HOROSKOP ZA PETAK, 17. SEPTEMBAR: Problemi sa novcem za Strelce, sukob sa partnerom imaće Jarac, Škorpiji sve ide kao "po loju"
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Nalazite se pred nekom odlukom koja možda nije toliko važna ali vaša dilema po tom pitanju nekako jeste velika. Nedostaje vam odlučnosti koju ste imali ranije na ovom polju.

LJUBAV: Bacate se u potragu za princom na belom konju! Dosta vam je prolaznih veza, tražite pravu ljubav. Moguće je da će vaša potraga ipak potrajati duže vreme nego što očekujete...

ZDRAVLJE: Nemate većih zdravstvenih problema. Možete da očekujete da ćete se tokom današnjeg dana osećati generalno dobro i da će vam zdravlje biti stabilno.

BIK

POSAO: Neophodno je da se bolje informišete o tekućim poslovnim dešavanjima kako biste znali koji je sledeći korak koji treba da napravite. Pred vama je period u kojem može biti promena.

LJUBAV: Uspećete da rešite nesuglasice sa voljenom osobom i da stabilizujete bračne odnose, napokon. Zadovoljni ste jer imate nadu da bi stvari mogle da odu u pozitivnom pravcu.

ZDRAVLJE: Ukočenost u predelu vrata vas opterećuje ali su mogući i problemi sa kičmom i leđima generalno. Posavetujte se sa fizioterapeutom i primenite neki program vežbi.

BLIZANCI

POSAO: Moguće je da ćete imati manje komplikacije na poslovnom planu tokom dašanjeg dana. Nećete baš sve planove ostvariti. Potrudite se da budete spremni za rešavanje problema.

LJUBAV: Potrebno je da pružite malo više pažnje voljenoj osobi ako želite da se vaš odnos popravi. Moguće je da ste u raskoraku jer više niste zajedno kao pre.

ZDRAVLJE: Problemi zbog stresa su mogući kod vas, današnji dan vam generalno nije povoljan pa možete da budete skloni nekim tegobama. Nađite način da se opustite.

Foto: Shutterstock

 

RAK

POSAO: Imate priliku da ispravite neke greške od ranije i da postupite pravilno. Vaš trud neće ostati nezapažen. U narednom periodu ćete zadobiti veće poverenje nadređenih.

LJUBAV: Probajte da se opustite sa svojim partnerom i da posetite neko lepo mesto koje oboje volite. Pred vama je povoljan dan za ljubav koji možete da iskoristite na jako dobar način.

ZDRAVLJE: Moguće su smetnje sa sinusima i problemi sa disajnim putevima. Moguće je i da ćete biti skloni alergijskim reakcijama. Oko svega se detaljnije posavetujte sa lekarom.

LAV

POSAO: Preporuka je da povedete računa o tome da ne zaobilazite pravila u obavljanju vašeg posla jer biste mogli da imate manje probleme sa nadređenima i zakonom.

LJUBAV: Potrebno je da imate dovoljno strpljenja i da ukažete partneru poverenje. Duplo će vam se vratiti uložena energija. Važno je da pokažete partneru da ste uvek tu za njega.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani jer biste neke zdravstvene probleme mogli da imate upravo zbog loših navika. Izbegavajte preteran unos masne i brze hrane, jedite više povrća.

DEVICA

POSAO: Potrebno je da date sebi dovoljno vremena da sve dobro izanalizirate. Moguće je da sada niste spremni za drastične promene. Pustite da stvari idu svojim tokom.

LJUBAV: Planirate da uđete u vezu sa jednom osobom koja vas magnetski privlači već duže vreme. Možete da očekujete da će ona pokazati interesovanje ka vama na suptilan način.

ZDRAVLJE: Sasvim dobro se osećate i nemate zdravstvene probleme. Današnji dan vam je jako povoljan za pozitivne promene kao i za to da se posvetite bavljenju sportom i treninzima.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

POSAO: Teško vam je da se organizujete kako treba jer vam nove obaveze pristižu kada ih najmanje očekujete. Biće vam potrebno puno živaca kako biste mogli sve da iznesete.

LJUBAV: Potrebno je da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, nema većih promena kod vas danas. Prijaće vam da se za promenu malo posvetite sebi.

ZDRAVLJE: Variranje krvnog pritiska je naglašeno kod vas, pa biste mogli da imate probleme na polju zdravlja. Potrudite se da pazite na sebe i svakako posetite lekara ako vas bilo šta muči.

ŠKORPIJA

POSAO: Učinićete sve što je potrebno kako biste ostvarili ambicije koje imate. Posao vam je veoma važan. Možete da očekujete pozitivne pomake na poslovnom polju.

LJUBAV: Opustite se uz voljenu osobu i uživajte u zajedničkim trenucima. Današnji dan vam može biti posebno romantičan. Potrudite se da date i sebi i njoj priliku da se opustite.

ZDRAVLJE: Prolazan umor je moguć kod vas pa vam ovaj dan nije povoljan za naprezanje ili za preteranu fizičku aktivnost. Odmorite onoliko koliko možete jer vam je to potrebno.

STRELAC

POSAO: Potrudite se da sve nesporazume razjasnite. Nemojte da dopustite da bilo šta ostane nedefisano. Možete da očekujete da će biti nekih komplikacija na poslu danas.

LJUBAV: Ukoliko flertujete sa osobom koja vam se dopada, možete da očekujete da će vam ona danas konkretnije pokazati svoje interesovanje. Spremni ste da napravite korak dalje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima. Današnji dan vam može doneti i sklonost ka prehladi i problemima sa gripom, virusima itd. Obavezno se posavetujte sa lekarom.

JARAC

POSAO: Nećete doći do ishoda koji priželjkujete jer preterano žurite. Niste imali u vidu neke detalje. Današnji dan vam nije povoljan i možete da budete skloni pravljenju grešaka.

LJUBAV: Deluje vam da situacija sa voljenom osobom nije kao što je bila pre i nedostaje vam vaš odnos sa početka veze. Moguće je da ćete u narednom periodu imatii veću krizu.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za odmor i opuštanje. Izmestite se malo iz svakodnevnog okruženja i potrudite se da nađete način da se relaksirate jer vam stres škodi.

Foto: Pixabay

 

VODOLIJA

POSAO: Moguće su brojne komplikacije i problemi, pa nemojte da očekujete mnogo od današnjeg dana. Poslovno polje vam nije dobro prikazano, imaćete neka negativna iznenađenja.

LJUBAV: Moguće je da ste nezadovoljni jer vam partner nije posvećen na onaj način na koji to priželjkujete od njega. Imaćete trzavice i bićete skloni problemima danas.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa stresom. Nije vam povoljan dan pa ćete i na polju zdravlja biti skloni problemima. Važno je da povedete više računa o sebi.

RIBE

POSAO: Postavili ste sebi previsoke ciljeve. Istina je da ste jako sposobni i da ćete daleko dogurati ali za to je potrebno vreme. Važno je da budete dovoljno strpljivi.

LJUBAV: Teško vam je da svoje emocije pokažete otvoreno, pa se voljena osoba udaljava od vas. Moguće je da među vama postoji puno toga što nije naglas izrečeno.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica. Pred vama je period u kojem ćete biti psihički napeti i pod stresom, što se svakako može odraziti na kvalitet vašeg sna. Prijaće vam meditacija.

Komentari (0)

Loading