NEDELJNI HOROSKOP: Bik treba da se pazi prevaranata, Škorpija na meti prevaranata...
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Iako okolnosti na poslovnom planu i dalje nisu sasvim idealne, moguće je da će vas tokom ove nedelje više nego pre pratiti- sreća. Mnogo lakše ćete obavljati svoje svakodnevne radne zadatke i na neki način uvek biti u prilici da odaberete manje od dva zla. U situaciji koja je generalno haotična i nestabilna ( a odnosi se na kompletno radno okruženje, ne samo na vaš položaj), moguće je da ste na neki način zaštićeni i da za sada prolazite bolje od drugih. Pokažite na neki način svoju zahvalnost zbog toga i potrudite se da budete maksimalno posvećeni poslu. Daleko bolji period nastupa sredinom i krajem nedelje, jer se prave bolji planetarni aspekti na nebu, pa ćete se krajem nedelje osećati mnogo jače, stabilnije, imaćete više volje i samopouzdanja, pa samim tim i bolji pristup poslu.

Ljubav

Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu da očekuju stabilnu i mirnu situaciju sa voljenom osobom. Povoljan je period za zajednička ulaganja, planiranja vezana za budućnost, zajednički posao ili recimo zajednički fond osiguranja itd. Sve što se vezuje za materijalna pitanja zajedno sa vašim partnerom sada na pozitivan način možete raazrešiti. Slobodni Ovnovi će imati burnu nedelju u kojoj postoje dve mogućnosti... Prva je povratak i inicijativa ka obnovi kontakta sa nekim od bivših ljubavi, a druga je mogućnost sasvim neočekivanog novog poznanstva na nekom javnom mestu ili poslu. Odgovaraju vam Vaga, Devica i Lav, a sa Vodolijom gledajte da izbegavate vezu, barem u ovom periodu. U drugoj polovini nedelje ćete biti više zainteresovani za početak nečega ozbiljnog i stabilnog, dok u prvoj polovini ove sedmice više težite avanturama.

Zdravlje

Situacija na polju zdravlja se popravlja kako vreme odmiče. Ukoliko treba da se podvrgnete nekom rizičnom zahvatu ili da isprobate neku eksperimentalnu terapiju itd, obavezno se posavetujte sa više lekara, važno će vam biti da čujete različita mišljenja kako bi znali koju odluku da donesete. Ukoliko ste podložni hroničnim tegobama, one se u ovom periodu lako vraćaju pa se potrudite da sami preduzmete mere predostrožnosti. Iako generalno niste skloni gojenju, sada možete imati povećan apetit, a samim tim biti skloni manjem višku kilograma. To ne mora biti strašna stvar ni po vaš izgled, ni po zdravlje ako se budete potrudili da malo povučete kočnicu i da delimično makar ograničite sebe. Povedite računa i mogućim problemima sa štitnom žlezdom. Generalno bi sada hormoni mogli da vam budu promenljiva tačka, kao što je i vratni predeo podložan tegobama.

Savet: Živite u sadašnjem trenutku. Sve ostalo je prošlo ili će tek doći.

BIK

Posao

Biće mnogo protivrečnosti u vašem životu, a i na vašem poslovnom polju tokom ove nedelje. Ono što smatrate da će ići lako i za čas posla, može da se zakomplikuje i odugovlači. A teške poslove nasuprot tome- zavrašavate veoma brzo i bez problema. Prva dva dana ove nedelje su vam jako nepovoljna za bilo kakav početak posla, nove odluke i bilo šta slično, pa se potrudite da sačekate polovinu i kraj nedelje kako bi preduzeli mere koje želite. Ako se bavite privatnim poslom, poboljšanje dolazi, ali ne onda kada ga očekujete već sa zakašnjenjem. Iako vaš vladalac- Venera, tranzitira kroz znak Škorpije i odatle pravi još bolji uticaj na vas, drugi aspekti i retrogradne planete mogu vas u velikoj meri kočiti na svim poljima. Iz tog razloga, dok se ovaj uticaj malo slegne, najbolje ćete funkcionisati krajem ove sedmice.

Ljubav

Racio i emocije vam nisu preterano usaglašeni tokom ove nedelje, što može na neki način da vas dovede u stanje zablude, većih očekivanja i preterivanja u bilo kom pogledu. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner će se postaviti zrelo i odgovorno pa ćete zahvaljujući njemu uspeti da rešite neke probleme u vašem odnosu. Ako ste slobodni i imate simpatiju, raspoloženje će vam u zavisnosti od komunikacije s njim/njom oscilirati svakodnevno. Moguće je da ćete imati i više različitih raspoloženja u samo jednom danu ili nekoliko sati. Pokušajte da svoju sreću ne vezujete za drugu osobu, već za vaše unutrašnje stanje i potrudite se da poradite na smirenosti. Ako nemate simpatiju, novo poznanstvo se dešava krajem nedelje i to bi mogla da bude osoba za stabilnu i ozbiljnu vezu. Ljubavna situacija će se srediti samo se potrudite da ne prenagljujete.

Zdravlje

Na polju zdravlja dolazi nov nalet aspekata koji ne utiču povoljno na vas. Biće potrebno da u velikoj meri povedete računa o sebi tokom ove nedelje. Na prvom mestu su mogući problemi sa glavom, očima, ušima, migrenom ali su mogući i problemi sa pritiskom, vrtoglavicom i osećajem malaksalosti. Redovno proveravajte krvni pritisak i ukoliko postoji neka terapija koju uzimate potrudite se da to bude u skladu sa savetom vašeg lekara. Nemojte da uzimate veće količine alkohola, tableta za smirenje i tome sl. kako ne bi došlo do ozbiljnijih komplikacija i problema. Ovo je faza u kojoj vam i vid može biti oslabljen, a mogući su i problemi sa kataraktom, očnim pritiskom itd. Ukoliko primetite da se po tom pitanju nešto “čudno” dešava, obavezno se javite lekaru radi pregleda. Za svaki problem se sada posavetujte sa stručnjakom, ne rešavajte na svoju ruku.

Savet: Nemojte dozvoliti da vas nervoza ili prosto loš dan navedu na misli da imate loš život.

NEDELJNI HOROSKOP: Bik treba da se pazi prevaranata, Škorpija na meti prevaranata...

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao

Situacija na poslovnom polju kod vas može da bude veoma dinamična, ali istovremeno i konfuzna. Mnogo toga zavisi i od načina na koji ćete vi sagledati i prihvatiti stvari koje se dešavaju oko vas. Možete da očekujete da će neka ponuda iz inostranstva da se obnovi ili ćete dobiti neke papire od suda koje ste čekali od ranije. Ti papiri mogu biti vezani i za kazne, prekršaje ili neke nepovoljne vesti za vas. Ukoliko se bavite privatnim poslom, veće brige nećete imati. Ovo je faza u kojoj su vam naklonjeni poslovi vezani za kraća putovanja, ali dug put u inostranstvo ili na neki drugi kontinent vam ne može biti isplativo. Moguće je i da predosećate prisustvo nekog tajnog neprijatelja, rivala iz senke. Glasine se šire oko vas- protiv vas. Verujte svojim očima i intuiciji više nego rečima koje čujete.

Ljubav

Sredina i kraj ove nedelje su vam mnogo pozitivnije postavljeni nego početak. Mogućnost za novo, zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je veoma harizmatična i šarmantna vam se otvara krajem nedelje. Moguće je da nećete odoleti njenoj zavodljivosti. Generalno ste raspoloženi za flert, a kao i obično- vešti u tome. No, pošto je polje komunikacije negativno postavljeno, potrudite se da se ne zalećete, da ne dajete svoje srce na dlanu i da se potrudite da prvo malo ispitate teren pre nego što krenete u akciju. Ukoliko budete impulsivni ili brzopleti možete biti pogrešno shvaćeni. Probajte da razmislite dva puta pre nego što nešto kažete, iako je za vas to težak zadatak. Blizanci koji su zauzeti mogu generalno da očekuju mirnu nedelju i povoljan period, ne bi trebalo da bude nekih većih trzavica ili komplikacija.

Zdravlje

Na polju zdravlja stanje kod vas nije ni malo idealno, pa lako može da dođe do raznih smetnji i problema. Potrudite se da budete spremni da mirujete tokom ove nedelje i da se ne zamarate previše. Iako imate generalno dinamičnu prirodu i volite da budete non stop u pokretu, sada biste lako mogli da dođete do toga da se preforsirate. Hroničan umor, pad energije, bezvoljnost mogu da vas prate i zato je važno da se čuvate. Ukoliko generalno patite od niskog pritiska, ova faza će vam biti pogotovo teška na tom polju. Mogući su i problemi sa snom- ili previše spavate ili premalo, a rezultat je isti- nedostatak energije tokom dana. Moguće je da se sada jako teško budite i pokrećete u bilo kom smislu. Ovo je faza mirovanja u kojoj treba da slušate laganu muziku, da se opuštate, meditirate i idete na masaže.

Savet: Krajnje je vreme da se prema ljudima ponašate onako kako se oni ponašaju prema vama.

RAK

Posao

Moguće je da će vam ova nedelja krenuti tako što ćete biti veoma zabrinuti zbog finansijskog stanja, a završiće se boljim ishodom od očekivanog. Priliv novca je moguć sredinom ili krajem nedelje i generalno biste trebali da budete zadovoljni sa tim. Ukoliko se bavite privatnim poslom u istom tom periodu dolazi do poboljšanja uslova na tom polju. Komunikacija sa saradnicima je generalno povoljna i možete da očekujete da ćete od njih dobiti iskrenu i pravu podršku. Bez obzira na sve pozitivne okolnosti, kao i na unutrašnju snagu i stabilnost koju imate, možete povemeno biti skloni padu koncentracije ili pogrešnom rasuđivanju. I to ne radi uticaja drugih, već može da se desi da sada vaše dobro poznato šesto čulo- malo zakaže i omaši. Zato, pre svake odluke sve proverite iz više uglova, sve izračunajte i stavite na papir, pa tek onda krenite u akciju.

Ljubav

Na ljubavnom planu situacija kod vas može da bude promenljiva. Ako ste slobodni, povoljniji vam je početak nedelje za nova poznanstva, flert, komunikaciju i nova dešavanja. Moguće je da neće doći baš do konkretnog početka veze, ali ćete biti negde nadomak toga. Poznanstvo dolazi preko zajedničkih prfijatelja, u društvu, u sklopu neke opuštene atmosfere. Moguće je da ćete se pored te osobe osećati kao da ste svoji i da ne morate ništa da glumite. Odgovara vam Škorpija, kao i Riba, ali sa Blizancem i Strelcem sada izbegavajte ljubavne odnose. Zauzeti pripadnici ovog znaka mogu imati manje zahlađenje odnosa sa partnerom krajem ove nedelje. Moguće je da se svako polako okreće na svoju stranu i da oboje imate utisak da vam je potrebno neko vreme i prostor- odvojeno... Nemojte ništa da prihvatate fatalno, jer je sve i dalje podložno promenama.

Zdravlje

Generalno na polju zdravlja tokom ove nedelje kod vas ne bi trebalo da bude većih ili kritičnih problema. Jaki ste, energični i imate veoma naglašenu sklonost ka brzoj regeneraciji i oporavku. Ovo je period u kojem veoma lako možete da prevziđete neke probleme iz prošlosti ukoliko postoje ili ćete jednostavno i sami početi više da se bavite stanjem svog organizma, navikama itd pa će samim tim i situacija biti bolja. Prija vam umerena, ali ne i preterana aktivnost. Sada vam odgovaraju i ekstremni sportovi ili bavljenje nekim neobičnim hobijima koji vam takođe unose pozitivnu energiju. Raspoloženi ste za druženje, izlaske, komunikaciju sa ljudima, ali ne svima- već vašom odabranom grupicom pozitivaca koje volite. Možete da očekujete da će generalno vladati pozitivna atmosfera kod vas tokom ove nedelje.

Savet: Koliko god vam se činilo teško, nastavite da se trudite jer ćete uskoro brati plodove svoga rada.

LAV

Posao

Najviše treba da se čuvate velikih očekivanja, nerealnih obećanja. Potreba za megalomanijom se sada mora isključiti kako zbog velikih vizija i velikih ulaganja ne biste bili na velikom gubitku. Nemojte ništa da započinjete tokom ove nedelje niti da donosite važne odluke. Vreme i strpljenje su sada vredni zlata za vas, ili u svakom slučaju vrede više od šarene laže. Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da se nadate da će situacija biti generalno pozitivna i da ćete ostvariti poboljšanje uslova, veći obim posla, pa moguće i veću zaradu. Ako planirate poslovne pregovore sačekajte sredinu ili kraj nedelje kako biste ih započeli. Situacija sa nadređenima može da bude solidna, ali vam zato oni koji su na položaju ispod vas mogu praviti neke probleme. Potrudite se da ništa ne rešavate na prečac, ali takođe nemojte da dozvolite ni da se neko ruga vašem autoritetu.

Ljubav

Zauzeti Lavovi mogu da uživaju u mirnoj i pozitivnoj atmosferi unutar svog doma. Moguće je da ćete sa partnerom generalno imati lep odnos. Naglašen je hedonizam i potreba za tim da u svemu uživate zajedno. Moguće je i da ćete se češće kao par pojavljivati u javnosti izlaziti u omiljene restorane, kafiće itd. Prija vam da budete viđeni i uživate u komentarima ljudi oko vas. Moguće je da planirate proširenje zajedničkog doma ili kupovinu zajedničke nekretnine, ali za to treba da pričekate još neko vreme. Slobodnim Lavovima dolazi povoljna faza za nova poznanstva krajem nedelje. Moguće je da ćete sasvim spontano ući u priču sa osobom koja će vam vremenom postati prilično značajna. Sada vam odgovaraju mlađi partneri, kao i znakovi Blizanac, Devica i Vaga. A Ribu i Strelca izbegavajte tokom ove nedelje.

Zdravlje

Promenljivo zdravstveno stanje vam sledi tokom ove nedelje. Zbog nepovoljnog uticaja od strane Jupitera, možete biti skloni gojenju. No, to nije sve. Mogući su i problemi vezani za jetru, pankreas, žuč, holesterol, krv, šećer. Ukoliko već imate neke slične probleme od ranije ili vam se javljaju određeni simptomi vezani za navedene oblasti, obavezno posetite lekara jer postoji mogućnost da je u pitanju nešto što treba da se isprati. Uradite analizu krvne slike za svaki slučaj. Pored ovih problema, naglašena je i osetljivost leđnog predela kod vas pa možete i te kako biti skloni problemima vezanim za kičmeni stub, ali i kompletna leđa. Pazite da ne dođe do išijasa, diskus hernije i sličnih problema. Posavetujte se sa vašim fizijatrom oko svega. Potrudite se da čuvate svoje zdravlje i da se ne izlažete bilo kakvim rizičnim potezima.

Savet: Cenite ono što imate, jer nikad ne znate kada u životu to možete da izgubite.

NEDELJNI HOROSKOP: Bik treba da se pazi prevaranata, Škorpija na meti prevaranata...

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

Posao

Tokom ove nedelje samo nemojte da se oslanjate na faktor sreće i biće sve uredu. Oslonite se na sebe, svoje unutrašnje sposobnosti i znanja koje posedujete. Oslonite se i na saradnika iz inostranstva ili osobu koja vam je neki vid zaštitnika, mentora. Oslonite se na svoju intuiciju, šesto čulo, na svoje snove, vizije ideje. Nemojte misliti da nešto nije realno samo zato što nije opipljivo- u prilici ste da svoje zamisli realizujete uz samo trunku više hrabrosti i smelosti. Ne ograničavajte sebe. Ali ne budite nestrpljivi, imajte na umu da je za velike ideje neophodno i pravo vreme. Trenutno vreme je dobro za pripremu. Tokom druge polovine ili krajem nedelje možete da očkujete priliv novca kojim ćete biti zadovoljni. A kada ste na tom polju zadovoljni, lako nalazite motivaciju i energiju da date svoj maksimum na poslu.

Ljubav

Kako je Venera promenila znak i ušla u Škorpiju, tako i vi polako menjate svoj ugao gledanja na novog partnera. Moguće je da sada idealizacija na neki način prestaje i da vam monogamija trenutno ne deluje kao primamljiv izbor. Ne vidi se paralelna veza tokom ove nedelje, ali flert kao i vaša jaka potreba za slobodom mogu biti naglašeni u veoma velikoj meri. Potrudite se da prvo samo razjasnite šta želite i nemojte nikoga držati u zabludi. Ukoliko ste slobodni, početak nedelje vam je povoljniji za nova poznanstva i nova emotivna dešavanja. Odgovaraju vam Lav i Bik, dok sa Strelcem i Jarcem nećete imati preterano dobar odnos. Sada vam najviše prija neka neobavezna varijanta ili veza sa osobom koja je fleksibilna i koja vam ne ugrožava slobodu. Moguće je da ste u ovoj fazi egocentričniji nego inače i da generalno više pazite na svoje, nego na tuđe potrebe.

Zdravlje

Generalno povoljna faza za vaše polje zdravlja nastupa. Ne biste trebali da očekujete nagle probleme ili muke, osećate se vitalno i energično. Moguć je čak i višak snag i energije, pa vam umerena fizička aktivnost i te kako može prijati. Tokom ove nedelje je jedino rizično vaše ponašanje, pa zdravlje može da ugrozi preteran unos alkohola, tableta, opijata, cigreta i tome sl. Ukoliko ste porocima skloni, tokom ove nedelje ćete preterivati- što na zdravlje ne može dobro da se osloni. No, ako sve ovo preokretene ka pozitivnim odlukama, ako rešite da se oslobodite negativnih supstanci, mogu vam se otvoriti novi horizonti, nove vizije, više pozitivne energije, a probudiće vam se i neke davno zaboravljene umetničke sklonosti koje imate u sebi. Ovo može biti faza u kojoj noću imate više energije nego danju, pa možete biti skloni noćnom životu, izlascima, klubovima i tome sl.

Savet: U životu je najbitnije da uvek budemo zahvalni i da cenimo sve ono što nam se pruža.

VAGA

Posao

Na finansijskom planu kod vas moguće oscilacije, nagle promene, strah i nezadovoljstvo. Moguće je da imate neka očekivanja vezana za pomoć kredit, odštetu, koja bi se mogla odložiti za neki drugi period. Nije povoljna faza za pokretanje privatnog posla, pa se potrudite da se sada ne bavite tim pitanjem, ako je moguće. U poteškoćama i komplikacijama na poslovnom planu vam mogu pomoći saradnici, pa se oslonite na njih jer su vam naklonjeni u ovoj fazi. Ako tražite posao, naćićete ga preko prijatelja- moguće rođenog u vatrenom znaku. Generalno, tokom ove nedelje vam sreća nije preterano naklonjena tako da možete imati razne sitne probleme, ali se mogu vratiti i neke poslovne poteškoće iz prošlosti. Zato je važno da se potrudite da ostanete dovoljno skoncentrisani, ali i da što manje rizikujete na poslovnom polju ove nedelje.

Ljubav

Venera ulazi u znak Škorpije, što se neće mnogo negativno odraziti na vas, međutim drugi aspekti i retrogradne planete poremetiće vam ljubavne planove. Na emotivnom polju su moguće velike kočnice. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada uvek nešto iskrsne i nikako ne možete da dođete do pokretanja veze i zbližavanja sa njom. Zauzete Vage mogu da očekuju zahlađenje odnosa sa partnerom, distancu, neslaganje, a moguće su i burne svađe, prepirke, sumnja i problemi sa ljubomorom i nepoverenjem. Slobodni pripadnici ovog znaka tek krajem nedelje mogu očekivati neka nova dešavanja na emotivnom polju. Prijaju vam Ovan i Škorpija, a Jarca i Vodoliju za sada izbegavajte na ljubavnom polju. Potrudite se da kočnice prihvatite sa mirom i da budete strpljivi oko emotivnih razrešenja tokom ove nedelje.

Zdravlje

Zdravstveno stanje vam u ovom periodu nije baš sjajno. Imunitet bi mogao da vam bude oslabljen i podložan brojnim problemima. Promenljivo stanje bi moglo da vam unosi nemir i strah. Lako vam se vraćaju poblemi iz prošlosti, ako ste ih imali. Tokom ove nedelje su slabe tačke pogotovo vezane za kožu, kosu, zube, nokte, kosti, kičmu, zglobove, ali i za urogenitalni trakt, ginekološke- urološke probleme, hormonalne promene, krvotok, debelo crevo... Kao što vidite dosta toga je sada kod vas “na udaru” tako da je važno da budete pažljivi. Na prvi znak bilo kakvog problema odmah posetite lekara radi pregleda i detaljnijih pretraga. Osluškujte svoje telo i pazite na sebe. Nemojte da se forsirate, odmarajte dovoljno, unosite dovoljno tečnosti. Ukoliko preduzmete mere predostrožnosti negaativna faza može da se izbegne.

Savet: Pametniji popušta, tako da je najbolje da ne pokušavate da se raspravljate i čuvate svoje živce.

ŠKORPIJA

Posao

Ukoliko planirate bilo kakve poslovne pregovore, za to su vam povoljni samo prvi dani ove nedelje i to samo ako na pregovore idete sami- bez poslovnog partnera. U suprotnom odložite sve za neki drugi put. Polje privatnog posla, ukoliko se time bavite, nije dobro postavljeno i možete da imate stres, probleme, štetu i generalno nepovoljne okolnosti. Nije ni dobra faza za kraća putovanja. Sada se preporučuje da budete statični i da prihvatite privremenu stagnaciju na polju posla. Ništa ne forsirajte, jer vam se to može i te kako obiti o glavu. Sa nadređenima imate dobre odnose, pa se oslonite na njih i iskoristite benefite koji postoje zbog toga. Ukoliko planirate potpisivanje nekog novog ugovora, imajte na umu da sve što se potpiše sada- može da se menja kasnije te i da vam trenutno niko ne može dati garanciju za bilo šta- čak i ako vam tvrdi suprotno.

Ljubav

Tokom ove nedelje ste u velikoj meri posvećeni emotivnom polju. Veoma vam je važno šta partner misli o vama i šta od vaše veze možete da očekujete. Maksimalno se trudite da stvorite lepu, nežnu atmosferu kao i da učinite da se on oseća pored vas sigurno i ušuškano. Nadate se pokretanju ozbiljnij veze ili braka- u zavisnosti od toga u kom ste stadijumu sa voljenom osobom trenutno. Ukoliko ste u braku, moguće je da vam prisustvo voljene osobe unosi neki nemir ili da ona često menja svoja raspoloženja, da je razdražljiva i pravi probleme u komunikaciji sa vama. Takav stav vam ni malo ne odgovara pa i sami znate da uzvratite teškim rečima. Umesto što se svađate, probajte tu veliku količinu energije da iskoristite na drugi način i bićete zadovoljni. Mnogo ulažete u emotivne odnose i očekujete da vam se to vrati. Moguća je nova veza za slobodne Škorpije.

Zdravlje

Zdravlje može biti nešto bolje sredinom i krajem ove nedelje, ali vas generalno i dalje prate neke smetnje i problemi. Moguće je da ćete početkom sedmice biti veoma osetljivi i da vam neće biti lako da funkcionišete pogotovo, ako ne jedete ili ne spavate dovoljno. Malaksalost koja vas prati mora da se na neki način kompenzuje većim unosom hrane, tečnosti, svežih namirnica- voća itd. Naglašeni su i mogući problemi sa bubrezima, kožom, šećerom, kilažom, vidom, sluhom, ali i sa reproduktivnim organima koji su vaša uvek osetljiva tačka. Tokom ovog perioda treba da se posvetite sebi i svom zdravlju. Počnite da učite o tome kako da stvarate zdravije navike i da primenite stil života koji će više odgovarati vašem stanju i tegobama kojima ste podložni. Oko svega se obavezno posavetujte sa lekarom.

Savet: Nije srećan onaj koji puno ima, već onaj kome malo treba, imajte to na umu.

NEDELJNI HOROSKOP: Bik treba da se pazi prevaranata, Škorpija na meti prevaranata...

Foto: Shutterstock

 

 

STRELAC

Posao

Na poslovnom polju je situacija daleko od idealne. Nestabilno okruženje, razne sitne promene i komplikacije vam stvaraju animozitet prema radnom mestu. Ipak, bez obzira na sve negativne okolnosti vi nekako duboko u sebi uspevate da ostanete smireni i pribrani, što može začuditi mnoge vaše saradnike. Finansije su tokom ove nedelje problem kod vas, pa pogotovo sredinom i krajem nedelje možete da očekujete da će biti teže stanje. Izbegavajte nepotrebne troškove ili bilo kakvu kupovinu koja vam nije neophodna, jer je sada važno da na neki način uštedite svoj novac. Poslovnih obaveza će biti mnogo, pa će vam biti potrebna dobra organizacija. Pomoć iz inostranstva može biti obećana ili se očekuje, ali kasni i ne stiže tokom ove nedelje. Isto važi i za polje papirologije, ako rešavate neka dokumenta, trebaće vam više vremena nego što mislite.

Ljubav

Tokom ove faze ne pokazujete lako svoje emocije i na neki način ostajete skriveni. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu imati dve mogućnosti za novo poznanstvo. Prva je početkom nedelje preko posla ili u nekom svakodnevnom okruženju, a druga preko prijatelja i to krajem nedelje. No, ta osoba koju upoznate preko prijatelja može da se nećka i odugovlači neko vreme tako da nećete odmah ući u vezu. Generalno vam sada na ljubavnom polju ne odgovaraju Rak, Lav i Devica, ali sa Ribom i Škorpijom možete da imate zanimljiv emotivni odnos. Ukoliko ste zauzeti sa voljenom osobom sve polako prelazi u rutinu, nema početnog zanosa i to vam malo smeta. Vi sami možete biti skloni tome da nešto pogrešno protumačite i da pravite probleme oko sitnica ili tamo gde problema ne bi trebalo da bude. Pokušajte da budete malo fleksibilniji.

Zdravlje

Otežani aspekti vladaju i na polju zdravlja kod vas tokom ove nedelje, pa je potrebno da vodite računa o sebi. Potrudite se da redovno uzimate dovoljno vitamina, bolje kroz ishranu- sveže voće i povrće, nego kroz suplemente, ali u svakom slučaju je važno da jačate svoj imunitet. U sezoni u kojoj sve vrvi od svežeg voća i povrća se potrudite da ishranu bazirate na tome, iskoristite letnji period i za neku laganiju dijetu. Promenom svojih navika u značajnoj meri možete da doprinesete stanju svog organizma. Proverite krvnu sliku, za svaki slučaj. Ako sumnjate na bilo koji zdravstveni problem- posetite lekara. Sada su vam slabe tačke vezane za sistem organa za varenje, ali i za jetru, pankreas, žuč. To su tačke o kojima treba najviše da vodite računa. Posvetite se sebi i svom zdravlju, ne dopustite da vas ubrzan stil života izbaci iz takta.

Savet: Ne zakopavajte svoje emocije, već ih otvoreno iskažite kada god osetite potrebu za tim.

JARAC

Posao

U drugoj polovini kao i krajem nedelje možete biti podložni tome da sva poslovna dešavanja prihvatate sa više panike, stresa i negativnih emocija. Moguće je da ste na neki način došli do prezasićenja na ovom polju, ali i da postoji velika odgovornost koja je na vama. Žurite u donošenju odluka, ali ih sada nećete doneti na pravi način, pa će dosta toga kasnije morati da se ponavlja. Povedite računa da ne dođe do svađa u kolektivu, koje ćete vi inicirati. Nemojte nikoga da napadate. Uzmite godišnji odmor, sada je odličan period za to, bićete rasterećeni a samim tim na taj način možete da izbegnete i loše aspekte. Finansije bi trebale da vam budu stabilne pa makar na tom planu možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Uplatite sebi neko putovanje i distancirajte se malo od poslovnog okruženja...

Ljubav

Na ljubavnom polju vas očekuju pozitivne promene tokom ove nedelje. Možete da se nadate lepim dešavanjima. Strasti su dodatno naglašene sada kod vas, pa samim tim i potreba za većom bliskošću i susretima sa voljenom osobom. Ukoliko ste u vezi ovo je lep period u kojem će vaša intima sa partnerom biti na svom vrhuncu. Pokazujete sa kao pravi Kazanova. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju nova poznanstva, flert, avanture, a pogotovo je povoljan prvi deo nedelje za tako nešto. Moguć je zanimljiv odnos sa Vodolijom čija energija vam prija. Vaga i Bik vam sada ne odgovaraju, sa njima trenutno imate sasvim suprotne želje i stavove. Prijaju vam avanture, neobavezna dešavanja, niste spremni da odmah nekome nešto obećate ili da razmišljate o budućnosti. Vaše je samo da uživate u trenutku.

Zdravlje

Nastavlja se generalno povoljan period za vaše polje zdravlja. Ne biste trebali da očekujete drastične promene ili veće probleme. Generalno se osećate sasvim dobro u svojoj koži. Možete imati i višak energije, pogotovo u drugoj polovini i krajem nedelje, pa će vam tada prijati fizička aktivnost, redovni treninzi, vežbanje, teretana, pešačenje, planinarenje ili bilo koja rekreacija koju volite. Posvetite se tome i nećete zažaliti. Sada ste pogotovo borbenog duga i prija vam da na neki način testirate svoju snagu. Možete da očekujete manje smetnje vezane za pritisak početkom nedelje, a tada pripazite i na kardiovaskularni sistem. Ukoliko smatrate da je potrebno posetite lekara za svaki slučaj. Izbegavajte stresne i napete okolnosti i potrudite se da višak energije koji imate pretočite u nešto pozitivno.

Savet: Pazite na svoje misli, jer one vrlo lako postaju reči koje izgovarate, a koje potom oblikuju vašu stvarnost.

VODOLIJA

Posao

Vaše radno mesto i poslovna situacija su prikazani kao sasvim stabilni. Postoji čak i šansa da napredujete, ali se to neće ostvariti u ovoj fazi, već polako gradite svoj put ka tome a rezultati dolaze kasnije. Bez obzira na to što ste na neki način sigurni u svoj posao, možete biti podložni većem stresu i nervozi. Pogotovo sredinom i krajem nedelje. Moguće je da ćete sami stvarati tenziju ili biti skloni tome da na neki način vizuelizujete probleme, kočnice čak i kada realno ne postoje. Pokušajte da se posvetite poslu u praktičnom smislu, bavite se konkretnim obavezama i ne razmišljajte previše, jer možete sada stvoriti samo potpuno pogrešne zaključke. Ukoliko se bavite privatnim poslom moguća je neka veća pometnja, nemiri ili će biti neophodno da menjate dosta toga u samom funkcionisanju posla kako bi stvari krenule na bolje.

Ljubav

Povoljniji je period za Vodolije koje su u braku, vezi ili nekoj emotivnoj priči koja traje od ranije. U sklopu porodice, sa voljenom osobom, vlada lepa, nežna atmosfera. Skloni ste zajedničkom uživanju, tome da otvoreno pokazujete osećanja jedno drugome i jako lepo se osećate zbog toga. Uživate u lepim trenucima koje provodite jedno pored drugog i naglašen je jak osećaj sigurnosti. Ako ste u vezi, planirate početak zajedničkog života i veoma uskoro ćete ga i ostvariti. Možete da se nadate lepim trenucima. Slobodne Vodolije očekuje bolji period krajem nedelje, tada je moguće poznanstvo sa zanimljivom osobom koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Sada vam odgovara veza sa Jarcem (ali i ostalim zemljanim znakovima- Devicom i Bikom), dok vam energija koju nose Ovan i Škorpija ne prija ni malo.

Zdravlje

Pred vama je period u kojem će zdravstveno stanje oscilirati. Moguće je da vi sami niste dovoljno spremni da se suočite sa nekim problemima ili ste pasivni po pitanju promena životnih navika. Sve u svemu može da postoji određena doza apatije i nezainteresovanosti za vaše stanje, a to nije dobro. Problem treba prihvatiti, priznati sebi i obratiti se lekaru kako bi mogao da se reši. Ignorisanje simptoma vas ne vodi nikuda. Slabe tačke koje su vam sada naglašene su vezane za stomak, probavu, bešiku, grudni koš, ali i za psihu, cirkulaciju i probleme sa venama. Moguće je da ćete u ovoj fazi lakše nego inače ulaziti u stanje veće nervoze i da ćete biti skloni mnogim burnim reakcijama. Razmislite o odlasku kod psihoterapeuta, prijalo bi vam da se posvetite i svom psihičkom zdravlju. Nemojte to prihvatatai kao bauk ili tabu, već kao način da pomognete sebi.

Savet: Posvetite se porodici i provodite više vremena sa onima koje najviše volite.

RIBE

Posao

Možete da očekujete veoma povoljnu fazu kada je u pitanju poslovno polje. Velikih stresova ili neželjenih promena kod vas ne bi trebalo da bude. Generalno ste zadovoljni stanjem koje imate. Radno mesto je stabilno, finansije su solidne. Negativna strana je naglašena u smislu konflikata sa radnom okruženjem ili nekim od kolega, pa povedite računa da tu ne dođe do pometnje. Ne oslanjajte se na druge ljude previše, ne ulažite sada mnogo energije u odnose na poslu i pustite da vam svako sam pokaže svoje pravo lice. Ova nedelja vam je povoljna za poslovne pregovore, kraća putovanja, poslove vezane za komunikaciju, trgovinu, transport i tome sl. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite dobre rezultate i važne pomake koji se sada čine kao malo, ali na duže staze će se pokazati kao značajni. Posvetite se poslu i nećete imati razloga za brigu.

Ljubav

Nalazite se u potpunom emotivnom skladu. Zadovoljni ste situacijom koju imate sa voljenom osobom i dobro se osećate zbog toga. Možete da očekujete da ćete uživati u lepim trenucima, komunikacija će se popraviti i bićete otvoreniji i iskreniji jedno prema drugome. Ukoliko planirate zajedničko kraće putovanje, lepo ćete se provesti i poneti pozitivne utiske sa sobom. Nova poznanstva su vrlo moguća za slobodne pripadnike ovog znaka. Do komunikacije dolazite spontano, prirodno, vaš šarm koji nosite u sebi sam dolazi do izražaja i nije ga neophodno dodatno naglašavati. Prijaju vam Rak, Bik, Strelac za novu vezu, a ako možete izbegavajte preterano zbližavanje sa Blizancem. Ukoliko sada uđete u neku novu vezu ona bi postepeno mogla da napreduje kasnije. Slobodno se okrenite tome da lako pokažete svoje emocije, budite otvoreni i isplatiće vam se takav stav.

Zdravlje

Odlična situacija na ovom polju vas očekuje. Tokom trenutne faze su aspekti veoma naklonjeni vama, tako da većih nestabilnosti i problema ne bi trebalo da bude. Možete da očekujete i poboljšanje nekih problema koje ste imali od ranije. Generalno u sebi nosite puno pozitivne energije, rasterećeni ste i spremni da svaki životni izazov prihvatite sa lakoćom. Pozitivan stav koji imate vam može u velikoj meri olakšati u svim situacijama. Prija vam umerena i lagana rekreacija i fizička aktivnost. Dobro se osećate kada ste u pokretu. Zadovoljni ste sobom što je najvažnije, a od tog pozitivnog osećaja se dalje razvijaju i pozitivna dešavanja. Ne očekuje vas bilo kakva briga ili smetnja na zdravstvenom polju. Uživajte tokom ove nedelje i iskoristite period u kojem ste skoro bez ijednog problema.

Savet: Nikad nemojte prestati da učite i da se mentalno nadograđujete u svakom smislu.

                                                                    

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading