HOROSKOP ZA VIKEND: Jarac će se opariti, Lav u ljubavnom zanosu...
Foto: Shutterstock

Ovan

U petak i subotu Mesec u Vodoliji osvetljava vašu jedanaestu kuću prijateljstva i humanosti. Isplanirajte nešto zabavno sa svojim prijateljima i možda čak i dobrovoljno radite za stvar koja vam je važna. U subotu popodne, Mesec se premešta u Ribe i aktivira vašu dvanaestu kuću snova, vizija i promenjenih stanja.

Bik

U petak i subotu ujutru, Mesec u Vodoliji osvetljava vašu desetu kuću karijere i uspeha, a konjunkcija sa Jupiterom u subotu ujutru osvetljava vaše mnoge talente i sposobnosti, verovatno vam donosi nagradu za svaki vaš trud. Mesec se u subotu popodne pomera u Ribe, a trigon sa vašom vladajućom planetom, Venerom u Škorpiji, ističe romantiku u nedelju ujutru.

Blizanci

Mesec u Vodolija u petak i subotu osvetljava vašu devetu kuću avanture, a povezanost sa Jupiterom u subotu ujutru podstiče vas na avanture i putovanja. Ako to ne možete učiniti doslovno, možete to učiniti kroz film, književnost ili kratak izlet u prirodi. U subotu popodne, Mesec se premešta u Ribe i vašu desetu kuću dostignuća. Trigon Venere u Škorpiji ističe vašu kreativnost, što vam može pomoći na polju karijere i u donošenju važnih odluka.

Rak

Mesec u Vodoliji ističe vašu osmu kuću skrivenih misterija. Povezivanje sa Jupiterom toliko proširuje vaše intuitivne sposobnosti da će vam možda trebati više vremena za sebe nego inače. Mesec u Ribama u subotu popodne i nedelju osvetljava vašu devetu kuću istraživanja, a Venera u nedelju ujutru stavlja u fokus umetnost i lepotu.

Lav

Mesec u Vodoliji u petak i subotu osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, a konjukcija sa srećnim Jupiterom stvara duboku ljubavnu vibraciju. Možda ćete želeti da preduzmete sledeći korak u vašoj vezi pod uticajem ovog tranzita. Mesec se u popodne pomera u Ribe, a sekstil sa ljupkom Venerom u Škorpiji u nedelju ujutru budi romantiku i duboku povezanost.

Devica

U petak i subotu fokusiraćete se na svoje zdravlje i blagostanje, navike i način života. Ovo je sjajni period da počnete više da brinete o sebi. Konjunkcija između Meseca i Jupitera može vam uliti ljubav prema sebi i energiju potrebnu za promenu. Mesec u Ribama u nedelju osvetljava vašu sedmu kuću partnerstva, dok sekstil sa Venerom pojačava romantiku.

Vaga

Mesec u Vodolija u petak i subotu usklađuje se sa vašom energijom Vage i osvetljava vašu kreativnost; konjukcija sa Jupiterom dodaje duhovni element vašim umetničkim poduhvatima. Mesec se u subotu popodne i u nedelju ujutru useljava u saosećajne Ribe, a trigon između Meseca i vaše vladajuće planete, Venere, aktivira ljubav prema sebi. Odmorite se, opustite se i uživajte u vikendu.

Škorpija

Dom i porodica su u fokusu dok je Mesec u znaku Vodolije u petak i subotu, a povezanost sa Jupiterom u vaš dom uliva ljubav, dobrotu i brigu. Mesec se u subotu popodne pomera u Ribe, usklađujući se sa vašom energijom i osvetljava vašu petu kuću kreativnosti. Trigon između Meseca i Venere u vašem znaku Škorpije ističe privlačnost.

Strelac

Mesec u petak i subotu aktivira vašu treću kuću komunikacije i lakše ćete se povezati sa ljudima do kojih vam je stalo. Mesec se u subotu popodne useljava u Ribe, osvetljavajući dom, porodicu i umetnost. Moguće je d aćete želeti da napravite neke promene u domu, u vidu dekoracije ili izmene enterijera.

Jarac

Ekspanzivni Mesec u Vodoliji naglašava vaše lične finansije, a povezanost sa velikodušnim Jupiterom može vam doneti više novca. U subotu popodne, Mesec se premešta u Ribe, aktivirajući vašu treću kuću komunikacije, veze i zajednice. Izađite iz kuće i pogledajte šta se dešava u vašem kraju, upoznajte se sa novim komšijama, stvorite kontakt sa zajendicom. Budite ljubazni!

Vodolija

Mesec u vašem znaku osvetljava vašu prvu kuću u petak i subotu ujutru, a u kombinaciji sa veselim Jupiterom pomaže vam da vidite i cenite sjajne stvari o sebi kojih možda niste uvek svesni. Mesec se u subotu popodne useljava u vašu drugu kuću prosperiteta, a u nedelju ujutru može doneti finansijsku nagradu.

Ribe

Mesec u Vodoliji osvetljava vašu dvanaestu kuću snova i promenjena stanja u petak i subotu ujutru. Povezivanje sa Jupiterom produbljuje vašu vezu sa sobom, kao i vašu intuiciju. Mesec se u subotu popodne pomera u Ribe, blistajući u vašoj prvoj kući. Trigon sa ljupkom Venerom u Škorpiji pojačava vaše samopoštovanje, a bićete i privlačniji.

Komentari (0)

Loading