Želite ozbiljnu vezu? Ovi horoskopski znakovi su najbolji izbor
Foto: Pixabay

Bik

 

Niko ne ceni osobe kojima se obvezao kao tvrdoglavi Bik. Iako se za njega često može čuti da je lenj, kada se nečega prihvati, ništa ga ne može odvući od njegovih obaveza. Pripadnici ovog znaka nisu samo tvrdoglavi, nego su i veoma lojalni. Možda neće odoleti novom paru cipela, ali kada je veza u pitanju, biće vam posvećeni do smrti. Oni više vole udobnost i sigurnost nego uzbuđenja, što još više govori u prilog koliko su pouzdani kao partneri.

Devica

I Device su poznate po tome što su razumne, stabilne i potpuno izgrađene ličnosti. Po njima možete navijati sat jer su im tačnost i preciznost potrebni kako bi napredovale. Dok drugi znakovi rutine smatraju dosadnima i ograničavajućima, Device najbolje funkcionišu kada znaju šta mogu očekivati. One nisu dobre samo za izradu rasporeda i izvođenje planova, nego su i jedan od najpouzdanijih partnera u vezi.

Vaga

Iako nisu stabilni zemljani znak, već vazdušni, kada je u pitanju pouzdanost, oni rođeni u znaku Vage retko kad razočaraju. Za pripadnike ovog znaka ništa nije važnije od održavanja ravnoteže i stabilnosti, a to se odnosi i na njihove ljubavne veze. Dobroćudne Vage nisu srećne ako svi oko njih nisu srećni i neće oklevati ako ikako mogu pomoći da se ljudi osećaju bolje. Uvek se možete osloniti na Vagu ako vam je potrebno da vas neko sasluša ili ako vam treba rame za plakanje jer one vole da budu od pomoći ljudima.

Jarac

Jarac odgovornost podiže navisoki nivo. Iako pripadnike ovog znaka prati reputacija da su odgovorni do te mere da postaju kruti, ne može se poreći da su Jarčevi dostojni poverenja i odani do srži. Hoće li vas Jarac ostaviti na cedilu čak i ako radi nešto drugo? Definitivno neće. Ako vam se pokvari auto pri polasku na put, doćiće da vam pomogne i poželi dobar provod. Jarčevi su partneri koji vas nikad neće izneveriti, što je puno važnije od toga što veći deo vremena nisu raspoloženi za provod i akciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading