Pazite se: Retrogradni Merkur u Vagi posebno ugrožava ove horoskopske znakove
Foto: Freepik

Merkur je u znaku Vage, što znači da će sve do 20. oktobra "udarati" na našu nostalgiju. Evo kako će se to odraziti na koji znak.

Vatreni znaci - Ovan, Lav i Strelac, trebalo bi da paze o čemu razmišljaju. Merkur nas zavarava i pokušava da nas ubedi da je nešto što više nemamo u ljubavi bilo bolje za nas. To je možda neka pogrešna osoba, ili neko u koga smo bili zaljubljeni u prošlosti. Očekujte da se vrati u vaše misli, ako ne i u vaš život, Merkur će dati sve od sebe da nam napravi haos! Ali prisetite se zašto vam je srce govorilo da bliži odnos s tom osobom nije dobra ideja i pridržavajte se toga.

Vodeni znaci - Rak, Škorpija i Ribe, pokušaće da od prijateljstva naprave nešto više i možda će tu napraviti veliku grešku. Dobro razmislite, jer Merkur će vas pomalo zaslepeti, da li je to zaista osoba s kojom želite da izgradite blizak odnos, ili vas motiviše nešto drugo? Požuda će biti vrlo aktivna, kao i privlačnost, ali period retrogradnog Merkura nije dobar za testiranje ovakvih odnosa.

Vazdušni znaci - Blizanci, Vaga i Vodolija, moraće do kraja oktobra da rade na svojoj postojećoj vezi. Moguće su čarke, pa čak i svađe, a sve to bez nekog pravog razloga. Budite svesni onoga što imate u životu i cenite to, jer ne bi trebalo da ga izgubite zbog ove kosmičke zbrke.

I zemljani znaci - Bik, Devica i Jarac, moraće da paze na vezu koju imaju, da je neguju i razvijaju. Iskoristite naredne nedelje da se podsetite zašto ste se zaljubili jedno u drugo. Posetite mesta koja vam bude nostalgiju ili romantiku, zajedno istražujte neke nove teritorije u ljubavi, samo tako ćete izbeći negativno dejstvo retrogradnog Merkura.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading