sreća
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Neke greške na polju posla mogu da budu prilično teške za vas. Pazite da ne napravite veće komplikacije na ovom planu u narednom periodu. Važno je da budete skoncetrisani.

LJUBAV: Moguće je da vam nije ni malo lako da sa voljenom osobom ostvarite stabilnost u ljubavnom odnosu. Dosta toga vas opterećuje i vlada nepoverenje među vama.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Pred vama je period u kojem ćete biti u većoj meri skloni problemima sa zdravljem. Potrudite se da više pazite na sebe.

BIK

POSAO: Nekada imate utisak da vam je poslovno stanje preterano komplikovano i da su neke stvari van vaše kontrole. Nije vam lako da se dobro organizujete na polju posla.

LJUBAV: Odnos između vas i voljene osobe bi mogao da postane problematičan u narednom periodu. Ako ste slobodni, današnji dan vam nije povoljan za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa stomakom su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogli biste da budete skloni brojnim tegobama sa probavom. Pazite na svoju ishranu.

BLIZANCI

POSAO: Iako imate mnogo obaveza koje vas na neki način opterećuju. Nije vam ni malo lako da se organizujete na pravi način. Dosta toga vam sada ne ide u prilog.

LJUBAV: Partner pokazuje da je spreman za to da vaša veza napreduje ali vi i niste tako sigurni. Moguće je da jednostavno još uvek niste spremni da se obavežete na duže staze.

ZDRAVLJE: Moguć je prolazan kašalj kod vas u narednom periodu. Generalno vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni problemima sa plućima. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega.

RAK

POSAO: Pred vama je prilika da dođete do promene posla. Ako ste planirali da menjate zanimanje, bićete zadovoljni. Možete da očekujete zanimljive nove prilike.

LJUBAV: Priželjkujete susret sa osobom koja će pokazati da ka vama ima osećanja i simpatije. Očekuje vas povoljan period za ljubavno polje i za početak nove veze.

ZDRAVLJE: Pazite na svoje hormone koji bi u narednom periodu mogli da vam budu osetljivi i promenljivi. Idite na redovne lekarske kontrole kako bi vodili računa o svom stanju.

LAV

POSAO: Uporni ste u svojoj nameri da ostvarite poslovni uspeh i nećete stati dok ne budete ostvarili svoje ambicije. Možete da očekujete da će vam sudbina biti naklonjena.

LJUBAV: Sa voljenom osobom ćete uspeti da rešite probleme koji vas opterećuju neko vreme već. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Pazite na svoju ishranu i navike. Moguće je da ćete u narednom periodu imati nove probleme na polju zdravlja. Važno je da budete odgovorniji prema svom zdravlju.

DEVICA

POSAO: Nije vam povoljan dan na ovom planu i možete da imate brojne trzavice kada je u pitanju vaš posao. Očekuje vas period u kojem ćete imati nke konflikte sa kolegama.

LJUBAV: Razočarenje na polju ljubavi može da vas osvesti. Moguće je da je vreme da skinete ružičaste naočare kako biste mogli da se suočite sa partnerovim manama.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja kod vas u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje i ne osećate se dobro. Potrebno vam je neko vreme da stabilizujete svoje zdravstveno stanje.

VAGA

POSAO: Na ovom polju dolazi period u kojem će vam biti naglašene nestabilnosti i komplikacije. Dosta toga vas opterećuje i čini vam se da ne možete sve da rešite sami.

LJUBAV: Svađe sa voljenom osobom bi mogle da vam unesu mnogo nemira i stresova u svakodnevni život. Ako ste slobodni, za sada niste spremni za novu vezu.

ZDRAVLJE: Moguć je pad energije kod vas danas. Prijaće vam da malo duže spavate. Potrudite se da date sve od sebe kako biste uspeli da se odmorite i opustite malo.

ŠKORPIJA

POSAO: Nemojte da očekujete preterano velike promene kada je u pitanju polje posla danas. situacija vam ide u jednom sasvim stabilnom i povoljnom pravcu i zadovoljni ste.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, nova osoba će polako da uplovi u vaš život i da vam se nekako neprimetno uvuče pod kožu. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja i promene.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama. U narednom periodu biste mogli da imate nove zdravstvene probleme. Idite na redovne lekarske kontrole i vodite više računa o svom zdravlju.

STRELAC

POSAO: Vredni ste i jako vam je važno da na ovom polju dođete do ostvarenja svojih ciljeva. Spremni ste da maksimum svoje energije uložite u posao kako bi vam se to isplatilo.

LJUBAV: Sa voljenom osobom vas očekuje period u kojem ćete razgovarati o ozbiljnijim odlukama. Imate ossećaj da ste spremni za brak ili zajednički život.

ZDRAVLJE: Osećate se sasvim dobro. Ne biste trebali da imate probleme na polju zdravlja. Prija vam bavljenje sportom i osećate se dobro u svojoj koži. Zadovoljni ste situacijom u kojoj se nalazite.

JARAC

POSAO: Povedite računa da sami ne pravite veće greške koje bi na poslovnom polju mogle da vam se obiju o glavu. Dosta toga vas u narednom periodu optrećuje na ovom polju.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će pokazati da želi ozbiljnu vezu sa vama. Možete da očekujete da ćete generalno biti zadovoljni situacijom na ovom planu.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i opijate. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa zdravljem, sa jetrom pre svega. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

VODOLIJA

POSAO: Pred vama je odličan dan kada je u pitanju posao. Imaćete neke dobre vesti kojima ćete biti zadovoljni. Možete da očekujete ostvarenje neke vaše ideje ili projekta.

LJUBAV: Očekuje vas prilika za početak veze. Novo poznanstvo vas ubrzo vodi do spajanja. Pred vama je faza u kojoj ćete imaati utisak da se okolnosti menjaju.

ZDRAVLJE: Stabilno zdravstveno stanje vas očekuje danas. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima u kojima ćete biti zadovoljni. Sudbina je na vašoj strani.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete da ćete na ovom polju imati veoma zanimljive preokrete u budućnosti. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete pokazati svoje sposobnosti.

LJUBAV: Veoma ste otvoreni u kontaktu sa osobom koja vam se dopada i stavljate joj do znanja da želite više od poznanstva. Spremni ste da budete direktniji ako je to potrebno.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u predelu leđa. Očekuje vas faza u kojoj ćete se osećati na neki način opterećeno. Dosta toga bi moglo da vas muči na ovom polju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

07.10.2021 13:28

Ajda ljubavi uplovi vec jednom u moj zivot.Cekam te!