HOROSKOP ZA 14. SEPTEMBAR: Vodoliju očekuje romantičan dan, Ribe će pratiti prolazna nervoza, a Škorpiji će konačno krenuti na poslovnom planu!
Foto: Pixabay

OVAN

POSAO: Vaši saradnici će vam pokazati dobru volju da zajedničkim snagama rešite neke manje probleme. Slobodno se obratite kolegama za pomoć oni će vam biti na raspolaganju.

LJUBAV: Lako sklapate nova poznanstva i veoma ste atraktivni. Očekuje vas jako dobar period kada je u pitanju polje ljubavi. Ako ste u vezi partner bi mogao da bude malo ljubomoran.

ZDRAVLJE: Nisu naglašeni problemi sa zdravljem kod vas tokom današnjeg dana. Moguće je da ćete se osećati sasvim dobro u svojoj koži i da ćete biti puni energije.

BIK

POSAO: Na ovom polju ćete osetiti veliko olakšanje nakon današnjeg dana. Nedostaje vam još jako malo da završite neke važne poslove koje ste preuzeli na sebe.

LJUBAV: Možete da očekujete zanimljivu situaciju u kontaktu sa osobom koja vam se dopada. Pred vama je period koji može da vam donese početak jedne lepe veze.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Možete da očekujete period u kojem ćete imati manje smetnje i probleme sa bolovima u leđima. Pazite na svoju kičmu.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete sreće i otvoriće vam se prilika da realizujete neke važne planove od ranije. Potrudite se da u dovoljnoj meri budete posvećeni vašem poslu tokom dana.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, uživate u lepom danu koji sa sobom donosi brojne prilike za flert i avanture. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na polju zdravlja. Možete da očekujete prilično stabilno stanje tokom današnjeg dana. Potrudite se da vreme provedete sa onima koje volite.

RAK

POSAO: Očekuje vas poboljšanje finansija u narednom periodu, a vremenom ćete imati šanse i za dobra ulaganja. Možete da očekujete veoma povoljnu atmosferu na ovom polju.

LJUBAV: Osećate se jako dobro osobe koju volite i smatrate da vaša veza može da potraje na duže staze u budućnosti. Možete da očekujet da ćete imati romantične i nežne trenutke.

ZDRAVLJE: Imate sasvim dovoljno energije. Potrudite se da tokom današnjeg dana budete i fizički aktivni jer vam bavljenje sportom može prijati da se oslobodite stresa.

LAV

POSAO: Oslanjate se na saradnike u koje imate poverenja i nadate se da ćete uspeti da rešite neke manje komplikacije. Možete da očekujete generalno povoljan dan.

LJUBAV: Voljena osoba se trudi da vam ugodi ali vi se konstantno osećate nezadovoljno. Moguće je da je problem u vama. Trebali biste da se posvetite samoanalizi.

ZDRAVLJE: Brinite o svojoj suvoj koži koja bi mogla da vam stvara smetnje sa zdravljem. Možete da budete skloni nekim tegobama pa bi bilo dobro da se posavetujete sa dermatologom.

DEVICA

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza, pa ćete najverovatnije imati prilično naporan dan. Potrudite se da date sve od sebe kako bi napravili dobru organizaciju.

LJUBAV: Moguće je zanimljivo poznanstvo sa osobom koja bi nekako spontano i neprimetno mogla da vam se uvuče pod kožu. Pokažite joj da ste spremni za nešto više.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Možete da očekujete generalno povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu. Ne vide vam se veći problemi i smetnje.

VAGA

POSAO: Pred vama je mogućnost da se sasvim opustite i da se odmorite od napornog poslovnog tempa koji ste imali u prethodnom periodu. Možete da očekujete dobar dan.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, dolazi vam novo poznanstvo sa osobom sa kojom ćete imati pravu ljubav. Zauzeti pripadnici ovog znaka imaju mirno stanje sa partnerom.

 ZDRAVLJE: Odlično ste raspoloženi! Možete da očekujete da ćete se jako dobro osećati i da nećete imati veće probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Spremni ste za akciju!

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da će vam se pokrenuti pozitivne promene koje ste priželjkivali. Pred vama je jako povoljan period u kojem bi sve trebalo da vam ide po planu.

LJUBAV: Možete da očekujete poboljšanje odnosa sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, moguća je veza sa Ribom. Među vama vladaju jake i obostrane emocije već neko vreme.

ZDRAVLJE: Povedite računa o stomaku koji bi mogao da vam bude osetljiv. Potrudite se da vašu ishranu uskladite sa potrebama organizma i ne preterujte sa bilo čim danas.

STRELAC

POSAO: Nervoza može veoma negativno da se odrazi na vaše polje posla, pa se potrudite da radite na svom samopouzdanju. Nemojte da se brecate i da započinjete svađe.

LJUBAV: Dolazi vam prilika da pokažete svoja osećanja pred osobom koja je takođe zainteresovana za vezu. Možete da se nadate pozitivnim promenama.

ZDRAVLJE: Posavetujte se sa nutricionistom koji bi mogao da vaam pomogne oko vaših problema sa prekomernom telesnom težinom. Vreme je da počnete da radite na sebi.

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno motivacije i da ste postali pasivni u prethodnom periodu. Dajte sebi malo vremena da se odmorite i da napravite predah od posla.

LJUBAV: Niste ostvarili ono čemu ste se nadali na polju emocija, pa sada razmišljate o nekim promenama vezano za vaš status. Moguće je da vam je potrebno vreme za nova dešavanja.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike ako želite da zadržite dobro stanje na polju zdravlja. Od vas zavisi u kom pravcu će neke stvari ići i zato je važno da vodite računa o sebi.

VODOLIJA

POSAO: Želite da pokažete ambicije i da budete dobro shvaćeni od strane vašeg poslovnog okruženja. Možete da očekujete da ćete imati sve pod kontrolom u narednom periodu.

LJUBAV: Očekuje vas veoma lep i romantičan dan sa osobom do koje vam je jako stalo. Možete da se nadate odličnoj situaciji. Lepo se slažete i zadovoljni ste okolnostima.

ZDRAVLJE: U odličnoj ste formi! Pred vama je jako povoljan period tokom kojeg ne biste trebali da očekujete veće probleme sa zdravljem. Dajte sve od sebe da tako i ostane!

RIBE

POSAO: Pokušajte da se ne opterećujete poslovnim obavezama i da uživate u ovom danu koji vam je veoma povoljan. Možete da očekujete nova dešavanja danas.

LJUBAV: Potrebne su vam emotivne promene. Vreme je da se malo više angažujete po pitanju novih poznanstava. Budite spremni da preuzmete inicijativu onda kada se to bude očekivalo.

ZDRAVLJE: Prolazna nervoza bi mogla da vas prati tokom današnjeg dana ali vam nisu prikazani veći problemi na polju zdravlja. Nađite način da prevaziđete stres.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading