HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. SEPTEMBAR: Vodoliju prati sreća, Ovna ozbiljni emotivni problemi, a Bika konflikti na poslu
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nećete imati preterano dobru situaciju na poslovnom planu. Odlažu se poslovi na koje ste duže vreme čekali. Moguće jeda ćete zbog toga biti prilčno razočarani.

LJUBAV: Prilično ste pasivni na polju ljubavi i ne pokazujete inicijativu ni interesovanje ka ulasku u neku novu vezu. Moguće je da vam treba još vremena da prebolite osobu iz prošlosti.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa hroničnim umorom. Pred vama je period u kojem biste mogli da budete prilično malaksali i bez energije. Izdvojite više vremena za sebe.

BIK

POSAO: Moguće su nesuglasice sa kolegama koje ne razumeju vaš sistem rada. Ne želite da se prilagođavate drugima i važno vam je da radite sve po svom.

LJUBAV: Iako ste bili uvereni da vam je partner veran do vas dolaze glasine kako ipak stvari možda nisu takve kakve mislite da jesu. Moguće je da će u vama da se probudi crrv sumnje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa alergijama. Očekuje vas period u kojem ćete biti skloni brojnim tegobama kada je u pitanju polje zdravlja. Najbolje bi bilo da se oko svega posavetujete sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama je povoljan dan tokom kojeg vam posao ne predstavlja brigu. Imate neko slobodno vreme koje možete da iskoristite za odmor.

LJUBAV: Uživate kada ste pored svog partnera. Lepo vam je i planirate zajednički život i budućnost zajedno. Možete da očekujte da ćete biti zadovoljni vašim odnosom.

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da očekujete probleme kada je u pitanju polje zdravlja. Pred vama je period u kojem možete da očekujete generalno pozitivno stanje na ovom polju.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. SEPTEMBAR: Vodoliju prati sreća, Ovna ozbiljni emotivni problemi, a Bika konflikti na poslu

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Nalazite se pod prilično velikim pritiskom i odnos sa poslovnim okruženjem nije dobar. Nadređeni vas nerviraju i to dosta utiče na vaš gubitak volje za poslom.

LJUBAV: Želite da provodite više vremena sa voljenom osobom ali vam je teško da se organizujete pored velikog broja obaveza. Moguće je da vas neke svakodnevne stvari opterećuju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi vezani za pritisak kod vas. Generalno bi mogla da vas prati malaksalost. Važno je da redovno jedete kao i da unosite dovoljno tečnosti.

LAV

POSAO: Možete da očekujete da ćete rešiti problem koji vas je mučio. Ako ste bili u svađi sa nekim na poslu, naćićete kompromis pred vama je povoljan period za poslovna razrešenja.

LJUBAV: Lepo se slažete i uživate u trenucima koje provodite zajedno sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni situacijom koju imate na ovom polju.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema sa zdravljem kod vas. Možete da se nadate sasvim povoljnom periodu u kojem ćete biti veoma zadovoljni. Puno energije nosite u sebi.

DEVICA

POSAO: Nakon kraćeg premišljanja ćete doneti novu odluku koja bi za vaš posao mogla da bude veoma važna. Možete da očekujete da ćete uspeti da rešite neke probleme na ovom polju.

LJUBAV: Slede ljubavna iznenađenja i preokreti koje niste očekivali. Pred vama je mogućnost za spajanje sa osobom do koje vam je stalo i sa kojom već odavno imate hemiju.

ZDRAVLJE: Skloni ste prehladi i problemima sa grlom. Očekuje vas period u kojem ćete biti podložni brojnim problemima sa zdravljem. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

VAGA

POSAO: Manje poboljšanje na polju finansija je pred vama. Generalno ćete biti zadovoljni i poslovnom situacijom koja vam je sasvim stabilna. Ne očekuju vas neke veće promene.

LJUBAV: Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju priliku za zanimljivo novo poznanstvo i početak veze. Možete da očekujete povoljan dan za ljubav.

ZDRAVLJE: Nema problema kod vas. Možete da očekujete da ćete u sebi imati mnogo energije i da čete generalno biti zadovoljni okolnostima na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste baš raspoloženi za posao, moguće je da ne možete sami da završite nagomilane obaveze iz prethodnog perioda i da vam je potrebna pomoć od strane saradnika.

LJUBAV: Problemi koji vas prate u braku postoje već dugo. Na neki način kao da se mirite sa negativnom situacijom i ne pravite promene. Ipak, stanje ne može ostati isto još dugo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesvesticom kod vas. Pred vama je period u kojem ćete generalno imati manjak energije pa biste o tome trebali da povedete više računa.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 20. SEPTEMBAR: Vodoliju prati sreća, Ovna ozbiljni emotivni problemi, a Bika konflikti na poslu

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

POSAO: Nije trenutak za nagle odluke. Potrudite se da svoje poslove održavate stabilnim i pod kontrolom. Važno je da budete sasvim sigurni u svaki nov potez koji napravite.

LJUBAV: Moguće je da niste našli pravu osobu i partnera sa kojim biste mogli da imate sve ono o čemu sanjate. Možete da očekujete emotivne probleme u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas. Problemi sa promenljivim pritiskom su vam takođe naglašeni. Potrudite se da povedete malo više računa o svom zdravlju generalno.

JARAC

POSAO: Moguće je da razmišljate o sklapanju poslovne saradnje sa osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Pred vama je povoljan period za nova dešavanja i promene.

LJUBAV: Moguće je da ćete se uskoro razdvojiti od partnera sa kojim već duže vreme nemate dobar odnos. Prihvatite činjenicu da je došlo vreme za promene na ovom polju.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stopalima. Očekuje vas period u kojem će vam noge biti generalno slaba tačka kada je u pitanju polje zdravlja. Moguće su i tegobe sa cirkulacijom.

VODOLIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspeti da realizujete svoje planove. Povoljan je dan za sve administrativne poslove koje treba da obavite. Možete da očekujete faktor sreće.

LJUBAV: Moguće je da voljenoj osobi ne želite da priznate da ste ljubomorni iako vas to izjeda iznutra. Vaš odnos bi mogao da postane veoma buran i turbulentan u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Skloni ste upalama koje bi mogle ozbiljnije da se odraze na vaše polje zdravlja. Potrudite se da povedete više računa o sebi. Jačajte imunitet i pazite na ishranu.

RIBE

POSAO: Uz pomoć saradnika ćete lako rešiti sve nedoumice. Možete da očekujete da će vam se danas neko dobro delo vratiti i da ćete dobiti uslugu koja vam je potrebna.

LJUBAV: Uživate u naletu emocija i romantike sa voljenom osobom. Možete da očekujete lepa dešavanja. Spremni ste da se iskreno posvetite vašoj ljubavi i da uživate u vašem odnosu.

ZDRAVLJE: Posetite lekara radi kontrole. Pred vama je period u kojem ćete imati mogućnost da na polju zdravlja sanirate neke manje problme iz prošlosti. Pazite na sebe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading