ČUVENI TURSKI ASTROLOG PREDVIĐA ZA 2022. GODINU Ova 4 znaka će doživeti katarzu, život će im se promeniti iz korena i to nabolje
Foto: Shutterstock

Prema turskom  horoskopu, naredna godina će predstavljati prekretnicu za par horoskopskih znakova. U 2022. će se većina fokusirati na duhovni razvoj i duboko preispitivanje, a pomračenja u Škorpiji i tranziti u znakovima Ovna i Riba generalno će naglasiti ovu tendeciju.

Upravo će ovaj proces teško pasti mnogi znakovima Zodijaka, a izazvaće i brojne sukobe sa okolinom i razmenu "teških reči". Najveći problemi se očekuju u drugoj polovini godine, a po turskom astrologu Muratu Koiunu, četiri znaka će doživeti katarzu - život će im se iz korena promeniti i to nabolje!

Ovan

Ovnovi posebno da obrate posebnu pažnju na ljude u svojoj okolini i karijeru. Svi projekti i poslovi koji se baziraju na nekom ličnom afinitetu ili za sebe će biti uspešni (za razliku od onih koje obavljaju za druge), a očekuje ih finansijsku stabilnost u 2022. godini. Astrolog je primetio da što se Ovan pre navikne na promene, brže će ceniti sopstvene sposobnosti i bolje će ih koristiti. Sve što postigne naredne godine doneće dugoročnu dobit.

Blizanci

Blizanci u 2022. doživaljavju katarzu i vrtoglavom brzinom menjaju stavove i poglede na svet koji su ih ranije kočili. Ovo će im otvoriti mnoga vrata za veću zaradu i uspešnu karijeru. Mlađi pripadnici ovog znaka da dobro razmisle pre nego što odaberu fakultet ili više škole, a svima se savetuje i da se pre putovanja dobro raspitaju o željenoj destinaciji, kako bi izbegli neprijatna iznenađenja.

Rak

Ovo će biti izuzetno važna godina za Rakove. Naći će se u situaciji da će morati dobro da preispitaju svoj život i prošire pogled na svet. Postoji velika verovatnoća da će promeniti posao, pa čak i zanimanje u potpunosti. Godinu 2022. obeležiće novi počeci. Takođe, naredna godina donosi i pregršt putovanja i obilje prilika koje, ako ih Rakovi prihvate, mogu u velikoj meri pozitivno da utiču na budućnost.

Ribe

Ribe će definitivno biti jedan od najsrećnijih znakova Zodijaka u narednoj godini. Fortuna će im biti naklonjena u svim aspektima života, jednostavno čega god da se prihvate imaće pozitivan ishod, baš onakav kakav su predstavnici ovog znaka priželjkivali. Jedino što može da ih spreči jeste nedostatak motivacije i kolebljivost. Međutim, astrolog Murat kaže da sve dok su u emotivnoj ravnoteži, uspeh je zagarantovan.

Komentari (1)

Loading
Milorad Atlija

10.10.2021 00:57

Ja predvidjam sneg u periodu od januara do marta 2022