HOROSKOP ZA SREDU, 6. OKTOBAR: Vodolija dobija unapređenje, Blizanci gube tlo pod nogama, Vage na izmaku snage
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Očekuju vas problemi koje nećete baš lako rešiti. Zbog poslovne situacije ste veoma često pod stresom i to vam donosi dodatne komplikacije na ovom polju.

LJUBAV: Stidljivi ste i nije vam ni malo lako da na ovom polju napravite prvi korak ka osobi do koje vam je stalo. Očekuje vas period u kojem ćete imati dosta nekih nelagodnosti.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je osetljiv, pa možete da budete skloni novim problemima kada je u pitanju polje zdravlja. Na vreme se oko svega posavetujte sa vašim lekarom.

BIK

POSAO: Nije povoljan dan za nova dešavanja kada je u pitanju polje posla. Moguće je da ćete neko vreme stagnirati i da zbog toga nećete biti preterano zadovoljni.

LJUBAV: Posvećeni ste voljenoj osobi i jako vam je važno da od nje dobijete pažnju i nežnost koju očekujete zauzvrat. Spremni ste da uživate u zajedničkim trenucima.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama koje bi u narednom periodu mogle da vam predstavljaju probleme. Pred vama je period u kojem ćete generalno biti podložni problemima.

BLIZANCI

POSAO: Očekuju vas manje komplikacije kada je u pitanju polje posla, biće vam potrebno strpljenje da ih rešite. Moguće je da sudbina neće biti na vašoj strani.

LJUBAV: Dvoumite se oko toga da li da uđete u novu ljubavnu vezu sa osobom koja vam se udvara. Moguće je da vas dosta toga u vašem odnosu navodi na neke sumnje.

ZDRAVLJE: Koža vam je sklona iritacijama i zato ste prilično nezadovoljni. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko svega što vas muči na ovom polju.

HOROSKOP ZA SREDU, 6. OKTOBAR: Vodolija dobija unapređenje, Blizanci gube tlo pod nogama, Vage na izmaku snage

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni organizacijom posla koju ste napravili. Pred vama je period u kojem ćete biti prilično opterećeni novim obavezama.

LJUBAV: Imate grižu savesti zbog neiskrenosti koju ste pokazali prema voljenoj osobi. Pokušajte da to ispravite kako bi odnos u budućnosti mogao da vam se stabilizuje.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta kod vas u narednom periodu. Povedite računa o tome da povećate unos vitamina i da na ovom polju poboljšate svoje stanje.

LAV

POSAO: Možete da očekujete novu poslovnu priliku koju ćete iskoristiti na najbolji mogući način. Pred vama je povoljan period u kojem je moguća neka vrsta poslovnog napredovanja kod vas.

LJUBAV: Moguće je pomirenje sa osobom koju još uvek volite. Prošlost vam se sada vraća na velika vrata. Spremni ste da voljenoj osobo date još jednu šansu kako bi vam odnos napredovao.

ZDRAVLJE: Bolovi u grlu su naglašeni kod vas u narednom periodu. Mogli biste da budete oslabljenog zdravlja pa je zato važno da vodite računa o unosu vitamina.

DEVICA

POSAO: Uspešno rešavate probleme koje imate na ovom polju. Moguće je da vam drugi zavide na vašem uspehu i da ste zbog toga i sami veoma zadovoljni.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da osobi do koje vam je stalo pokažete kakva su vaša iskrena osećanja ka njoj. Dolazi vam period koji može biti povoljan za početak veze.

ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade koja bi mogla da nastupi kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati pad imuniteta. Oko svega se posavetujte sa lekarom.

HOROSKOP ZA SREDU, 6. OKTOBAR: Vodolija dobija unapređenje, Blizanci gube tlo pod nogama, Vage na izmaku snage

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Niste spremni za drastične promene iako se spremaju neki preokreti. Potrudite se da budete spremni na iznenađenja. Neke stvari su van vaše kontrole.

LJUBAV: Voljena osoba bi mogla da pokaže neki gard ili distancu prema vama u narednom periodu. Dosta toga opterećuje vaš odnos sada i niste zadovoljni situacijom.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više sna. Moguće je da ste se u prethodnom periodu na neki način preopteretili i da ste sada na izmaku snaga. Potrudite se da nađete dovoljno vremena za sebe.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da se nalazite u situaciji koja je na neki način neizvesna. Nije vam lako da donesete nove odluke na ovom polju. Potrebno vam je viš vremena da stvari analizirate.

LJUBAV: Partner pokazuje da je spreman da vam se maksimalno posveti i da zadovoljni sve vaše potrebe. Možete da očekujete da će vaša veza krenuti u jednom dobrom pravcu.

ZDRAVLJE: Očekuje vas povoljan dan kada je u pitanju polje zdravlja. Ne biste trebali da imate veće probleme. Iskoristite slobodno vreme za fizičku aktivnost i bavljenje sportom.

STRELAC

POSAO: Uspešno ćete obaviti ono što ste isplanirali za danas. Povoljan dan za posao je ispred vas. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni poslovnom situacijom.

LJUBAV: Moguće je da ćete upoznati novu osobu prema kojoj ćete početi da gajite veoma jaka osećanja u narednom periodu. Pazite da vam se odnos sa njom ne zakomplikuje iznenada.

ZDRAVLJE: Nema problema sa zdravljem. osećate se sasvim dobro u svojoj koži. Zadovoljni ste sobom i puni ste pozitivne energije. Možete da očekujete dobar period.

HOROSKOP ZA SREDU, 6. OKTOBAR: Vodolija dobija unapređenje, Blizanci gube tlo pod nogama, Vage na izmaku snage

Foto: Pixabay

 

JARAC

POSAO: Niste spremni za nove poteze koji bi mogli da vam ugroze posao. Za sada se držite podalje od bilo kakvih rizika kako ne biste imali bilo kakvu štetu na polju posla.

LJUBAV: Želite da odete korak dalje sa voljenom osobom ali je moguće da pre toga morate da rešite neke komplikacije u vašoj vezi.

ZDRAVLJE: Smanjite stres. Nervoza jako loše utiče na vaše kompletno zdravstveno stanje, tako da je veoma važno da nađete nači da budete opušteniji i da više pazite na sebe.

VODOLIJA

POSAO: Očekuje vas period u kojem bi moglo da vam bude ponuđeno napredovanje na polju posla. Pred vama je jako dobar period u kojem ćete biti veoma zadovoljni.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati priliku za novo ljubavno poznanstvo kojim ćete biti zadovoljni. Sudbina vam je naklonjena na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina kako biste uspeli da predupredite neke probleme na polju zdravlja. Veoma je važno da na pravi način jačate svoj imuni sistem.

RIBE

POSAO: Uspešno ćete rešiti neke prepreke koje ste na ovom polju imali. Možete da očekujete da će se sve dobro završiti. Spremni ste da se posvetite svojim poslovnim obavezama.

LJUBAV: Nedostaje vam da sa voljenom osobom pričate o svemu. Moguće je da imate utisak da ste se na neki način udaljili i to vam se ni malo ne dopada. Malo ste razočarani.

ZDRAVLJE: Generalno dobro zdravlje vas očekuje danas. Pred vama je povoljan dan u kojem ćete biti posvećeni ljudima koje volite, bližnjima, porodici i prijateljima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
SKORPION - AUSTRIJA

06.10.2021 08:52

Ma naravno,i ja trebam takvo partnerico,a ne sa dva lica,koja laze vec kad otvori usta.🙋‍♂️🌹😘🍀