemojte da radite pre nego što se prvo konsultujete sa lekarom. Pred vama je period u kojem ćete imati priliku da se bavite sportom, rekreacijom, da uživate i da budete generalno jako zadovoljni svojim zdravljem, svojim telom i svojim životom. Jako dobra faza je pred vama, pa se potrudite da je maksimalno iskoristite i da budete što aktivniji. Bićete posebno energični i snažni, pa novih problema na ovom polju sada ne bi trebalo da bude. Odlična nedelja je pred vama, važno je da iskoristite to na pravi način!

Savet: Okružite se ljudima koje volite i kojima verujete, to će vam izuzetno prijati.

STRELAC

Posao

Kada je u pitanju posao, možete da očekujete priliku da se pozabavite nekim važnim obavezama koje vas čekaju od ranije, a sa kojima nikako da se uhvatite u koštac. Moguće je da je vreme da konačno rešite neke stare probleme kako biste kasnije mogli da se usmerite na nove poslovne okolnosti. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite poslovne pomake ako budete bili spremni da se držite čvrsto svojih principa i odluka. Ovo je period za novu saradnju ili za važne razgovore sa starim poslovnim partnerom koji može da utiče na pokretanje novih poslova. Ako planirate potpisivanje bilo kakvih novih ugovora tokom ove nedelje, po tom pitanju može da bude manjih komplikacija. Sa druge strane, ako već dugo tražite posao, definitivno su povoljni aspekti da nađete neko radno mesto koje vam se baš dopada i koje vam baš odgovara.

Ljubav

Na polju ljubavi vas očekuje jedan zaista izuzetno lep period koji može da bude jako povoljan za vas. Ovo je jako dobra nedelja da se posvetite svom partneru kao i da osetite njegovu posvećenost vama. Vas dvoje zajedno možete da uživate u lepim trenucima, nežnostima, vremenu koje provodite zajedno. Kada ste pored voljene osobe osećate se jako dobro i dobijate puno ljubavi i dobre energije kojom se napajate. Moguće je da ćete na neki način osetiti da ste bliži jedno drugome nego ikada do sada. Ako ste slobodni, lako može da vam se desi zaljubljivanje. Moguć je susret sa osobom zbog koje ćete osetiti kako vam srce zaigra i zbog koje ćete poželeti da se malo smirite i da uđete u ozbiljniju i stabilniju vezu. Strelčevi u braku mogu planirati proširenje porodice ili preseljenje u neku veću i lepšu nekretninu.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period u kojem ćete biti povremeno malaksali i bez energije. Moguće je da ćete imati često neke dileme po pitanju zdravlja ili da će vam biti potrebno više vremena dok lekar ne uspostavi pravu dijagnozu za vas. U svakom slučaju, ako imate bilo kakve tegobe potrudite se da na vreme obavestite lekara, nemojte da čekate niti da odugovlačite. Povedite računa tokom ove nedelje posebno o urogenitalnom traktu koji može u većoj meri da vam sada bude osetljiv. Pluća su vam sada druga po redu slaba tačka. Generalno se potrudite da vodite računa o sebi. Redovne lekarske kontrole su vam važne i zbog preventive. Potrudite se i da izbegavate cigarete i duvanski dim. Hranite se zdravije i provodite više vremena na čistom i svežem vazduhu. Bilo bi dobro i da otputujete u planinske predele, jako će vam prijati.

Savet: Ne dozvolite sebi da vaši snovi ostanu samo snovi. Radite na tome da oni postanu java.

JARAC

Posao

Moguće je da ćete tokom ove nedelje imati zaista dosta posla i obaveza. Svakodnevne aktivnosti na poslu su vam sve napornije, pa povremeno možete da osetite i da ste preopterećeni i preumorni. Povoljan je period ako radite dva posla jer možete da očekujete dobru zaradu sa dva različita izvora. Ukoliko ste imali bilo kakvu poslovnu dilemu uspećete da je rešite, tako da što se toga tiče možete da budete apsolutno bez brige. Pred vama je period koji vam donosi neke iznenadne promene na poslovnom polju ali nema razloga da se plašite jer pomenute promene po vas definitivno neće biti loše. Možete da očekujete da će vam sudbina biti ove nedelje izuzetno naklonjena i da ćete biti prilično zadovoljni poslovnom situacijom. U nekim trenucima delujete jače od svojih saradnika, pre svega mentalno.

Ljubav

Moguće je da u toku ove nedelje u nekim situacijama svog partnera nećete dovoljno dobro videti ili ćete ga doživeti kao osobu koja je jako neozbiljna i nema briga, iako zapravo to nije baš tako. Potrudite se da uvažite potrebe i probleme druge strane i da shvatite kako se voljena osoba zapravo oseća kada ste vi u pitanju. Razgovarajte vašoj vezi, o očekivanjima i potrebama koje su nastale među vama. Važno je da budete otvoreni i da budete spremni da saslušate bez osuđivanja. Ako ste slobodni, moguća su neka lepa nova poznanstva kod vas tokom ove nedelje. Neće se baš lako desiti da odmah poželite sa nekim ozbiljnu vezu, više ćete biti naklonjeni tome da sve opcije držite otvorene dok ne budete spremni za konačne odluke. Posebno će vas zaintrigirati jedna osoba koju ćete upoznati preko prijatelja.

Zdravlje

Kada je u pitanju vaše zdravlje i generalno celokupno zdravstveno stanje, možete da budete skloni nekim manjim i ne tako ozbiljnim problemima. Trenutno ste posebno osetljivi, pa vam zdravlje može biti pomalo promenljivo. Brojni faktori mogu sada da utiču na vaše zdravstveno stanje. Potrudite se maksimalno da budete posvećeni sebi, svojim potrebama i da vodite više računa o sebi i svom zdravlju. Očekuje vas period u kojem ćete imati pad imuniteta, sklonost ka gripu, virusima ali i ka stomačnim problemima. Tegobe sa nervnim sistemom su takođe sada kod vas i te kako moguće. Pazite na svoju ishranu, unosite više voća i povrća, a manje nezdrave i masne hrane. Važno je i da se dovoljno krećete kako biste mogli da budete zdravi. Period u kojem se nalazite vam donosi probleme ako budete bili preterano pasivni. Prijaće vam makar svakodnevna šetnja.

Savet: Ono što vas čini drugačijim je baš ono što vas čini posebnim u moru istih ljudi.

VODOLIJA

Posao

Period koji je pred vama vam donosi vam dosta sreće na polju finansija i posla. Lako ćete rešavati probleme i lako ćete izlaziti na kraj sa poslovnim komplikacijama koje ste imali pre, a koje su vas dosta mučeile. Osećaj olakšanja vam sada dolazi, što će vam i te kako prijati i učiniti vas srećnim i ispunjenim. Nemate veće kočnice i probleme i prilično ste zadovoljni. Moguće je da ćete povremeno imati potrebu da se odmorite od posla ili da se okrenete nekim drugim aktivnostima i svom privatnom životu, a da sve svoje obaveze neko vreme ostavite po strani. Povoljan vam je period i za bavljenje nekim hobijem ili poslom za koji ste veoma talentovani. Mogli bi da stvarno počnete da radite posao koji volite u narednom periodu. Imate dobre aspekte za započinjanje samostalnog biznisa, pogotovo ako već dugo maštate da se bavite nečim, ali nikako da skupite hrabrost da se u to konačno i upustite.

Ljubav

Ljubav vam ide u jako dobrom smeru takođe u toku narednog perioda. Možete da očekujete nedelju u kojoj ćete biti zaista spremni da se posvetite voljenoj osobi i odnosu sa njom. Vas dvoje zajedno možete biti spremni na razne zabavne avanture i nove doživljaje i iskustva. Očekuje vas period u kojem ćete imati potrebu da budete otvoreni, iskreni i spremni za nove ljubavne promene i dešavanja. Puno pozitivne energije i zadovoljstva leži u vama. Ukoliko ste sami, imaćete dosta uspeha sa suprotnim polom u narednom periodu. Delovaćete posebno privlačno osobama suprotnog pola, tako da ćete imati i nove udvarače kao i prilike za nova poznanstva. Ako ste slobodni, lako možete da uđete u novu vezu sa osobom prema kojoj ćete vremenom početi da gajite sasvim iskrena osećanja. Moguć je početak neke značajnije veze i to sa osobom koju znate već dugo ili ste poznavali pa ste tokom godina izgubili kontakt.

Zdravlje

Ova nedelja vam je jako povoljna na svim poljima, pa i na zdravstvenom. Zdravstvenom situacijom možete da budete posebno zadovoljni. Pred vama je period koji vam donosi odlične uslove za bavljenje rekreacijom i fizičkom aktivnošću. Možete da se nadate pozitivnim preokretima, poboljšanju zdravlj, a kao i mogućnosti da se izborite sa neki zdravstvenim problemima koje ste imali pre. Povoljan je period za aktivno bavljenje sportom, za redovne treninge i tome slično. Ukoliko već dugo odlažete da uplatite članarinu u teretani ili vam se čini da prosto nemate vremena za sport, sada vam je pravi trenutak da započnete jednu aktivnu etapu u svom životu. Pošto ćete tokom ove faze biti puni pozitivne energije, bićete spremni da svojim voljenima prenesete dobro raspoloženje. Prijaće vam izlasci, druženje i aktivniji život generalno. Imate mnogo energije u sebi tokom ove faze, pa se dobro osećate kada ste što više u pokretu.

Savet: Sudbina nije stvar slučajnosti, već izbora. Zapamtite da je na kraju ipak sve na vama.

RIBE

Posao

Imate puno dobrih poslovnih ideja, ali vam fali motivacije i hrabrosti da te ideje sprovedete u delo. Budi se važa težnja ka promenama i imate želju da se prepustite nekim novim poslovnim tokovima. Moguće je da imate predosećaj da neke stvari treba da se promene, ali niste baš sigurni koje i na koji način to da uradite. Važno vam je da se pokrenete po pitanju poslovnih planova i da u delo sprovedete ono o čemu razmišljate. Nemojte mnogo da se ustručavate kada je u pitanju mogućnost da na poslovnom polju napravite neke nove poteze. Budite spremni da reagujete brzo i nemojte da budete preterano pasivni kada je u pitanju posao. Potrudite se da budete spremni za razne promene i da se prilagodite novim okolnostima. Vaša sposobnost da se adaptirate će vam još jednom doneti veliku sreću na poslovnom planu.

Ljubav

Očekuje vas period u kojem ćete na polju ljubavi želeti stabilnost i sigurnost koja vam je možda već neko duže vreme nedostajala. Biće vam potreban partner sa kojim možete da ostvarite sigurnost na ovom polju. Budi vam se potreba za osnivanjem porodice, zajednice, a ako ste u vezi već duže vreme onda ćete sa partnerom zbiljno razgovarati o početku zajedničkog života ili braka. Generalno osećate da ste spremni za neke važne promene u vašem odnosu. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni emotivnim okolnostima i da ćete biti spremni da se još jednom na neki način žrtvujete radi ljubavi. Slobodne Ribe su u potrazi za svojom srodnom dušom i ozbiljnom vezom, ne želite sada prolazne avanture već nešto sasvim ozbiljno. Na polju ljubavi su vam sada važni mir i poverenje. Ove nedelje imate šanse da upoznate jednu osobu koja će vam se jako dopasti, ali morate pustiti da vreme pokaže u šta će se vaš odnos razviti.

Zdravlje

Na polju zdravlja vam je stanje generalno dobro u toku ove nedelje. Očekuje vas jedan jako dobar period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme na polju zdravlja. Vaš organizam je vrlo jak i spreman da se izbori sa svim potencijalnim smetnjama. Tokom ove faze će vitalnost i životna energija kod vas biti posebno naglašeni. Povoljan je period za meditaciju, relaksaciju i pre svega za rad na sebi. Možete da očekujete da ćete se osećati sve bolje što više budete sebi posvetili vremena. Ovo je faza u kojoj će vam prijati san, voda, duge tople kupke ili plivanje, sauna, opuštanje uz muziku, filmove, umetnost, mirišljave sveće ili bilo šta što budi vaša čula i podstiče vašu prirodnu senzibilnost. Možete da očekujete dobru nedelju za zdravlje. Uživajte u danima pred vama i živite život punim plućima!

Savet: Volite život, jer je to jedini poklon koji ne možete dobiti dva puta!

                                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

10.10.2021 18:51

Kod mene jeso bas super finansije i takode sa poslom je sve OK. A za ljubav me zaboli ona stvar,dode ili ne dode meni je ovako isto super. Cekam neko bivso ljubav ( ljubavnico )hahaha,navrati da napravimo reprizo!