Simpatična mana: Najtrapaviji horoskopski znakovi
Foto: Shutterstock

Nekoliko znakova u Horoskopu ipak prednjači u tome, a da li ste vi među njima?

Strelac

Strelci uvek i svuda mogu da naprave neki nered, zbog toga je najbolje da se drže podalje od kuhinje ili mesta gde može da se izazove požar, ali i oštre predmete je poželjno sklanjati od njih. Često znaju da se udare na nameštaj ili da se okliznu na klizav pod.

Ribe

Ribe uglavnom vreme troše na izvinjavanje drugima zbog toga što su se slučajno sudarili sa njima ili im razbili nešto. Iako se trude da ne budu preterano trapavi, to im jednostavno ne ide od ruke, pa ih često nazivaju "hodajućom katastrofom".

Rak

Rakovi su više psihički nespretni nego fizički. Jezik im je brži od pameti i često znaju da izgovore previše nepotrebnih informacija i neslanih šala.

Blizanci

Blizanci su jako pričljivi, ali veoma vole i da gestikuliraju,  pa slučajno rukama udare ljude i predmete oko sebe. Ponekad to izazove razne povrede ili razbijanje nekog predmeta, zbog čega baš i nisu najomiljeniji u društvu.

Devica

Kad Devica ugleda upozorenje da je pod mokar, umesto da ga zaobiđe, ona obično voli da "izazove sudbinu". Iako je svesna toga da je nespretna, želi sebe da uveri da i nije baš tako, ali to joj se vrlo brzo obije o glavu.

Vaga

Vaga ima puno trenutaka, a upravo suih ti trenutci vežu za neke od najsmešnijih uspomena. Iako je hodajuća katastrofa, zna da se našali na svoj račun pa je ljudima ta njena mana zapravo simpatična.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading