NEDELJNI HOROSKOP: Nepovoljan period za većinu - Novac kasni, povratak bivše ljubavi, konflikti i pad motivacije, proverite šta čeka vaš znak
Foto: Pixabay

OVAN

Posao

Novac koji očekujete se odlaže nažalost i još uvek nema konačnog rešenja za vaš problem. Može se reći da komplikacije tek počinju. Ova nedelja će vam biti veoma otežana jer imate utisak da stalno na nekog ili nanešto čekate. Većina stvari ne zavisi od vas ali se od vas očekuje da reagujete i nalazite se na neki način u vrlo nezahvalnoj situaciji. Moguće je da biste se najradije okrenuli i otišli na godišnji odmor- ne bi li se tako sklonili od problema ali tako nešto va ne bi odvelo u pozitivnom pravcu. Umesto toga se potrudite da date sve od sebe da zauzmete pozitivan stav i da improvizujete iako nemate baš sve one uslove koji su vam potrebni. Pokušajte da prihvatite ograničenja koja postoje i da na neko vreme obuzdate svoje negativne reakcije. Bolje se organizujte, budite spremni da prihvatite da neke stvari sada nisu u vašim rukama i radite svoj posao.

Ljubav

Moguće je da će se neka bivša ljubav sada vama vratiti ili će makar to pokušati da uradi. Vi na prvi pogled nećete biti sigurni da li je njena namera povezana sa emocijama ili ima druge motive ali nakon razgovora i susreta ćete shvatiti o čemu se radi. Moguće je da vi ovaj put nećete odoleti njenom šarmuj i da će se pomirenje i zbližavanje desiti iako to niste planirali. Određena distanca bi mogla da se desi nekoliko dana nakon tog susreta jer vi nist sigurni šta želite od tog odnosa. Kratko može trajati vaše pomirenje jer vrlo brzo dolazi do nekih neugodnih pitanja i očekivanja druge strane, za koja vi niste spremni. Ako ste u vezi ili braku stanje sa voljenom osobom je prikazano kao prilično pozitivno. Uživate u zajedničkim avanturama  i ne postoji ništa što bi omelo vašu ljubav koja je sada jača nego pre.

Zdravlje

Bilo bi dobro da uradite test tolerancije na hranu i da posetite nutricionistu koji vam može dati neke korisne i važne savete. Ovaj period je povoljan za korigovanje životnih navika a najvažnije je da krenete polako sa pravilnom ishranom, pa ćete vreenom i druge stvari regulisati. Generalno ste u ovoj fazi vi dobro i energično prikazani tako da na polju zdravlja nebiste trebali da očekujete nove probleme. Po horoskopu ste sada zaštićeni od negativnih uticaja ali to ne znači da sami na sebe ne treba da pazite. Možete biti u nekoj meri skloni preterivanju pa se potrudite da izbegavate alkohol. Nekoliko pijanih noći za redom sasvim mogu da porfemete vaš dobro upostavljen i zdrav životni ritam koji ste izgradili. Potrudite se da sve poroke izbegavate i da radite na samokontroli. To je jedini prav i zdrav put ka vašoj sreći i stabilnosti.

Savet: Posvetite se sebi, jer ako niste zadovoljni sobom nećete biti ni drugima.

BIK

Posao

Treba vam mnogo strpljenja kako biste mogli da izađete na kraj sa svim poslovnim problemima, obavezama i poteškoćama koje su ispre vas. Potrudite se da date svoj maksimum na ovom polju tokom trenutne faze kako biste kasnije mogli da imate više vremena za odmor. Ukoliko sada date gas do daske, kasnije će mnoge stvari mnogo lakše i brže ići. Mnogi zastoji koji su bili prisutni se mogu sada otkloniti ali za to je potreban vaš trud i odluka. Pokažite sebi i drugima da ste spremni da se prihvatite posla. Vi ste nekada skloni i kukanju, ali sada nije vreme za to. Ukoliko se plašite za svoje radno mestu, ne treba da brinete jer na tom polju nemate loše aspekte. Nije povoljna faza za uzimanje godišnjeg odmora jer bi mnogo toga moglo da vam ostane nedovršeno a i propustili biste dobru priliku za zaradu koja vam se može ukazati tokom ove nedelje.

Ljubav

Za ženske pripadnike ovog znaka trenutna faza može da bude prilično povoljna. Možete da očekujete da ćete dobijati puno pažnje od osoba suprotnog pola, brojni udvarači se ređaju pred vašim vratima a vi imate priliku da birate ko vam se najviše dopada i ko vam najviše odgovara. Moguće je da niste spremni za konkretna dešavanja ali vam prija makar flert i pažnja koju dobijate jer vam to podiže samopouzdanje. Muški pripadnici ovog znaka mogu proživljavati neke kočnice na ljubavnom polju ili vam je potrebnjo mnogo strpljenja da osobu koja vam se dopada osvojite. Nemojte gubiti strpljenje. Ako već imate partnera moguće je da će neko od vas dvoje imati realan povod za ljubomoru, pa zato povedite računa. Pokušajte da shvatite da li vam je emotivna stabilnost prioritet ili ipak nije i u skladu sa tim donosite svoje odluke.

Zdravlje

Obavezno posetite lekara tokom ove nedelje jer astrološki postoje naznake za probleme i nestabilnosti. Nalazite se u fazi koja generalno može da vam bude teška i u kojoj sve za vas može da predstavlja određeni rizik. Sklonji ste virusima, infekcijama, zarazama, problemikma sa lošom krvnom slikom, padom imuniteta, groznicama, povišenom temperaturom itd. Važno je da se utvrdi tačna dijagnoza i da se sa lekarom oko svega posavetujete. Celo telo vam je veoma osetljivo, a bude se i vaše hronične tačke vezane za urogenitalni trakt takođe. Važno je da maksimalno vodite računa o sebi. Mogući su i problemi vezani za malaksalost, opšti zamor. Odmarajte što više i nemojte da forsirate svoje telo u bilo kom smislu. Potrudite se da se posvetite sebi i da nađete pravi način da se izborite sa poteškoćama.

Savet: Vreme vam je za odlazak u prirodu i resetovanje živaca.

BLIZANCI

Posao

Ovo nije povoljan period za pokretanje novih poslova. Možete da očekujete problematičnu saradnju sa vodenim znacima (Škorpija, Riba, Rak). Horoskop vam nije naklonjen tokom ove nedelje i potrebno je da budete i dalje neko vreme strpljivi da bi mogli da ostvarite veće pomake kasnije. Generalno možete imati nekog novog rivala, konkurenciju na poslu. Ukoliko se brinete oko problema sa zakonom moguće je da će vam trebato dosta vremena i da nećete reši sve po tom pitanju tokom ove nedelje. Tokom ovog perioda možete biti nešto manje motivacije, zbog svih problema koji su vas pritiskali u prethodnom periodu polako gubite volju za bavljenje poslom. To je samo privremena faza i potrudite se da zadržite barem donekle pozitivan stav. Moguće je da se nadate novom poslovnom partnerstvu i da će uskoro početi pregovori oko toga.

Ljubav

Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, može se ispostaviti da nije sasvim slobodna ili da postoji neštp drugo što je u prvi mah na neki način sakrila od vas. Bez obzira na to, vuče vas jak magnetizam ka njoj i niste spremni da dignete ruke od pokušaja da je osvojite. Vatreni znaci vam prijaju, pa su zanimljiva dešavanja moguća sa Strelcem ili Ovnom, ali isto tako i sa Lavom. Povoljna je faza za planiranje zajedničkog putovanja sa voljenom osobom- ako ste u braku ili vezi. Ova faza je generalno jako povoljno postavljena za zauzete Blizance jer se emocije od strane partnera inteziviraju i posvećeniji vam je nego pre. Uživajte u lepim trenucima, nežnostima i potrudite e da uzvratite na pravi način. Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Važno je da u ovom periodu na polju emocija budete dovoljno otvoreni i fleksibilni.

Zdravlje

Imate veoma naglašen višak energije u ovom periodu, pa vam prija da budete stalno u pokretu. Ovaj period je jako povoljan za intezivnu fizičku aktivnost, treninge, vežbanje, trčanje, dizanje tegova ili bavljenje bilo kojim sportom i rekreacijom. Potrudite se da na pravilan način usmerite svoju energiju kako ne biste imali veće probleme na ovom polju. Važno je da budete dovoljno aktivni kako biste se oslobodili nagomilanog stresa i kako bi bili u prilici da osetite rasterećenje. Vežbanje vam pomaže i da dođete do unutrašnjeg mira i stabilnosti na tom polju. Tokom ove nedelje možete biti skloni i manjim problemima sa bubrezima ali i ostalim parnim organima, pa je potrebno da ipak donekle povedete računa o svom zdravlju. Nemojte da se izlažete rizičnim situacijama. Unosite dovoljno tečnosti i ako se pojavi bilo kakav problem, obratite se lekaru.

Savet: Koliko god da vam teško pada, morate stisnuti zube i konačno odraditi sve one obaveze koje odlažete.

NEDELJNI HOROSKOP: Nepovoljan period za većinu - Novac kasni, povratak bivše ljubavi, konflikti i pad motivacije, proverite šta čeka vaš znak

Foto: Youtube/Printscreen

 

RAK

Posao

Naporno ćete raditi tokom ove nedelje. Moguće je da će nove poslovne obaveze pristizati sa svih strana iako im se niste nadali i niste ih očekivali. Neće vam biti lako da sve organizujete na pravi način i u nekim trenucima semožete osetiti zaista preopterećeno. Oslonite se na svoju intuiciju u rešavanju problema. Pokažite koliko vredni umete da budete kada vam je do nekog projekta stalo. Možete da očekujete da će vam nova dešavanja na polju finansija i priliku da se po tom pitanju bolje organizujete. Imaćete i prilive novca ali će biti i dosta troškova. Pokušajte da ne budete brzopleti i da na poslovnom planu ne pokazujete nesigurnost. Budite spremni da pokažete dovoljnu dozu ozbiljnosti. Potrudite se da održite što bolju koncentraciju na poslovnom planu iako dešavanja oko vas nisu idealna.

Ljubav

Ako ste u nekoj stabilnoj ili dužoj vezi počećete da analizirate odnos koji imate sa partnerom, da više razmišljate o zajedničkoj budućnosti i tome kuda vodi vaša veza. Nije povoljan momenat za ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom o tome jer možete biti pogrešno shvaćeni pa je preporuka da pičekate još neko vreme. Moguće je da vaš partner ni sam trenutno ne zna šta želi. S druge strane, oboje ste preopterećeni poslom i može da se desi da tokom ove nedelje imate manje vremena jedno za drugo. Moguće je da ćete s vremena na vreme imati konflikte i prebacivanje krivice. Ako ste slobodni, možete upoznati zanimljivu osobu na poslu ili u nekom zvaničnom i javnom okruženju. Tokom ove faze vam prijaju Vaga i Strelac. Moguće je da sada nećete biti spremni da napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada.

Zdravlje

Ako ste ikada imali tegobe sa štitnom žlezdom ili smatrate da imate bilo kakve predispozicije za probleme na tom planu, dolazi vreme da se javite endokrinologu, radi detaljnog pregleda i kontrole. Ukoliko je neko u vašoj porodici imao probleme sa štitnom, veće su šanse da ćete i vi imati pa su zato redovne kontrole od velikog značaja. Takođe, ženski pripadnici ovog znaka treba da povedu računa o mogućim ginekološkim problemima koji su naglašeni. Hormonalne promene vam ne padaju lako. Generalno je potrebno da se čuvate sada tokom ove faze jer vam aspekti nisu povoljni i možete da budete podložni raznim problemima. Imunitet vam je u nepovoljnoj fazi pa ste slabiji nego inače,l možete biti umorniji, sa manje energije. Oko svega se posavetujte sa stručnjakom. Ako se na vreme obratite lekaru sve ćete uspeti da rešite.

Savet: Nekada neočekivani obrti mogu doneti bolje rezultate nego kada sve ide po planu.

LAV

Posao

Moguće je da ćete materijalno sada biti u mnogo boljoj situaciji nego u prethodnom periodu. Ovo je povoljna faza za odmor, opuštanje, slobodno napravite neki vid distance od posla i obaveza jer nećete propustiti puno. Promenena poslovnom planu vas ne opterećuju i generalno nemate potrebu da se previše tu zadržavate. Faktor sreće vas prati tokom cele nedelje, a pogotovo na početku.  U prethodnom periodu ste sve dobro organizovali i niko u vašim poslovima ne može da nađe manu. Vi ćete sada imati manje energije nego ranije pa je zato važno i da se ne forsirate van granica svoje izdržljivosti. Neka vam bude na prvom mestu potreba da se vi dobro osećate a poslovi za sada mogu da čekaaju na vas. Nije neozbiljno ako želite neko vreme da izdvojite i da posvetite sebi, pogotovo kada ste kao trenutno- u fazi kada vam je to jako važno.

Ljubav

Veoma je povoljan period za vaše emotivno polje. Početak nedelje jedino može biti nepovoljan pa tada na neki način ostajete pasivni. Potrebno vam je vreme da smislite taktiku prilaska osobi koja vam se dopada. Niste spremni da iznenada, odjednom uskočite u njen život jer smatrate da vas ona tada ne bi shvatila na pravi način. Želite da joj se približite postepeno i prijateljski. Povoljna je faza da se ponovo zaljubite i da ostavite prošlost iza sebe. Nova poznanstva vam se generalno mogu lako dešavati, skoro pa svakodnevno. Ovo je pravo vreme da se opustite i da uživate u flertu, da pokažete svoj prirodni šarm. Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa nekom osobom koja je malo mlađa od vas. Zauzeti Lavovi mogu da očekuju generalno povoljno i stabilno stanje sa voljenom osobom, nema većih promena.

Zdravlje

Slušajte savete stručnjaka, idite na redovne kontrole i nemojte da izbegavate suočavanje sa problemima na ovom polju ako su se pojavili. Nalazite se u periodu koji je jako povoljno postavljen i kada se razni problemi mogu rešiti ako se tome budete maksimalno posvetiti. Ukoliko do sada niste imali tegobe, tokom ove nedelje novih smetnji neće biti. Ukoliko imate kataraktu sada je vreme da se sa oftamologom posavetujete oko rešavanja po tom pitanju. Mogući su i problemi sa promenljivim krvnim pritiskom ali uz pomoć prepisane terapije ćete uspeti i to da zadržite pod kontrolom. Sve rešavajte na vreme i nemojte da odlažete bilo kakve intervencije ako su zakazane za ovaj period. Prepustite se rukama stručnjaka i pronađite lekara kojem verujete. Mlađe pripadnike ovog znaka očekuje povoljna faza u kojoj će biti posebno naglašena snaga i vitalnost.

Savet: Višak energije najbolje je da izbacite kroz fizičku aktivnost, bićete mnogo rasterećeniji.

DEVICA

Posao

Problemi koji se dešavaju na nekom višem nivou vam mogu stvarati dodatno opterećenje u poslovnom okruženju. Postoje stvari koje su van vašeg uticja, oko kojih ne možete da odlučujete a direktno su povezane i sa vašim poslom. Moguće je da vas ovaj osećaj nemoći u velikoj meri opterećuje ali sada sve što možete da uradite jeste da prihvatite okolnosti. Ništa ne traje zauvek, pa će i ova faza proći ali dok ona traje važno je da budete dovoljno jaki i odlučni. Ukoliko se bavite privatnim poslom možete da utičete na većinu dešavanja što vam daje odrešene ruke i šansu da menjate i prilagođavate poslovne okolnosti sebi. Potrudite se da iskoristite nalet pozitivnih uticaja i maksimalno se posvetite tome da obezbedite sebi veći obim posla- i bolju zaradu. Možete da očekujete da ćete sklopiti i neku novu saradnju koja će za vas biti jako povoljna.

Ljubav

Voljena osoba vam je posvećena i lepo se osećate kada zajedno provodite vreme. Sigurnost na ljubavnom planu vam se dopada i razmišljate o početku zajedničkog života. Ako je to nešto o čemu ste već sa voljenom osobom pričali, onda možete da očekujete da ćete tokom ove nedelje realizovati svoje plnove. Veoma ste bliski sa partnerom, uživate u romantici i nežnostima i iskreno ste srećni kada ste zajedno. Ako ste već u braku konačno dolazi do rešenja po pitanju svih nesuglasica iz prošlosti i dolazi do opuštenije atmosfere. Ukoliko ste slobodni, lako možete da ostvarite novo poznanstvo sa osobom koja će vas privući. Kada se zaljubite vi ste uporni i ne odustajete od udvaranja dok ne dobijete reakciju kakvu očekujete i priželjkujete sa druge strane. Potrudite se da nađete meru između inicijative i napadnosti- preterivanja.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom, i generalno sa svim onim što je vezano za vene i srce. Moguće je da je potrebno da posetite lekara koji će vas uputiti na neke detaljnije analize kako bi jasno moglo da se vidi kakvi problemi postoje kod vas. Osim ovih problema, treba da povedete računa i o preteranoj nervozi i anksioznosti koja bi na prvom mestu mogla da vam se javlja zbog opterećenja na poslovnom planu. Neophodno vam je da nađete neki način da dođete do smirenosti i da se oslobodite nagomilanog stresa. Tokom ove nedelje vam prija da boravite kod kuće, da spavate, jedete, čitate, gledate, filmove, slušate muziku i da se u komforu svog doma relaksirate. Mogući su i problemi sa poremećajem sna, nesanicom, ili u nekim trenucima imate potrebu da spavate više nego što bi trebalo. Poradite na stvaranju zdravijeg bioritma.

Savet: Ne libite se da postavite pitanja za sve što vam nije jasno, daleko će vam život biti lakši.

NEDELJNI HOROSKOP: Nepovoljan period za većinu - Novac kasni, povratak bivše ljubavi, konflikti i pad motivacije, proverite šta čeka vaš znak

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao

Moguće je da većinu svojih obaveza završavate rutinski, bez mnogo truda i nekako se sve postavlja tako da vam olakšava situaciju. Faktor sreće vas prati ali je dedlom pozitivna situacija do koje ste došli i vašom zaslugom. U prethodnom periodu ste puno radili, bili požrtvovani i daali sve od sebe pa sada konačno vidite rezultate toga. Može se reći da ćete biti prilično zadovoljni i ako budete išli na neko poslovno putovanje- isplatiće vam se. Ako planirate pokretanje posla sa osobom sa kojom imate prijateljski odnos prvo proverite da li ona u taj posao ulaže istu količini novca, znanja i stvari od vrednosti kao i vi. Nemojte da se zalećete. Sada je moguća pozitivna saradnja sa Ribom i vodenim znacima generalno, a i Strelac vam odgovara. Generalno je pred vama faza u kojoj nećete biti zabrinuti za svoj posao i u kojoj ćete veoma brzo i lako rešavati sve.

Ljubav

Ako ste slobodni, radije ćete da provodite vreme sa društvom nego da tražite nova ljubavna poznanstva i prilike. Mkoguće je da vam prija opuštena atmosfera i da vam je potrebno da se malo opustite i distancirate od svega. No, pošto ste prirodno šarmantni, lako privlačite nove udvarače pa čak i ako ih ne tražite- oni će sami da dođu. Moguće je da će vam pažnja i flert podizati raspoloženje ali i da nećete sada biti spremni bilo kome da obećavate previše. Želite da budete opušteni, da uživate i niste spremni za ozbiljnu vezu i obavez. Imate utisak da bi vam sada veza pokvarila koncepciju i planove koje imate. Ako ste u braku u vašem odnosu generalno vlada dobra atmosfera i možete da se nadate poboljšanju i rešavanju problema iz prošlosti. Zadovoljni ste ljubavnom situacijom i nemate nameru da u bilo kom smislu pravite drastične promene.

Zdravlje

Može se reći da ste vi uspeli da ojačate svoj imunitet i da utičete na lošu situaciju na polju zdravlja, pa ste sada i zaštićeni neki način od novih problema. Važno je da nastavite da slušate savete lekara i da ostanete posvećeni zdravim navikama koje ste stvorili. Ukoliko ostanete na pozitivnom putu bićete više nego zadovoljni. Ovo je faza u kojoj možete sebe da dovedete u odlično stanje ali i da vratite staru kondiciju, dobru formu i generalno dobro raspoloženje. Telo vam je jako i otporno na sve. Nastavite da trenirate redovno ali naravno nađite i dovoljno vremena za odmor. Neophodno je da imate neki vid rekreacije kako bi zadržali dobru energiju. Redovno proveravajte stanje krvnog pritiska, a ako postoji neka određena terapija koju vam je lekar prepisao- potrudite se da funkcionišete u skladu sa tim.

Savet: Prošlost ne možemo izbrisati, najbolje je da se pomirite sa tim i nastavite dalje.

ŠKORPIJA

Posao

Mogući su manji sukobi na poslovnom planu kod vas, a to se pogotovo odnosi na autoritete, nadređene i ljude koji su na položaju iznad vas. Imate utisak da nakon svega dosta toga neće ostati isto i može se reći da imate dobar predosećaj. Nastupa dobra faza za promenu posla ako ste tako nešto već imali u planu, a može da se desi i da neka ponuda skoro sama dođe do vas. Pripremite se za veliki obim posla ali i za veću zaradu nego do sada jer vam je polje finansija sada odlično prikazano. Videćete rezultate vašeg truda. Ako se bavite privatnim poslom onda je situacija dosta bolja i dolazi veći priliv novca koji ćete iskoristiti za nova i veoma važna ulaganja. Potrudite se da ostanete dosledni poslu. Uvek ste bili vredni i dobro organizovani pa se to neće menjati ni tokom ove nedelje. Znate šta želite i bićete uporni da to ostvarite.

Ljubav

Kada ste kod kuće pronalazite svoj mir, sreću i zadovoljstvo. Vlada veoma topla atmosfera koja i imate dobar odnos sa partnerom koji vam je podrška u svemu. Bračna situacija je značajno bolja nego u protekloj fazi i smatrate da postoje velike šanse da tako i ostane. Sprembi ste da se i vi sa svoje strane posvetite i potrudite da tako bude. Ukoliko ste u vezi moguće je da sada nastupa faza u  kojoj razmišljate polako o nekim ozbiljnijim koracima i promenama. Ukoliko ste slobodni treba da budete strpljivi i da se u ovoj fazi maksimalno posvetite sebi i tome da ugađate svojim potrebama, da radite na samopouzdanju i svom stavu. Moguće je da vam je potrebno neko vreme kako bi se izborili sa razočarenjima iz prošlosti. Nemojte da žurite ako ne osećate da ste sasvim spremni za nove ljubavi.

Zdravlje

Ne bi trebalo da bude novih problema kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Stanje vam je generalno stabilno i možete da očekujete da ćete imati dovoljno energije za sve ono što je ispred vas. Dobro se osećate u svojoj koži i ne postoje problemo koji bi mogli da vas opterećuju. Ovo je dobar period da počnete da se bavite jogom, meditacijom ili bilo kojom aktivnošću koja vam unosi osećaj mira. Nemojte da podižete težak teret niti da bilo čime opterećujete svoja leđa. Takođe, potrudite se da redovno idete kod zubara jer su moguće neke manje tegobe na ovom polju. Neka vam zdravlje bude na prvom mestu i pratite svoj unutrašnji osećaj. Ukoliko osećate da vam je nešto preterano teško- hnemojte to raditi. Osluškujte potrebe svog organizma. Prijaće vam i odlazak na masažu, u spa centar ili bilo koji tretman koji može da opusti vaše mišiće.

Savet: Sreća se krije u malim stvarima koje nekada nismo ni svesni da su nam sve vreme pred nosom.

STRELAC

Posao

Na polju posla vas očekuju nesuglasice sa okruženjem u komk se nalazite. Moguće je da vam dosta toga ne ide u prilog ali i da niste spremni da pravite kompromise. Takav stav nije odbar ni za vas lično ni za vaš posao, ako želite da se pomerite sa tačke na kojoj stojite već dugo biće potrebno da menjate svoj pristup okolnostima u kojima se nalazite i da pokažete da ste spremniji da se prilagođavate realnim zaahtevima od strane nadređenih i saradnika. Potrudite se da ipak povučete granicu i da pokažete da umete da budete odlučni i sa merom spremni na kompromis. Nije vreme za ulaženje u nepromišljene konflikte, to bi moglo da vam donese više štete nego koriti. Jako je važno da sada vodite računa o svom ponašanju i da se potrudite da održite poslovnu komunikaciju na visokom nivou. Diplomatičnost i fleksibilnost vam sada i te kako trebaju.

Ljubav

Možete da očekujete zanimljivo poznanstvo sa osobom koja deluje kao da je slična vama... Po temperamentu i nekim navikama se poklapate i kada razgovarate sa njom imate utisak da se poznajete jako dugo. Ovo je povoljna faza za sudbinska, karmička poznanstva i vrlo je moguće da do susreta nije došlo ni malo slučajno. Postepeno postajete sve bliži jedno drugome i konačno se otvara prilika da dođe i do veze. Ne želite da se pretvarate da ste samo prijatelji jer su emocije očigledne. Možete da očekujete da ćete biti veoma zadovoljni i ispunjeni ljubavlju. Ako već imate partnera možete da očekujete da ćete biti u pozitivnom raspoloženju oboje. Generalno vlada atmofera koja je odlična za vaše polje emocija i nikakvi problemi vas na ovom polju ne očekuju. Posvetite se osobi koju volite i uživajte u lepim zajedničkim trenucima.

Zdravlje

Odgovara vam da budete što više u pokretu, što više u kontaktu sa ljudima, da se krećete i da budete aktivni na svim poljima. Prija vam druženje sa dragim osobama, izlasci vam podižu raspoloženje. Dobro se osećate i kada vežbate i kada ste maksimalno aktivni na fizičkom planu. Važno vam je da budete stalno na nogama jer imate višak energije i dobro se osećate samo ako ste stalno aktivni. Jedino o čemu treba da povedete računa jeste sklonost ka unosu alkohola ili bilo kakvih opijata. Potrudite se da izbegavate odavanje porocima i lošim navikama. Ovo pogotovo i dodatno važi ako imate bilo kakve probleme sa jetrom. Pazite na svoje navike, budite umereni u svemu. Potrudite se da krenete zdravim putem, ako promenite loše životne navike bićete veoma zadovoljni. Imajte na umu da sada dosta toga zavisi od vas.

Savet: Jedan poziv zaista može da promeni sve, zato uzmite telefon u ruke i pozovite osobu na koju stalno mislite.

NEDELJNI HOROSKOP: Nepovoljan period za većinu - Novac kasni, povratak bivše ljubavi, konflikti i pad motivacije, proverite šta čeka vaš znak

Foto: Facebook

 

JARAC

Posao

Brinu vas finansijska pitanja u trenutnom periodu, moguće je da vam zaduženja iz prošlosti sada stvaraju pritisak i probleme. U nekim trenucima se osećate kao da ste priterani uza zid i da ne možete da radite ono što bi vama odgovaralo, dok se ne rešite dugova i problema od ranie. Savet je da se što bolje organizujete i da pokušate da nađete neki kompromis na ovom polju. Još nije kasno da promenite svoju taktiku i da nađete nova rešenja za stare probleme. Možete da očekujete pomoć od neke osobe koja je rođena u znaku Strelca ili Ribe iako u prvi mah od nje niste očekivali previše. Potrudite se da ne budete uskogrudnog mišljenja i da date svakome priliku da vam promeni mišljenje. Ako budete razbili neke predrasude od toga možete imati samo korist. Promenljiva situacija na poslovnom planu bi mogla nečemu i da vas nauči.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili braku, sledi vam faza koja nije preterano povoljna za komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće je da ćete svako na sboj način i iz svog razloga imati stres, ljutnju i bes koju onda usmeravate jedno na drugo. Biće vam prilično teško da tokom ove nedelje uspostavite mirno stanje. Vidi vam se dosta prepreka, nepoverenja, moguće je da ste oboje bili skloni nekim problemima i da sada sabirate račune zajedničkih grešaka. Sve vam to psihički jako teško pada. Konačnog rastanka nema, stojite u mestu, a zbog svih okolnosti u kojima se nalazite oboje ste spremni da ipak progutate ponos i nastavite dalje. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu imati neke probleme u kontaktu sa simpatijom. Moguće je da vas koči i nedostatak samopouzdanja. Ako se budete upustili u tajnu vezu nećete biti zadovoljni.

Zdravlje

Mogući problemi sa urogenitalnim traktom, a pogotovo sa bešikom, bubrezima i urinarnim putevima. Skloni ste upalnim stanjima i infekcijama i ako bilo kakve simptome primetite obavezno treba da se na vreme javite svom lekaru. Pored navedenih slabih tački, sada vam i probava i debelo crevo mogu biti na neki način osetljivi i problematični pa i o tome veoma treba da vodite računa. Pazite šta jedete, maksimalno se fokusirajte na plan svoje ishrane i potrudite se da unosite više svežih namirnica, voža, povrća, da unosite više supica i čorbica a manje suve hrane koja može i te kako da vam smeta. Povećajte unos tečnosti- vode i sveže ceđenih sokova i krećite se dovoljno. Nemojte da se forsirate jer vam ova faz nije povoljna za preteranu fizičku aktivnost. Oko svih dilema i nedoumica se posavetujte sa vašim lekarom.

Savet: Kada vas muče negativne misli bitno je da se setite da u svemu ima pozitivne strane.

VODOLIJA

Posao

Na poslovnom planu se od vas očekuje sve više upornosti i posvećenosti. Moguće je da vam je poveća broj radnjih sati, da više vremena provodite na poslu i da vam nije lako da potpuno zapostavite svoj privatni život. U neku ruku ste nezadovoljni okolnostima i smatrate da vam je potrebno drugačije okruženje kako biste zaista mogli da napredujete. Tokom ove nedelje nemka konačne promene posla ali održavajte dobre kontakte sa stari saradnicima i poznanicima sa posla jer bi vam oni mogli jednog dana dati neku dobru preporuku. Imaćete sreće ako se bavite privatnim poslom ili ako radite od kuće. Moguća je bolja zarada. Ovo je faza u kojoj ćete biti pošteno nagrađeni za uložen trud. Iako je sve oko vas komplikovano uspećete da se izborite za svoje mesto pod suncem. Važno je samo da ostanete maksimalno usmereni na svoje poslovne prioritete.

Ljubav

Ženski pripadnici ovog znaka će imati potrebu za dokazivanjem pa možete imati želju da zavedete neku osobu koja je po položaju, statusu ili nekom drugom parametru daleko iznad vas. Sujeta vamje naglašena i želite da pokažete da možet da imate ono što drugi nemaju. Ipak, ne dirate tuđe i smatrate da je brak svetinja, te se nećete petljati sa zauzetima. Ako ste već u braku, možete se lepo slagati sa voljenom osobom. Partner vam pokazuje više ljubavi, nežnosti i topline, pa uživate u svakom trentku koji provodite sa njim. Moguće je i neko romantično iznenađenje ili poziv na zajedničko putovanje. Vlada veoma pozitivna atmosfera između vas dvoje i trudite se da u svakoj situaciji budete maksimalno fer i korektni jedno prema drugome. Prijateljstvo je u vašem braku na prvom mestu i uvek vam je važno da imate osećaj da ste poštovani.

Zdravlje

Možete da se nadate poboljšanju situacije kada je u pitanju zdravlje. Generalno možete da ojačate i da se osećate dosta bolje nego u prethodnoj fazi, dobijate nov balet pozitivne energije i snage. Pozitivni ste i nasmejani, energični i dobro se osećate u svojo koži. Izdržljiviji ste, vitalniji i lako možete da prevaziđete sve tegobe iz prošlosti. Krajem nedelje su mogući manji problemi sa cirkulacijom pa o tome povedite računa. Generalno izbegavajte boravak na jakom suncu, čuvajte se štetnih UV zraka, velike vrućine koja vam ne prija. Pazite da ne dođe do sunčanice. A važno je da pijete dovoljno vode, ne dozvolite da vam organizam dehidrira. Tokom vrelih letnjih dana je jako važno da se zaštitite od novih problema na pravi način. Odmarajte, boravite u hladu i izbegavajte period kada je zračenje najjače.

Savet: Možda je krajnje vreme da se upustite u neku avanturu i uživate u životu.

RIBE

Posao

Tokom ove nedelje se nećete dobro slagati sa svima iz poslovnog okruženja, a pogotovo sa osobom rođenom u znaku Škorpije možete da imate neke nesuglasice. Ukoliko planirate poslovno putovanje, povedite računa da se zaštitite od mogućih komplikacija koje vas tom prilikom mogu zadesiti. Na prvom mestu neka vam bude da čuvate svoj novčanik, novac, mobilni telefon, važna dokumenta, uređaje i papire jer može da dođe do gubitka ili krađena putu. Inače ste sada na polju posla tokom ove faze u rizičnim uslovima na neki način i uvek je moguća neka nepredviđena šteta. Nemojte da ulazite u bilo kakve rizične poslove sada i potrudite se da na neki način osigurate svoju imovinu i stvari od vrednosti. Čuvajte se da i sami  na poslu ne pravite neke greške koje bi mogle skupo da vas koštaju. Generalno povećajte oprez na svim poljima tokom ove nedelje.

Ljubav

Udvara vam se osoba koju poznajete već neko vreme i koju najverovatnije srećete stalno u vašem bliskom okruženju. To bi mogao da bude neko ko je povezan sa vašim bliskim okruženjem... Niste sigurni da li želite da uđete u vezu sa njom. Prija vam pažnja ali sa druge strane kada mislite na nju nemate dovoljno emocija. U suštini, lako možete odbiti bilo koga sada jer ste sami sa sobom na neki način emotivno nestabilni i neodlučni. Imate osećaj da vam niko ne odgovara, a često ni sami sa sobom niste zadovoljni. Ako imate partnera, tražite razlog da sa njim bude tenzije i često se prepirete oko sitnica. Moguće je da vaše unutrašnje i lično nezadovoljstvo prenosize na njega. Odnos sa voljenom osobom može biti pod velikim pritiskom tokom ovog perioda. Potrudite se da otkrijete koji je razlog vašeg unutrašnjeg nezadovoljstva i da se sa tim suočite.

Zdravlje

Kada je u pitanju zdravlje, postoji sklonost prehladi, virusima, infekcijama, smetnjama sa disajnim putevima, grlom, sinusima, pa je moguća i kijavica ali i neki veći problem na ovom polju. Obratite se lekaru ukoliko primetute bilo kakve simptome i nemojte da sami eksperimentišete sa lekovima koji nisu prepisani na recept, potrudite se da u ovoj fazi više mirujete i da na neki način ojačate svoj imunitet. Mogući su i problemi sa plućima, kašljem, pogotovo ako ste skloni cigaretama. Izbegavajte sve moguće izvore zaraze, proverite svoju krvnu sliku. Situacija na polju zdravlja može da vam bude veoma promenljiva sada i zato je važno da maksimalno vodite računa o sebi kao i da idete na redovne lekarske preglede. Posvetite se stvaranju zdravijih navika i maksimalno izbegavajte duvanski dim.

Savet: Bilo bi pametno da se aktivno posvetite učenju i nadograđivanju svoga znanja.

                                        

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading