OVAKVA ŠANSA NEĆE SE PONOVITI: Ne propustite magiju Mars-Saturn 25. septembra, možete privući veliki novac, i novu ljubav
Foto: Pixabay

Astrolozi otkrivaju da nas za dva dana očekuje trigon Marsa i Saturna koji donosi velike ambicije, snagu, upornost. Preuzećete važne zadatke i završićete ih na vreme, napokon obavljate poslove koje ste zapostavili.

Strpljenje i disciplina vam donose uspeh,a komentari okruženja neće vas sprečiti da napredujete.

Ovo je dobar tranzit da se posvetite nečemu strastveno, a baš to vam može doneti novac i poboljšanje finansija. To je nešto na čemu dugo radite, sanjate o tome i što ste odavno želeli. Ovo je period kada se ređaju uspesi i kada dolazi do praktičnih rezultata. Pravimo dobre postupke, tvaramo temelje za dobru budućnosti i stojimo stabilno na polju finansija.

Ali, danas je važno biti opreza i pažljiv, jer prilike kakve se događaju možda se neće ponoviti. Uzmite ono što vam trigon ove dve moćna planete pruža i iskoristite ga da unapredite svoj život. Osim na polju finansija i posla, očekuje nas i magija ljubavi i pojačana strast.

Magija Mars-Saturn povezana je sa se*sualnom željom i snažnom privlačnosti. Ovo je dobar period da obnovite strasti ako ste dugo u vezi i podstaknete bliskost. Sa druge strane, oni koji su usamljeni izlaziće, zabavljaće se i pokušati da pronađu nekoga za sebe. Očekuje vas snažna privlačnost ili flert.

Oni koji ipak započnu novu vezu tokom trigona Marsa I Saturna imaće velike šanse da ovaj odnos izgrade na dobrim osnovama i stvore veliku ljubav koja obećava.

Hvatajte šanse u letu, udahnite novi talas energije i ne plašite se transformacije!

Komentari (0)

Loading